[Muğla - MT]

gittardando buluşma yerimiz hakkında ayrıntılı bilgi ve haritayı sundu barış abi.ama ben sana birde sözlü olarak anlatayım.
1.Eğer muğla tarafından geliyorsan sakar rampasından aşağı inerken marmaris kavşağından hemen sağa sapıyorsun.yolun yan tarafında kavak ağaçlarını takip et.yaklaşık bir 1km sonra sola sapıp ana yoldan ayrılan bir kavşak göreceksin direk olarak kavakların arasına dalar yol.orayı takip et.motorlarımızı görürsün orada.
2.eğer köyceğiz muğla istikametinden geliyorsan yine marmaris yoluna sapacaksın ışıklardan.diğer kısım aynı.
işte brış abinin 3 parçada verdiği haritanın tamamı:cat:

notartık sakardan korkmana gerek yok.sakarın büyük çoğunluğu çift şerit oldu yalnız muğladan çıktıktan hemen sonra dikkatli ol.:farao: devrant rampası tek geliş tek dönüş oldu yaklaşık 1,5 km kadar orası çok sıkışıyor o yüzden.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben de gelmek isterdim, ama seneye inşallah. Altımdaki (büyük tekerli de olsa) Çin scooter'ına güvenemiyorum. Şu Hyosung RX400 bir gelsin, onunla katılacağım size inşallah.

Bitez-Bodrum'dan sevgiler.

Not: Hava yağmurlu olacak galiba...

Eyvallah.Bu arada ben de Google'a girip yerini tam tespit ettim. Çok iyi bilmediğim için yolu Muğla'dan takip ederek buldum. Biliyormuşum meğer. Ben bayılırım o yola... :)Artçım sorun çıkarmazsa Öğle saatlerinde biz de orada oluruz. Daha kendisine danışmadım çünkü...
Sahinbirinci, bana özelden GSM numaranı gönderebilir misin? bir aksilik olduğunda ulaşmak için.

Görüşmek üzere

tabiki özelden attım zaten.yalnız yağmura hazırlıklı gel.bi problem olursa çekinmeden ara

Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşlar son istanbul yolunda ben yağmuru dehşet bi şekilde yedim bence yağmur olursa proğramı erteleyelim ..

buluşma saati 11:00 herkes baksın hatta bir gece önceden son kararı verelim ..baktık hava istediğimiz gibi değil buluşmayı haftaya erteleyelim hatta pazara alırsak çalışıpta gelemeyecek olanlarda gelir ..

Son düzenleme:
Muğla'nın yağmuru çekilmez bencede yağış olursa haftaya erteleyelim.

Süper Moderatör (BBRR)
son durum şudur ben yarın kalkar havaya bakarım basar giderim gelen olursa tanışırız olmazsa sucuklu yumurtamı yerim kahvaltımı yaparım

Benim gelişim öğle saatlerini geçer sanırım, İzmir'den geliyorum malum. Öğleden sonra da orada olacak mısınız? Yoksa sucuklu Yumurtaları yedikten sonra evlere mi dağılacaksınız :)

Kestane kebap, acele cevap... :queen:

BBRR, benim stickerları unutmazsın değil mi abi?

İki çeşitten de istiyorum ben... :)

Bu arada, şu an itibariyle havalar nasıl orada?

şu an itibariyle parçalaı bulutlu ayrıntılı bilgi için meteor gov tr ye bakabilirsin.

Süper Moderatör (BBRR)
ben saat 11de 2 motorla ordayım saat 12 :00 a kadar orda kalırım sonra şöle bi gökavaya sahile iner bi çay içeriz .. bana telefonumdan ulaşmanız mümkün 535 725 11 03

murat beraber gidelim o zaman
saat 10:00 da tansaşın önünde buluşalım

tabi çok iyi olur istersen benim dükkan yer olarak daha müsait..Atatürk ilkokulu karşısı..Suteknik klima dükkanı....motoru görürsün zaten kırmızı dükkanın önünde duruyor...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ben kaçırdım gezinizi çünkü şahinin işi çıkmış ben 14 de marmaristen ayrıldım şuan denizli kaledeyim.

abi ne kadar mahcup olduğumu anlatamam kusura bakmadın inşallah.ama emin ol sabah 7de kalktım işleri halletmek için ama herşey benim aleyhime işledi.çok özür dilerim abi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar