Muğla mt-İzmir mt buluşması 26/27 mayıs 07 Önder kamp

mes

Ahmet-Meloş siz varya siz,size nasıl teşekkür etsem azdır.Flamenkolar eşliğinde kendimi yolda izlerken çok keyif aldım.Tekrar,tekrar teşekkürler:rendeer::rendeer::rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güzel gezmişsiniz. Arkadaşların da dediği gibi bir gün tanışırız. :)

Güzel gezmişsiniz. Arkadaşların da dediği gibi bir gün tanışırız. :)

MrCool özledik seni de abicim nerelerdesin yüzünü göstersen de cennete gitsek sayende.

Tanışacak çok insan var. Motosiklet sevdasının insanların nasıl da ortak paydası olduğuna sürekli şahit oluyoruz. Bir grup güzel insan taaaa muğla'dan kalkıp geliyor ve İzmir'deki arkadaşlarla buluşup haftasonunu onlarla geçirebiliyor. İşte bu çok güzel bir duygu. Bir dahaki sefere daha da güzel organize olalım ve daha bol katılımlı bir buluşmayla Muğla -İzmir dostluğunu pekiştirelim. sevgi ve saygılarımla

Son düzenleme:
Bir Bakışta sevgiyi yakaladık işte o an kendimizi coşkulu,güçlü,tutkulu hissettik..:rendeer:Ve bir sevdanın dilinden türküler söyledik elele..:rendeer:Asi kartallar gibi rüzgarlı yolları paylaştık...
İyi ki sizleri bulduk..:rendeer:
Marmaris tayfası..Bodrum tayfası..Yaşasın Muğla MT..
İzmir TAYFASI sizlerin yoluna kurbannn..
O ne güzel yürekler topluluğu..O ne dostane bakışlar,sarıp sarmalayışlar...O ne riyasız gülümseyişler...SENİ SEVİYORUM MUĞLA MT..:rendeer::rendeer:
(Bizdeki resimler ve videolar da gelecek...:cherry:)

Sevgili MT[MUĞLA] üyesi arkadaşlar,
Aynı tarihteki Çeşme gezisinde olduğumuzdan bu kez bir araya gelemediğimize üzgünüz.
Fakat arkadaşlarımızla güzel bir geziye imza atmanıza da çok sevindik.
Bluewind kardeşimizin tam kadro tanışma dileğine canı gönülden katılıyorum.
İnşallah bir an önce bu birlikteliği sağlarız.
Wallace'nin dediği gibi full korumalı halinizi her ne kadar ben uygulayamasam da (Felsefe meselesi:pr:) tebrik etmeden geçemeyeceğim.
Neşe dolu günlerde görüşmek dileğiyle.....:rendeer::rendeer::rendeer:

güzel bir gezi olmuş. paylaşım için teşekkürler. umarım en kısa zamanda tekrar manisa-izmir-muğla mt olarak güzel dostluklar paylaşırız.

mes

Bir Bakışta sevgiyi yakaladık işte o an kendimizi coşkulu,güçlü,tutkulu hissettik..:rendeer:Ve bir sevdanın dilinden türküler söyledik elele..:rendeer:Asi kartallar gibi rüzgarlı yolları paylaştık...
İyi ki sizleri bulduk..:rendeer:
Marmaris tayfası..Bodrum tayfası..Yaşasın Muğla MT..
İzmir TAYFASI sizlerin yoluna kurbannn..
O ne güzel yürekler topluluğu..O ne dostane bakışlar,sarıp sarmalayışlar...O ne riyasız gülümseyişler...SENİ SEVİYORUM MUĞLA MT..:rendeer::rendeer:
(Bizdeki resimler ve videolar da gelecek...:cherry:)

Aakreep bilmem inanacak mısın ama satırlarını okurken çok duygulandım ve gözlerim doldu.Yaşasın motosiklet tutkusu ve onun sayesinde yakaladığımız dostluklar.Çok yaşayın e mi....Biz de seni çoook seviyoruz.:rendeer::rendeer::rendeer:

video son bölüm

sevgili muğla mt ve izmir mt li dostlar:
kamera görüntülerimizin son bölümü. yeni gezilerde beraber olma ve bu sıcak arkadaşlıkları pekiştirmek dileğiyle.

[YT]CoU2dCTngFk[/YT]

kameraman meloş ve 3. dereceden yardımcı kameraman ahmet vede yapımcı badem iyi seyirler diler.

Bu haftada coşmuşsunuz yine. Pazar günü nöbet çıkışı şöyle bir tur atalım dedik hanımla. Dalaman dan çıkışla beraber sağanak yağmuru yedik. Yağmur benim kaderim herhalde.:mrgreen:

Ellerinize, ayaklarınıza motorunuza sağlık :) Çok güzel olmuş geziniz. Ne diyelim bir dahaki gezilerinizi dört gözle bekliyoruz.

badem yapıma teşekkür ederiz .. yeni filmlerinizi merakla bekliyoruz..:mrgreen: badem hanım bana bi imzalı fotosunu yollarsa sevinirim...:cherry:

bu arada mehmet amcaya burdan sesleniyorum... MEHMET AMCAAAAAAAAAA BAK ALTAY GELİYORRR :queen:

siz ne süper seylersiniz arkadaslar boyle yaa .. Harika bi ekibsiniz valla.. Allah bozmasın grubunuzu. Kıymetini bilin herkese nasip olmaz oyle bi ortam... Devam devam gezilere :queen:

bir sonraki gezi nereye? bu pazar deilde bundan sonra ki pazar ve nasip olursa marmaristeki motorsiklet şenliklerine katilabilirim insallah!

orda tanısmak ümidiyle kib simdilik!!!!

sevgili,
okram, wallace, racing iski, myheart, beatrice, forrap, banro, mr coll ve eşsiz insan bbrr.
ve adını (yazamadığım atladığım varsa özür dilerim)
katılımınız ve iyi dilekleriniz için teşekkürler, tüm iyi niyetiniz içinde.
saygılarımla,

Son düzenleme:
resimlerimku351adas3050nf0.jpg

Mehmet abicim ellerine sağlık:rendeer: en güzelleride sendeymiş:rendeer::
Afife ablamada selamlar ikinizide çok çooooook öpüyoruz:rendeer::rendeer::rendeer:

mes

Mehmet abicim makinene sağlık.Meloş'un dediği gibi en güzek resimler sendeymiş...Biraz daha kurcala bakalım başkaları da vardır:queen::rendeer:
İkinizi de çook öpüyoz gari:queen:

mehmet abi ve afife ablamıza çok selamlar ellerinize sağlık ..:rendeer::rendeer::rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar