Sanırım konuyu gene masum gören bilgiden yoksun bu bilgiye ulaşmayı hedeflemeyen hatta bazı kişilerin söylemlerinin sorgusuz sualsiz hukuk zanneden biat eden kişilerin çıkmış ve çıkabilecek yasalarını emir telaki eden bir görü var.
Bu görüye genel olarak Cumhuriyet düşmanları ve Atatürk düşmanları sahip. Bu görüye sahip olmayan ama destek olmayı kendine görev kabul edenler ise biat kültüründen gelme sorgu araştırma ve bilgi edinmekten aciz kişilerden oluşmakta.
Müftülüklere bahşedilen bu görev aslında Laik düzenin terk edilmesi adına atılan bir adım. Hep bahsettiğim strateji Kaos'dan geçmekte bunun ilk adımları Gezi parkında atılmış fakat yalancılar'dan oluşma medya İsmet Berkan , Elif Çakır , Ali İhsan Karahasanoğlu ve Cevheri Güven gibi dönemin Yandaş kalemleri attıkları yalanı ispatlayamadığı için bu strateji çöpe gitmiştir. Neydi bu yalanlar Dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'ında Görüntüleri gördüm dediği Yalancı gelin zehranın 70 ila 100 üzeri çıplak kişinin darp ettiği üstüne idrarını yaptığı ve gerçekte hiçde böyle olamayan görüntülerdi. Kadının beyanını esas sayan ve görüntülerden bu kişilerin Gezi parkı eylemcileri olan çapulculardır diyerek hedef göstermeye çalışarak milleti birbirine kırdırmaya çalışmaktan bir şey değildi. Dahada ileri gidilerek ( daha ileriside ne olaki ) camilere ayakkabılarla girdiler alkol aldılar diyerek belli kişleri hedef tahtasına koyup bu kişiler islam düşmanı ( Alevi ) olarak insanların gözünü boyamaktı. Tabi cami İmamı bunları yalanlayınca İmamda kimmiş diyerek bir güzel sürgün hayatına başlatıldı.
Konuları amaçları tamamen Atatürk Cumhuriyet ve kurulan düzeni yıkmaktan başka bir şey değil.
şuraya bir iki resim atayım'da geldiğimiz nokta anlaşılsın...
Hiç sanmıyorum gerçekte Anlaşılacağını.
http://3.bp.blogspot.com/-e_VnxszNi...wQQ/sQmPkZO1mw4/s1600/iskilipli+atıf+hoca.jpg
http://www.mehmetciktv.com.tr/assets/uploads/video/16506.jpg
Arkadaşım siz bu iskilip li atıf hoca işini pek araştırmadan buraya koymuşsunuz atılan bildiriler imzasız olup hoca hiç bir yerde bu olayla ilgisini kabul etmemiştir. Milli mücadeleyi destekleyip desteklemediği ayrı konu ama o ilanlarla hiç bir alakası olmadığını ve tanınan bir kişi olduğu için ismi karıştırıldığını söylemiştir.