[Muğla - MT]

hhaha abi tekrar hoşgeldinde bence sen şu sym 200 den vazgeç :) sana oturaklı bi motor bulalım gel

DEMİR AİLESİ OLARAK
TÜM MT Lİ ARKADAŞLARIMIN YENİ YILINI KUTLAR, AİLELERİMİZLE BİRLİKTE SAĞLIK, MUTLULUK VE HUZUR DOLU BİR YENİ YIL DİLERİZ
SEVGİLERİMİZLE
:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:​

ben de muğla merkezdeyim görüşelim görüşmesine de malum havalar inadına yağışlı tam motor aldım yağmurlar başladı ne biçim iş anlamadım 3 hafta sonra tatilim bitecek kütahyaya gitcem motor burda kalacak o zaman da güneş açar kesin:farao:

Denizli İl Temsilcisi
tüm muğla mt ailesine iyi akşamlar denizli mt ailesi olarak 29-30-31 ocak denizli ıspartanın davraz mevkisine konaklamalı gezi düzenleiyoruz sizleride gezimize davet ediyoruz yok bana uymaz ben gelemem demeyin bir kere aşağıdaki linkimize bakın eminim ki fikriniz değişicektir ...

http://www.motosiklet.net/forum/etki...0-31-ocak.html

abi motor bu motorda bi gariplik var gibime geliyor ama bi soralım bakalım bodrumda bu otosikleti bilen arkadaşlarımız var mı :) ist.dan buraya kadar gelip buluşmazsak olmaz ama sen 2-3 günlük gel ağırlıyalım

baktıra bilir seniz sevinirim valla niyetim var o tarafa gelmeye şindi olmasa bile bu yaza inş :rendeer:

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım marmaristeyim ve km si düşük 150-250 cc arası scooter bakıyorum bildiğiniz önereceğiniz temiz bişey varsa memnun olurum en kısa zamanda ikitekerli dostumla birlikte aranızda olmak dileğiyle

Herkese Selamlar,
Benim adım Önder . Sonunda istediğim gibi bir Hyosung GV250 2006 modele sahip oldum vede artık aranızdayım. Umarım yakın zamanda çeşitli etkinliklerde görüşmek dileklerimle..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bodrum dan tek_teker_crazy_imam :D

isteyen eklesin msn altta konuşalım arkadşlar... burda yakınlarda olanlarla görüşürz çay sohbet her türlü ;)

[email protected]

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:13 ----------

abi motor bu motorda bi gariplik var gibime geliyor ama bi soralım bakalım bodrumda bu otosikleti bilen arkadaşlarımız var mı :) ist.dan buraya kadar gelip buluşmazsak olmaz ama sen 2-3 günlük gel ağırlıyalım

ben bakbilirm motora isterseniz :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar marmaris adına bir buluşma düzenledim onaylandığında enkinlikler kısmından takip edebilirsiniz:rendeer:

dün marmaris heykelin önüne motorcular toplanmıştı acaba burdan mı organize etmişler hiç haberimde yok

sevgili muğla mt hatırlatma amaçlı yazıyorum 2 sayfadan dönelim ben yazı ve bilgilerinizi ilgi ile takip ediyorum her zaman cevap yazmasam da ehliyet yazılı tamam sıra direksiyon sınavında .... şu ana kadar çok çalışma ve ögrenme fırsatım da olmadı nasıl başlamalıyım ...çoğu kişi bisiklet kullanmakla başla diyor sizlerden yardım bekliyorum en doğrusu nedir ? ruhsat plaka ve kurs tamam sıra uygulamaya geldi direksiyon sınavım 12 eylül tekrarı da olur büyük ihtimal ile... şimdiden tşk ... hadin bakeem yazın gezi notlarınızı yahhuuuuuu ....:::)))

merhaba arkadaşlar en son sizlere bu satırlarımla seslenmişim uzun bir aradan sonra tekrar merhaba ... bu arada artık ehliyeetim var ve aylardırda rüzgarımla geziiyorum ... artık grubun içine aktif bir üye olabilirim milas selimiye den selamlar ::))) gezi duyurularınızı takipteyim ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar