Ben gelemiyorum bu hafta malesef, bir sonraki geziye inşallah...
köyceğizimizi unutmaylım lütfen cennet muğlamdan bir parça cennet köyceğiz.........
arkadaşlar ben bugün aldığım haberle yıkıldım.haftasonumu tamamen elimden aldılar.denetim geliyor.hazırlık yapmamız gerekecek.şansımı zorliycam ama.aması var işte.çok üzgünüm.gelirsem sürpriz olur.ömer abimin en son ayrılırken dedikleri kulağıma geliyor tekrar.bu arada soner abicim bodrumdu en son konuştuğumuz.sanırım murat abinin pazarcıyla ışıklarda yaptığı konuşma tekrar fethiyeye döndürdü doğru mudur.
muhtemelen olamayacağımı bildirmiştim umarım aksi bir şey olurda gelebilirim... fakat sonraki haftalarda bir mani çıkmaz ise ben ve sevgili +1 im sizlerle tekrar beraber olmaktan onur duyacağız
bu arada motoru değiştirmekten vazgeçtim boyatmaya karar verdim biraz üzerinde oynayacağız yani farklı modifiyeli bir macit olacak esas amacım macitlikten çıkarıp MyCaT haline getirmekkalıp özellikleriyle oynanmış bir mct ile karşılaşmamıştım hiç bakalım nasıl olacak
..
merhaba fethiyede konaklamalı gezi hakkında biraz bilgi verirmisin.yer ,otel veya çadır vesaire.
Soner abi zaten Gamze çok yakın bir arkadaşımdır....Zorla üye yaptım yawww:queen:
Gamzem aramızda kalıcı olman dileklerimle
Bu arada gamze ile birlikte sanırım +3 oldum ben
Merhabalar,
Bende Piaggio'mla beraber, Istanbul'u terkedip Mugla Dalyan'a yerlestim.
Gorusmek uzere...
Merhabalar,
Gorusmek uzere...
Merhabalar,
Gorusmek uzere...
Merhabalar,
Gorusmek uzere...
aramiza hoşgeldiniz. en yakın zamanda görüşmek ve tanışmak üzere... Muğla MT de Piaggio lar çoğalmakta...:bounce: