:salut::salut: Cumartesi konu komşu +misafir aile gezisi yaptık.:salut::salut: Bugün de çalışıyorum.Bütün hafta sonum berbat oldu. İnşallah haftaya katılabilirim.Çok yol az yemek dileğimle![]()
Benide listenize (tabii mümkünse gezilerinize ) dahil ederseniz sevinirim.Marmaris-İçmeler
Mustafa Aşıkİsim neydi bu arada?
walla inş. bi ara izmirede gelmeyi istiyorum nasip kısmet bakalım:cat:alper abi ali bahsetmişti hatta izmire davet etmişti izmir mt toplantısı için tanışamadık nasip diyelim...keşke sende gelebilseydin tadından yenmedi toplantının
Anomm sen beni aradın be Marmaris e iniyorum diye....Ha yok ilk ben aramıştım....Asıl ben teşekkür ederim taa Turunçtan Marmaris e tanışmak için indiğinden dolayı...İlgilenemedim çok fazla seninle bi daha ki sefere gezdircem sözüm var....Her zaman beklerim...:cat::cat:
selamlar...
dünkü gezi hakkında daha kimse yazı yazmamış ilk yorum ve ilk resimler benden.
yorum : mükemmeldi:queen:
resimleri bana gönderirseniz hepsini böyle tek link altında toplayalım derim arkadaşlar benimkiler burada
AKBUK GEZISI
Ne kusuru be kardeşim... Teşekkür ederim. :cat: Alper'cim alırım ben senden dizlikleri.uluturk aileisine ait benim çantaya kondu bende unutmuşum kusura bakmayın