[Muğla - MT]

:salut::salut: Cumartesi konu komşu +misafir aile gezisi yaptık.:salut::salut: Bugün de çalışıyorum.Bütün hafta sonum berbat oldu. İnşallah haftaya katılabilirim.Çok yol az yemek dileğimle:p

Son düzenleme:
:salut::salut: Cumartesi konu komşu +misafir aile gezisi yaptık.:salut::salut: Bugün de çalışıyorum.Bütün hafta sonum berbat oldu. İnşallah haftaya katılabilirim.Çok yol az yemek dileğimle:p

Maalesef Banro...:salut: Çok üzgünüm yine olmadi Çokyol ve çok yemek yaptık...:queen::queen::queen:

Benide listenize (tabii mümkünse gezilerinize ) dahil ederseniz sevinirim.Marmaris-İçmeler

Mümkünse ne demek... Gezilerimizi buradan açıklıyoruz zaten haberleşiriz bir şekilde. Perşembe günü toplantımız olacak muhtemelen, haftasonu yapacağımız bodrum (fethiye'ydi değişti) gezimizi görüşücez. Sen de gelirsen çok seviniriz hem tanışmış oluruz. Bu arada geziler bölümünden bugün yaptığımız Akbük gezimizin de fotolarını görebilirsin. İsim neydi bu arada?

Benide listenize (tabii mümkünse gezilerinize ) dahil ederseniz sevinirim.Marmaris-İçmeler

Merhaba doktor aramıza hoş geldin... Bundan böyle sayfamızı takp edersen gezilerimizden ve yapacağımız faaliyetlerden haberdar olursun.
Seni aramızda görmekten mutlu olduk...:rendeer:

Mustafa Bey aramıza hoşgeldiniz sitede kalıcı ve katılımcı olmak dileklerimizle:)

Super Moderator
alper abi ali bahsetmişti hatta izmire davet etmişti izmir mt toplantısı için tanışamadık nasip diyelim...keşke sende gelebilseydin tadından yenmedi toplantının
walla inş. bi ara izmirede gelmeyi istiyorum nasip kısmet bakalım:cat:
Anomm sen beni aradın be Marmaris e iniyorum diye....Ha yok ilk ben aramıştım....:p:p Asıl ben teşekkür ederim taa Turunçtan Marmaris e tanışmak için indiğinden dolayı...İlgilenemedim çok fazla seninle bi daha ki sefere gezdircem sözüm var....Her zaman beklerim...:cat::cat:

inş. gene gelebilirim:cat:

selamlar...

dünkü gezi hakkında daha kimse yazı yazmamış ilk yorum ve ilk resimler benden.

yorum : mükemmeldi :D :queen:

resimleri bana gönderirseniz hepsini böyle tek link altında toplayalım derim arkadaşlar benimkiler burada :)

AKBUK GEZISI

Sevgili Alper Geziyazisi ve resimler ana sayfada Muğla MT Marmaris ve Köyceğiz tayfasi yollarda isimli başlık altında...:queen:

ah şu free hostingler ömrümü yedi :) resimleri oraya ekliyorum siliyorum buradan :D

ok dir abi...

tekrar edeyim de : şahinin motoruna bırakılan dizlikler kimindi arkadaşlar bende şu anda...

Fethiyeye Gidiyoruz...

Selam Muğla MT. Bu hafta sonu planı Fethiyede 1 gece konaklamalı gezi.
Lütfen gelecek olan arkadaşlar listeye isimlerini yazdırsınlar. Bu Çağrı tüm Muğla MT ailesine yapılmıştır. Muğla MT sadece Marmaris Tayfasindan ibaret değildir. Haydi Muğla MTGöster kendini...

Katılım Listesi

1- Vatanoğlu +1
2- NMurat Aydın +1
3- Yorgun

KATILIM LİSTESİ Yenileme :queen:

Vatanoğlu +1
NMurat Aydın +1
Yorgun
Şahin birinci +2 ( Bak şimdi merak ettim)
Banro

Yeni katılımları bekliyoruz...:bounce:

merhaba fethiyede konaklamalı gezi hakkında biraz bilgi verirmisin.yer ,otel veya çadır vesaire.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar