Hadi buluşalım bu akşam marmarisliler... Hem haftasonunu konuşmuş oluruz.:cat:
Lighthouse... Areena'nın arka tarafında azmak kenarında. Hem 1-2 arpalı gazoz yuvarlarız. Saat 20:30'da buluşuruz gelecek olanlarla. Ben oradayım herkesi beklerim. Dj de geliyor herhalde belki alper de var...
Benim +2 kim abi? Yoksa beni iki kişilik mi sayıyorsun? :wiinkk:
iyifikirnerede?
abi misafirim var kaçabilirsem veya kovalayabilirsem yetişmeye çalışırım size... oyumu levente devrettim![]()
bakalım bi gelebilecek miyim![]()
ve eve vardım güzel bir akşamdı herkese teşekkürler

arkadaşlar google earthden koordinat verebilecek bir arkadaş var mı???halilin yeri deniyordu dün??
Arkadaslar ben Datca dan Emrah simdilik yurt disinda yasiyorum seneye tatile gelince Datca dan Bozburuna gezi yapcam insallah,Sellalenin tam yerini bilen var mi bi de yollar nasil ben de 100 cup var,daha once hic nasip olmadi bozburuna sapmak ama sene gunesi orda karsilayip kahvalti yapmak istiyorum,bilgisi olup ta verecek arkadaslara simdiden tessekkurler.![]()
dün akşam için herkese teşekkürler.güzel eğlendik iyi güldük.ve sonunda pazar gezimize karar verebildik.hatta bununla da yetinmedik bir sonraki haftaya da ışık tuttuk(fethiye)...eminim ki yarın güzel bir gün olacak ve çok eğlenicez.
http://caglayansirketlergrubu.com/index.php?option=com_content&task=view&id=26&Itemid=49
işte saklı göl burası mutlaka herkes gitmiştir ama ben yine de daha önce ben gitmedim görmedim diyen varsa diye görün istedim.fotoğraflar harika
sora bi gün bi telefon geldi
bi baktım üyelerimizden selly marmarisdeymiş görüşelim mi dedi
ee tabi MT olurda gitmem mi:queen:
gitmişken selly bana bi süpriz yaptı izmirden ali kardeşimizin çaldığı bara götürdü beni İzmir MT den bi dostumuzuda görmüş oldum
herşey için teşekkür ederim arkadaşlar sağolun :rendeer::rendeer:
inş. kısa zamanda gene gelicem:wiinkk: