[Muğla - MT]

beyler. bu pazar ben derim ki marmaris tansas onunde bulusup datca tarafinda knidos yapalım. yada cinarda bulusup kahvalti sonra datca knidos. ben kesinlikle varim ve biz 3 motoruz simdiden. illegalde gelirse 4. acikcasi ben daha fazla katilim bekliyorum.

öncelikle yorgun48 abimize geçmiş olssun dileklerimi ileteyim...:rendeer:

bigboy yorumlarından dolayı sanada teşekkür ederim senlede tanışmak güzeldi...:cat:

gelelim alper arkadaşımızın gezi istegine ;

valla alper planınızı yapın haberleşin buradan diger üyelerle ben yokum

biliosun 4-12 çalışıorum katılmak isterdim tabiikide ama zor başka gezilere artık :pr:

herkese ii geziler ii gunler umarım herşey gonlunuzce olur..:rendeer:

iLLeqaL...:bounce:

:) bende şaka yaptım zaten içkinin zerresi günah ama rakıyı zem zem suyuyla karıştırırsanız pek günah olmaz heralde :)

Yorgun geçmiş olsun acil şifalar. Ben pazara çalışıyorum.Haftayada Büyük ihtimal Ankara'dayım.Sizlere iyi geziler.

arkadaşlar ben warım.
bence o kadar uzaa gerek yok,zaten bu tanışma gezisi olmalı
benim fikrim fethiye günlüklüde piknik yapmaktan yana(mangal da olabilir mangalı ben getiririn)
hazır hawalar sıcakken denize de girebiilirz
selim kardeş seni de beklioz...
illegal senin adına çok üzüldüm hayırlı işler diliorum ve can abi iii nöbetler
dier tüm muula mt ye slm lar

ya marmariste benim arklar var. ben onlarla bulusucam. biz ordan knidosa falan gideriz. isteyen herkes gelebilir.

o zaman arkadaşlar size iyi geziler diliyorum,
bende pazar günü solo gezi yapacağım gibi, selim sende durum ne????????????
herkeze iyi geziler ve hayırlı işler diliyorum....

bigboy bence sende katil bize. uzak dedigin marmaris. 1 saat cokta uzak deil. sadece sen deil herkes gelebilir.

Hava kapalı yağmur var gibi neyse çalışıyorum.:mrgreen: Dün Fethiye'de bir gezi yaptım yeni yerler gördüm.İleriki gezilerde gidilebilir.

ozaman haftaya hep beraber yapalım beyler bisiler ama kimse yazmıyo bisi. yazin bisiler beyler pls!

slm

ben bu siteye yeni üye oldum. bütün muğlalı arkadaşlara slm.
RUHUNU DEİL,LASTİĞİ YAK:cat:

alper kusra bakma motosikletimde arıza çıktığı için hafta sonumu 4 duvar içinde (evde)geçirdim :salut:....
ama haftaya mutlakagidelim haftaya emin ol katılım çok olcak.......

can abi sende ankara yolcusun sana da iyi yolculuklar diliyorum(gözün arkanda kalmasın ağaçlarını ben sularım,bende karpuz tohumu aldım onu ekerim)

yeni üyemiz yk48 (yusuf) aramıza hoşgedin..........

Hazır yılların motorcuları burdayken :) bi soru sorayım .Ben motor kullanırken kask takmazdım önceden ama sonra babam baskı yapınca takmaya başladım ama bi sorun var kask ağır geliyor ve doğal olarak rüzgar olduğu için kafam arkaya gidiyor sizce ne yapmam gerekir ? ? ha kafamı azcık öne eğmeğe çalışıyorum ama gözlük kullandığım için yolu görmem zor oluyor.Önerilerinizi bekliyorum .

yeni fotolar

arkadaşlar, turgut koyu gezimize ait taze fotolar ilgili başlık altına eklenmiştir.
10 günlük tatil yorgunluğunu ancak üzerimizden attık. (tatilde de yorulunurmuymuş) :queen: :queen: :queen:

bakalım su mulakat gunu bi gelsin ben bi mulakata giremde belki sizinle bi geziye katılma serefine ulasmaya hak kazanabilrim millet. bana sınav yada mulakat gununu soleyinde bi katilam.

nedense bi turlu geziye katilamadik!!!!!!!!! bu pazar ayarlayalim bisiler if possible pls!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar