Muğla mt 25.02.07 Köyceğiz turu

mes

Xeynacıım,Barışcığım bugün işim çok,nete fazla giremedim .Bakıyorum Şiz de ortalığı boş bulunca gıyabımda mangalda kül bırakmamışsınız.Ben ikinizi de üst üste koyup Dl min arkasında sürüklemez miyim:queen: :queen: :queen:

Xeynacıım,Barışcığım bugün işim çok,nete fazla giremedim .Bakıyorum Şiz de ortalığı boş bulunca gıyabımda mangalda kül bırakmamışsınız.Ben ikinizi de üst üste koyup Dl min arkasında sürüklemez miyim:queen: :queen: :queen:

aaa aşk olsun mes! yalnız kaldım, elimden geldiği kadar korudum :) demek elimden bu kadarı geliyormuş.:queen: :queen: :queen:

aaa! bak orda haksızlık ettirmem toprağıma, şans eseri de olsa, her iki motoruyla da gezinirken bana bir ce-eee dediği için, ben ikisini de gördüm, ve şaka maka, bayağı bir biniyor mes motora yav :queen: düşmeden uzaklaştı burdan, haa 100 mt. sonra belki başkasına vermiş kendi artçı olmuştur onu bilemem işte .:queen:

aslında neden böyle yaptığımı da itiraf edeyim, daha hiç bindirmedin beni motorlarına ya ondan işte.:queen: hasetimden yani. :queen: yoksa can siperane arkandayım (arkana saklanırım) merak etme :queen: :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Güzel gezi yapmışssınız...Helal olsun....Aradaki diyaloglara hasta oldum..Tebrikler...Hep devam edin.....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güzel gezı olmus yaaa....yuzmeyıde cok severım..muglaya bı kere geldım bıdaha zikslrde gelmem.....ilk gelısımde yatagandan-milasa inerken yaklasık mılasa 10 km kala keskın bı U vıraj var... vırajı alamayıp dırek karsı daga gırdık ve arac hurdaya cıkmıstı.....allahtan bıze bısey olmadı.....uste para versenız mugla sınırlarına gırmem.....

güzel gezı olmus yaaa....yuzmeyıde cok severım..muglaya bı kere geldım bıdaha zikslrde gelmem.....ilk gelısımde yatagandan-milasa inerken yaklasık mılasa 10 km kala keskın bı U vıraj var... vırajı alamayıp dırek karsı daga gırdık ve arac hurdaya cıkmıstı.....allahtan bıze bısey olmadı.....uste para versenız mugla sınırlarına gırmem.....

öncelikle geçmiş olsun, iyi diyorsun da bir şekilde bilinmeyen bir yolda, belki de hız yüzünden yaptığınız kazayı niye muğlaya yüklüyorsun :) tabii ki kötü bir deneyim yaşamışsınız, allah korumuş. tekrar geçmiş olsun ama yaşadığın şehirde böyle bir kaza geçirsen, orayı terk mi edeceksin. böyle bir talihsizlik için muğla'yı suçlama bence, sen üste para almadan bir kere daha gelmeyi dene, bak buraların keyfini hiç bir yerde bulamayacaksın emin ol :)

bir ara vatanoğlu kayboldu gitti meğer yoğurt domates bide 35 lik almaya gitmiş..tabi mehmet amcayı marmaristen tanıyo türkiyenin çeşitli yerlerinde malikaneleri olduğunu bilmiyo bana biraz komplex yaptı gibi geldi vatanoğlu ..ama haksızda değil yani komplex yapmakta ..mehmet abi zaten mangal boyunca gözü olanın gözü çıksın diyerek malı mülkü korudu

ya abi insanı domates ve yoğurt yemekten korkar hale getirdiniz.bak şimdi bütün komplexlerim ortaya çıktı .ayrıca bbrr nin mehmet abiye ve onun servetine olan hayranlığı karşısında duygu fırtınasına kapılmamak elde değil.gelde komplex yapma......

Moderatör tarafında düzenlendi:
vayyyyy! vatanoğlu, çok yakışıklı olmuş avatarın, güle güle kullan :) hayırlı uğurlu olsun da bir ara ıslatmak lazım bu avatarı di mi barış :D

barış avatar süper olmuş abi eline sağlık.ıslatma neymiş yıkayalım arkadaşlar.bu hafta izmirde aile ziyareti var öbür hafta hazırım

Süpersiniz gezi yerleriniz özel mi seçiyorsunuz anlamadım
Muğla bölgesi bu kadar güzel tanıtılamazdı herhalde
Daha nice kazasız belasız gezilere

mes

Bomba....Bu hafta HD elektra ultra classıc ve Dl 650 v strom ile Köyceğiz turuna çıkıyoruz.(tabii normal şartlar altında:) ):queen:

Vatanoğlu rakı kuru kuruya gitmiş.Resimdekiler eksik kalmış.Bizde bu hafta sonu bunları Rakısız götürdük :salut:

Banro abi çektin gittin bıraktın pizi
ben de bir süre olmicam havaalanına başvurdum
hem iş hem MT senden artık bi staj alırım :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar