- Konu Yazar
- #3,141
hoşgeldiniz
hoşgeldiniz![]()
tüm muğla mt ailesine iyi akşamlar denizli mt ailesi olarak 29-30-31 ocak denizli ıspartanın davraz mevkisine konaklamalı gezi düzenleiyoruz sizleride gezimize davet ediyoruz yok bana uymaz ben gelemem demeyin bir kere aşağıdaki linkimize bakın eminim ki fikriniz değişicektir ...
http://www.motosiklet.net/forum/etki...0-31-ocak.html
link çalışmıyor :silent:
abi motor bu motorda bi gariplik var gibime geliyor ama bi soralım bakalım bodrumda bu otosikleti bilen arkadaşlarımız var mıist.dan buraya kadar gelip buluşmazsak olmaz ama sen 2-3 günlük gel ağırlıyalım
sevgili muğla mt hatırlatma amaçlı yazıyorum 2 sayfadan dönelim ben yazı ve bilgilerinizi ilgi ile takip ediyorum her zaman cevap yazmasam da ehliyet yazılı tamam sıra direksiyon sınavında .... şu ana kadar çok çalışma ve ögrenme fırsatım da olmadı nasıl başlamalıyım ...çoğu kişi bisiklet kullanmakla başla diyor sizlerden yardım bekliyorum en doğrusu nedir ? ruhsat plaka ve kurs tamam sıra uygulamaya geldi direksiyon sınavım 12 eylül tekrarı da olur büyük ihtimal ile... şimdiden tşk ... hadin bakeem yazın gezi notlarınızı yahhuuuuuu ....::))