havaşa başvurdum yarın sınav var
öncelikle geçmiş olsun, iyi diyorsun da bir şekilde bilinmeyen bir yolda, belki de hız yüzünden yaptığınız kazayı niye muğlaya yüklüyorsuntabii ki kötü bir deneyim yaşamışsınız, allah korumuş. tekrar geçmiş olsun ama yaşadığın şehirde böyle bir kaza geçirsen, orayı terk mi edeceksin. böyle bir talihsizlik için muğla'yı suçlama bence, sen üste para almadan bir kere daha gelmeyi dene, bak buraların keyfini hiç bir yerde bulamayacaksın emin ol
![]()
havaşa başvurdum yarın sınav var
MuĞla Bu Hasret Ne Zaman Bİtecek?????
PaylaŞim İÇİn TeŞekkÜrler
öncelikle geçmiş olsun, iyi diyorsun da bir şekilde bilinmeyen bir yolda, belki de hız yüzünden yaptığınız kazayı niye muğlaya yüklüyorsuntabii ki kötü bir deneyim yaşamışsınız, allah korumuş. tekrar geçmiş olsun ama yaşadığın şehirde böyle bir kaza geçirsen, orayı terk mi edeceksin. böyle bir talihsizlik için muğla'yı suçlama bence, sen üste para almadan bir kere daha gelmeyi dene, bak buraların keyfini hiç bir yerde bulamayacaksın emin ol
![]()
ya işin garıbı muglaya gelmeyı helede mılasa gelmeyı cok ıstıyordum ılk okul ögretmenım mılaslıda.......onu görecektım..ççismide YALÇIN AVCIOGLU...belki bı tanıyan cıkar.......ama gercektende o vıraj cok tehlıkelı.....bız kaza yaptın bızden sonra ıkı araba daha bıze gırecektı.....bıde gereklı önlemde yok..sadece ılerde vıraj oldguna daır bıtane tabela....nasıl bı vıraj ama.....özellıklede oraya cok ıyı bı guvenlık önlemı alınmalı....allahtan o vırajda kaza yaptık vıde orayı dönupte asaglara gıtseydık...hiç kurtulusumuz olmazmıs....öyle dedıler.hatta bende gördum asagların nasıl oldugunu.........gercektende orası bende ılk oldu bıdahada gelmem yanı.........2 hafta kendıme gelememıstım körkudan...nasıl yusuf cekmıstım varyaaaaa:queen: :queen:
herseyın ılkı unutulmaz derlerya o kazıya ben unutamayacam ıcın bıdahada gelmem oraya.......
sıze muglanızda mutluluklar....bıde muglanın merkezı ne kadar kucuk yaw....![]()
aynı bızım köy kadar.....:cherry: :cherry: