Xeynacıım,Barışcığım bugün işim çok,nete fazla giremedim .Bakıyorum Şiz de ortalığı boş bulunca gıyabımda mangalda kül bırakmamışsınız.Ben ikinizi de üst üste koyup Dl min arkasında sürüklemez miyim:queen: :queen: :queen:
aaa! bak orda haksızlık ettirmem toprağıma, şans eseri de olsa, her iki motoruyla da gezinirken bana bir ce-eee dediği için, ben ikisini de gördüm, ve şaka maka, bayağı bir biniyor mes motora yav :queen: düşmeden uzaklaştı burdan, haa 100 mt. sonra belki başkasına vermiş kendi artçı olmuştur onu bilemem işte .:queen:
bir ara şahin yemek fabrikası , sigorta bayiliği , yem mem bişiler anlatsada şahini kimse tınlamadı
güzel gezı olmus yaaa....yuzmeyıde cok severım..muglaya bı kere geldım bıdaha zikslrde gelmem.....ilk gelısımde yatagandan-milasa inerken yaklasık mılasa 10 km kala keskın bı U vıraj var... vırajı alamayıp dırek karsı daga gırdık ve arac hurdaya cıkmıstı.....allahtan bıze bısey olmadı.....uste para versenız mugla sınırlarına gırmem.....
soruyu soran mesut abiydi...bende cevapladım herkles dinlesin demedim ki zaten:silent:
bir ara vatanoğlu kayboldu gitti meğer yoğurt domates bide 35 lik almaya gitmiş..tabi mehmet amcayı marmaristen tanıyo türkiyenin çeşitli yerlerinde malikaneleri olduğunu bilmiyo bana biraz komplex yaptı gibi geldi vatanoğlu ..ama haksızda değil yani komplex yapmakta ..mehmet abi zaten mangal boyunca gözü olanın gözü çıksın diyerek malı mülkü korudu