[Muğla - MT]

25 kasım banada uyar.hadi artık muğla mt bizde buluşalım da bi buluşma resmimizi koyalım artık:mrgreen:
ölü toprağı serpilmiş üstümüze...silkiniin artık beyler motorlarla beraber sizdemi uykuya yattınız.bakın nasılda güzel gidiyor havalar....:pr:

en yakın zamanda görüşmek dileğiyle:cat:

Dalyan'dayım..

Cavit Önen (A Rh +)

Aprilia Pegaso Tuscany Tibet Rally Raid 2003
Honda Rebel 2002

Adres:
Myra Motel
Maraş Cd., 140, Dalyan
48840, Muğla

Tel : 0.252.2843890
Cep: 0.533.7150816
web: http://www.MyraMotel.com/

25 kasım cumartesi bana uyar. Yağmur yaksa tabii.

Ben maalesef 22 - 27 kasım tarihleri arası iç ege gezisinde 1 - 15 Aralık tarihlerinde de ege, marmara, trakya, karadeniz gezisinde olacağım..

25 Kasım toplantısına katılamasamda sizlerleyim.. Dalyan'a gelirseniz beklerim..

Sağlıcakla kalın,

Son düzenleme:
25 Kasımda galiba karar kıldık. Buluşma yeri için teklifi olan varmı?

25 kasım diye düşündük ancak 3 kişiyiz daha.havalar güzel gidiyor.ama BBRR abi sen ben o kadarız...başka siteye giren de yok son zamanlarda kış uykusu galiba:) ama koskoca muğlada 3 kişinin olması çok kötü:salut: buluşma yeri olarak gökova yapalım dedi BBRR abi.Rebell(cavit abi) de iç ege turunda gelemeyeceğim demişti.

ne yapabilirizki:(

Süper Moderatör (BBRR)
gökova iidir 25 kasım olsun bakalım ama hava iyi olmazsa deişir

ilk resimde marmaris yol sapağı var ..ağaçlı yol burdan marmaris istikametine saparsanız ağaçlı yola girerek tabiki ağaçların bittiği yerde sağ tarafta bir köy kahvesi vardır sucuklu yumurtası ve tostu meşhurdur ..burda kahvaltı yapar ordan sahile ineriz

Son düzenleme:
Süper Moderatör (BBRR)
valla bende yol yapmak istiyom ama bi kendinizi düşünmeyin benide düşünün :cherry:

buluşmaya katılanlara MT sitikerlerinden verecem ona göre :)

Eğer motorumu kaldırmamış olsam gelirdim. İnş. mart ayından itibaren toplantılara katılırım.

abi sanırım dediğin yer akçapınardaki o ünlü tostçu.nevzat korkmaz ve dünürü çalıştırıyor.vay ya ayranına tostuna hayranım oranın.4 yıl izmir muğla dönüşü orada çok yedi bir çok motocunun mola yeri

bu arada barış abi cumartesi sağanak yağışlı gösteriyor buralar.galiba değişme ihtimali var:salut:

Valla benden çok yaşayacaksınız.:mrgreen: Aklımdaki yeri soylediniz. İyi haber: Şimdi meteorolojiyi aradım, cumartesi kıyı bölgelerde yağış beklenmiyor. (meteorolojiyede güven olmaz ama)

valla iyisiniz:)barış abi marmaris muğla virajlarını yaşaycak doya doya banroda sakardaki virajları yaşayacak ne güzel.ben de dümdüz yoldan monoton monoton gelceğim.tüh yaaaaa:salut:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ben de Muğladayım marmarise gidiyorum barışın yanına ordan bende katılırım aranıza.

mes

selam .Ben de Bodrum'dan katılmak istiyorum ancak hava sağnak görünüyor.İlla gidiliyorsa belki 4 tekerlekle katılırım tabi kabul görürsem.:queen:

Süper Moderatör (BBRR)
saat belirleyelim beyler kaçta orda olalım 11:00 iimidir sizce

Mes kabul ne demek buyur gel.. hatta herhangi bir sebepten bu bölgede olan her mt li gelebilir ne demek

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben de Cumartesi Muğla'da olacağım. Tam olarak saat kaçta nereden hareket edecek Muğlalılar? Ben cumartesi sabahı ona göre bir saatte yola çıkar, Muğla'dan artçımı da alır gelirim. Muğla'yı bilmem ama Sakar'ı iyi bilirim ve tırsıyorum açıkçası.

Ümmet abi orada da karşılaşırız inşallah.

BBRR ben de sticker istiyorum EgeKnn vermiyor. :salut:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar