Muğla mt-İzmir mt buluşması 26/27 mayıs 07 Önder kamp

yalnız mehmet amca hiç yorum yapmamış dikkatimi çekti.. sadece fotolar var:)

mesut abicim ellerin dert görmesin emegi geçen herkese çok teşekkürler ve tüm muğla mt ye saygılarımı sunuyorum çok güzel bir hafta sonu oldu ve sizleri tanıdığım için çok mutlu oldum devamını bekliyoruz inşallah

mes

mesut abicim ellerin dert görmesin emegi geçen herkese çok teşekkürler ve tüm muğla mt ye saygılarımı sunuyorum çok güzel bir hafta sonu oldu ve sizleri tanıdığım için çok mutlu oldum devamını bekliyoruz inşallah

Biz de sizleri tanıdığımız için çok mutlu olduk:rendeer:Sıcak misafirperverliğiniz için çok teşekkür ederiz.Yeni gezilerde buluşmak dileğiyle:cherry:

Mehmet abicim,Afife sultanım fotolar bir harika sizin gibi ellerinize sağlık..:rendeer:
Ahmet-Meloş ne çok uğraşmışsınız..resimler,videolar..süpersiniz..teşekkürler:rendeer:
Mes..sayende senin gibi harika dostlar sahibi olduk..Ayçecim sıcacık sohbetin için sonsuz teşekkürler:rendeer:
Vatanoğlu-Duygu..o ne enerji,o ne mükemmel bir çift Allah nazarlardan korusun..Bizi gülmekten kırıp geçirdiniz..:rendeer:
MT İzmirli dostlarımada katılımlarından dolayı teşekkür ederim..Sizlerle yolculuk bir gezi olmaktan çıkıp Efsanaye dönüşüyor..:rendeer Teşekkürler İzmir MT..
İyi ki varsın Muğla MT...:rendeer:

videolar bi harika imiş, şişeden mantar çıkarmam belgelenmiş oldu :) inanmyanlar için adres artık bu topic :) Aklıma geldikçe gülümsüyorum çok güzel bi hafta sonuydu.

Ya İzmir mt şu sigortacı motoru olmayan çekingen arkadaş nerelerde :cherry:
Bende selam söyleyin siteye girsinde iki muhabbet edelim onunla sevgiler

mes

videolar bi harika imiş, şişeden mantar çıkarmam belgelenmiş oldu :) inanmyanlar için adres artık bu topic :) Aklıma geldikçe gülümsüyorum çok güzel bi hafta sonuydu.

ilk fırsatta ben de deneyip belgeleyeceğim Tenten:queen::rendeer:

valla guzel buluşma olmuş ne diyeyım ...
biz bu gidişle yaz sezonunu mugla mt gezisi yapamadan tamamlıyacagız..

İlk molamız....

Bir şarkısın sen,
ömür boyu sürecek,
dudaklarımızdan,
yıllarca düşmeyecek,
MUĞLA MT.

Son düzenleme:
Kuvva ellerine sağlık resimler çok güzel, insanlar çok güzel. Böyle güzel insanlar oldukça bu şarkı ömür boyu sürer:rendeer::rendeer::rendeer:

vay be kuvva abim::friends:çok güzel resimler.herşey çok güzel.en kısa zamanda tekrarlamak umuduyla.tüm izmir mt ye selamlar sevgiler::cheeeeer

murat abicim teşekkür ederiz...ancak bunları kaydet diyorum kaydetmiyor bilgisayar..zipleyip bi ara msnden yollarmısın bunları :queen:

Eline sağlık resimler biraz küçük boyutta kalmış büyütme imkanımız yokmu.Selamlar izmir mt tayfası :rendeer:

mes

çok teşekkürler Kuvva kardeşim.:rendeer:ancak resimleri büyütemedim:pale:

Canım arkadaşlarım,böyle sıcacık ortamda sizler gibi harikülade insanlarla resimler ayrı ayrı güneş gibi çıkıyor..:rendeer:
Haklısıonız resimleri çok büyük atıp siteyi zorlamak istemedik ama attıktan sonra anladık ki 320 botut küçük geldi..Hemen kuvva büyütüp aynılarını tekrar atacak..:cat:Hepinizi ayrı ayrı öpüyorum saygılarımla...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar