Muğla mt 25.02.07 Köyceğiz turu

öncelikle geçmiş olsun, iyi diyorsun da bir şekilde bilinmeyen bir yolda, belki de hız yüzünden yaptığınız kazayı niye muğlaya yüklüyorsun :) tabii ki kötü bir deneyim yaşamışsınız, allah korumuş. tekrar geçmiş olsun ama yaşadığın şehirde böyle bir kaza geçirsen, orayı terk mi edeceksin. böyle bir talihsizlik için muğla'yı suçlama bence, sen üste para almadan bir kere daha gelmeyi dene, bak buraların keyfini hiç bir yerde bulamayacaksın emin ol :)

başka ne denir ki :rendeer:

eyüp bi göründün bi kayboldun senide bekliyoruz gezilerimize...muğla mt ailesi eminol aynı gün bağımlılık yapıyor

Şahin ben hep burdayım hatta pazar GSXR la sakardan yukarı doğru uzuyordum :) bi ara sana özelden mesaj attım ama cevap gelmedi neyse inşallah bi dahaki sefere

mes

Eyüp selam.Gel bu hafta takıl Muğla mt ye biz gidiyoruz:queen:

bi dönem yazamamıştım.o dönem sonrası güncelliğini yitirdiğinden yazamamış olabilirim çok üzgünüm.kasıt olmadığına emin ol.:salut: ustam bak haftaya bodrum tayfası gelecek senide bekleriz.hem bi affettirelim kendimizi

selamlar.Önemli değil kardeşim.Bu hafta Ankara'da sınavım var inşallah bi dahakine belki 2 yada 3 CBF 150 ile gelebiliriz.

Bende Uludağda bunu kuru götürdüm,benden başka ehliyetli adam olmayınca.
Bir daha ki sefere hacı bir arkadaş bulmak lazım.:p

İhtiyar gel bu tarafa ıslata ıslata yeriz nevaleyi. Yiyemeyenler çatlasın.

ihtiyar abi gezi yazınızı okumuştum.bizim burada karın "k" sini göremiyoruz.buralara da bekleriz.can abi sen bi ıspartaya hemen var gel:wiinkk:

MuĞla Bu Hasret Ne Zaman Bİtecek?????
PaylaŞim İÇİn TeŞekkÜrler

havalar ısınınca diyeceğim turlabo ama benim askerlik var:salut: bizim lordskeldan,nmurataydın ile yolumuz muhakkak düşecektir izmire.nmurataydının yakınları,lordskeldanın kardeşi benimde sözlüm izmirde:rendeer: en yakın zamanda tanışmak dileklerimle

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
öncelikle geçmiş olsun, iyi diyorsun da bir şekilde bilinmeyen bir yolda, belki de hız yüzünden yaptığınız kazayı niye muğlaya yüklüyorsun :) tabii ki kötü bir deneyim yaşamışsınız, allah korumuş. tekrar geçmiş olsun ama yaşadığın şehirde böyle bir kaza geçirsen, orayı terk mi edeceksin. böyle bir talihsizlik için muğla'yı suçlama bence, sen üste para almadan bir kere daha gelmeyi dene, bak buraların keyfini hiç bir yerde bulamayacaksın emin ol :)

ya işin garıbı muglaya gelmeyı helede mılasa gelmeyı cok ıstıyordum ılk okul ögretmenım mılaslıda.......onu görecektım..ççismide YALÇIN AVCIOGLU...belki bı tanıyan cıkar.......ama gercektende o vıraj cok tehlıkelı.....bız kaza yaptın bızden sonra ıkı araba daha bıze gırecektı.....bıde gereklı önlemde yok..sadece ılerde vıraj oldguna daır bıtane tabela....nasıl bı vıraj ama.....özellıklede oraya cok ıyı bı guvenlık önlemı alınmalı....allahtan o vırajda kaza yaptık vıde orayı dönupte asaglara gıtseydık...hiç kurtulusumuz olmazmıs....öyle dedıler.hatta bende gördum asagların nasıl oldugunu.........gercektende orası bende ılk oldu bıdahada gelmem yanı.........2 hafta kendıme gelememıstım körkudan...nasıl yusuf cekmıstım varyaaaaa:queen: :queen:

herseyın ılkı unutulmaz derlerya o kazıya ben unutamayacam ıcın bıdahada gelmem oraya.......

sıze muglanızda mutluluklar....bıde muglanın merkezı ne kadar kucuk yaw....:p

aynı bızım köy kadar.....:cherry: :cherry:

ya işin garıbı muglaya gelmeyı helede mılasa gelmeyı cok ıstıyordum ılk okul ögretmenım mılaslıda.......onu görecektım..ççismide YALÇIN AVCIOGLU...belki bı tanıyan cıkar.......ama gercektende o vıraj cok tehlıkelı.....bız kaza yaptın bızden sonra ıkı araba daha bıze gırecektı.....bıde gereklı önlemde yok..sadece ılerde vıraj oldguna daır bıtane tabela....nasıl bı vıraj ama.....özellıklede oraya cok ıyı bı guvenlık önlemı alınmalı....allahtan o vırajda kaza yaptık vıde orayı dönupte asaglara gıtseydık...hiç kurtulusumuz olmazmıs....öyle dedıler.hatta bende gördum asagların nasıl oldugunu.........gercektende orası bende ılk oldu bıdahada gelmem yanı.........2 hafta kendıme gelememıstım körkudan...nasıl yusuf cekmıstım varyaaaaa:queen: :queen:

herseyın ılkı unutulmaz derlerya o kazıya ben unutamayacam ıcın bıdahada gelmem oraya.......

sıze muglanızda mutluluklar....bıde muglanın merkezı ne kadar kucuk yaw....:p

aynı bızım köy kadar.....:cherry: :cherry:

valla sen saplanmış kalmışsın, ne denebilir ki? sanada orda mutluluklar o zaman. gelene GİT, gidene KAL denmezmiş. bizde muğla il sınırlarımızda mutluluklarımıza devam ederiz, sen merak etme kardeşim :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar