[Muğla - MT]

rica ederim daha fazla yardımcı olmak isterdim ama yerel kanalları izlemeye vaktim olmadı ki bileyim:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
muğla iyi akşamlar şimdiden herkesin bayramını kutlar sağlık esenlikler dilerim,

şahin benim izin okey 11 aralık freeeeeeeeee gelsin biralar gitsin motorlar

hahah tamam abi bende o civara ayar çekeyim güzelce elimden geleni yapıyorum.malum yılbaşında benim ihaleler var ,hemen adana yapmam lazım yoksa işim zor olacak

Selam arkadaşlar. Muğla şehrindeki motor kullanıcılarına yönelik reklam vermeyi düşünüyorum. Yerel TV ve yerel gazeteler gibi. Bu konuda bana yardımcı olurmusunuz. Muğla'da en çok ne okunur ne izlenir? Yada daha kolay nasıl ulaşabilirim motorculara. Önerilerinizi bekliyorum. Saygılarımla.

Selamlar,

Eğer Muğla bölgesi için bir reklam kampanyası düşünüyorsanız, bunu il genelinde değil de, tek tek ilçeler bazında yapmanız daha doğru olur. Muğla'nın herhangi bir gazetesine ya da televizyonuna vereceğiniz reklamdan, diğer ilçelerde yaşayan insanların haberi olmaz. Ayrıca, Bodrum, Marmaris, Fethiye gibi ilçeler, il merkezinden daha fazla motosiklet kullanıcısı barındırır. İl genelinde hakim bir yayın organı da yoktur. Hemen her ilçenin öne çıkan kendi yerel yayın organları vardır. Bodrum kent tv, ya da Marmaris kanal 48, Marmaris tv gibi. Gazetelerde de durum aynıdır.

Kolaylıklar diliyorum.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Kurban bayramınız kutlu olsun Muğlaaaaaa............:rendeer:

tüm muğla mt nin bayramını kutlar mutluluk ve esenlikler dilerim

Kurbanbayrami012.jpg

DEMİR AİLESİ OLARAK
tüm mt ailemizin kurban bayramını en içten dileklerimizle kutlarız.sevgi saygı ve huzur içinde nice bayramlara ulaşmanız dileğimizle
:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Muğla MT: kurban bayramınız mubarek olsun arkadaşlar nice bayramlara kazasız belasız hep beraber :rendeer:

Kurban bayramınızı En içten dileklerimle kutlar Ailenizle birlikte Hakkınızda hayırlara vesile olmasını Temenni ederim.:rendeer:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Muğladan tık yok..... Nerdesiniz?... Sesiniz hiç çıkmıyor...

selamlar muğla Mt,sanırım şahin adanaya doğru yola çıktı motorla gelmek gibi bir delilik yapmaz umarım

slm arkadaşlar, ben marmaristen fırat. yapılacak etkinliklere katılmak için sabırsızlanıyorum.

yaşasın bilinçli motorcularrr.

hoşbulduk hemşerim,zamanla tanışacağız elbette.
şu sym hd200 ya da joyride arasındaki tercihimi bir yapabilirsem tam olacak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar