Muameleci nerede bulunur?

Bu soktumun sistemi sözde saat 9da açılıyor ve 15 dk içinde doluyormus. Hiç görmedim boş olduğunu taa yarim saat onceden alayi dolu gözüküyor.
1 haftadır alamadık kardeşime ehliyeti.
Ulan zor olan kısmı atlattı en basitinde sictik

Mecbur muameleci yolu gözüktü bizedr bu muameleciler nerededir?
Nereden bulunur? Kac paraya ne kadar sürede halederler?

ehliyetin verileceği emniyetin yanında olurlar. bağırırlar zaten işleriniz halledilir diye, tanırsınız.

ben 3 sene önce aynı şeyden sıkıntıdaydım, randevu almadan gittim. orada bir daha sıra veriyorlar. kimse de bana demedi internet randevun nerde diye. eğer sistem değişmediyse öyle deneyebilirsiniz.

ehliyetin verileceği emniyetin yanında olurlar. bağırırlar zaten işleriniz halledilir diye, tanırsınız.

ben 3 sene önce aynı şeyden sıkıntıdaydım, randevu almadan gittim. orada bir daha sıra veriyorlar. kimse de bana demedi internet randevun nerde diye. eğer sistem değişmediyse öyle deneyebilirsiniz.

Internet randevusu cikti olarsk alınması gerekiyor demişlerdi.
Yarin gideriz çıktı isterlerse muameleciye giderim.
Bahçelievler emniyetin yaninda var mı acaba

Devletin her kurumunda evrak işi yaptım ama Allah Trafik tescile düşürmesin.2010 da 0 motor almıştım dedim ben halledeyim ne de olsa işimiz evrak işi demez olaydım beni canımdan bezdirdiler.Trafik tescil denen kurum sadece muamelecilerin işini yapıyor normal vatandaşın yüzüne bakmıyor.Geçen hafta 0 motor aldım direkt muameleciye verdim evrakları yarım günde halletti işlemleri ben halletmeye kalksam sadece randevu alabilmek için haftalar geçerdi.Sistem maalesef böyle kim kime yedirirse işler birbirlerine hızlı ilerliyor.Ehliyet randevusunu ben arkadaşıma cuma 16,00 17,00 arası almıştım sisteme sadece sabah saatlerinde girmeyin derim her an kontrol edin.

Devletin her kurumunda evrak işi yaptım ama Allah Trafik tescile düşürmesin.2010 da 0 motor almıştım dedim ben halledeyim ne de olsa işimiz evrak işi demez olaydım beni canımdan bezdirdiler.Trafik tescil denen kurum sadece muamelecilerin işini yapıyor normal vatandaşın yüzüne bakmıyor.Geçen hafta 0 motor aldım direkt muameleciye verdim evrakları yarım günde halletti işlemleri ben halletmeye kalksam sadece randevu alabilmek için haftalar geçerdi.Sistem maalesef böyle kim kime yedirirse işler birbirlerine hızlı ilerliyor.Ehliyet randevusunu ben arkadaşıma cuma 16,00 17,00 arası almıştım sisteme sadece sabah saatlerinde girmeyin derim her an kontrol edin.

Kontrol ediyorum her saat hocam.
Muameleciyi nereden buldunuz?

muameleci değilde takipçi olmasın o :) şaka bir yana şubeye girdiğin anda gözünün içine bakan sivil adamları gördüğün anlaki onlar takipçi :) :)

Emniyetlerin yakınında olurlar. Göremezseniz girin herhangi bi memura sorun muameleci nerde diye hepsi bilir. Randevu işi imkansız gibi bir şey tanıdık yoksa. Adamlar boş duruyorlar önlerinde iş yok yine de randevu yoksa olmaz diyip gönderiyorlar. İllallah ettim randevusuz gittim emniyet müfettişinin selamı olduğunu söyledim, amirin odasına aldılar imzalanacakları önüme getirdiler. Tanıdık yoksa ehliyet de yok resmen. İşin garibi randevular dolu görünüyor alınamıyor, ama saatlerce emniyette durdum gelen giden yok. Sanırım iş yapmamak için kendileri dolduruyor randevuları.

Emniyetlerin yakınında olurlar. Göremezseniz girin herhangi bi memura sorun muameleci nerde diye hepsi bilir. Randevu işi imkansız gibi bir şey tanıdık yoksa. Adamlar boş duruyorlar önlerinde iş yok yine de randevu yoksa olmaz diyip gönderiyorlar. İllallah ettim randevusuz gittim emniyet müfettişinin selamı olduğunu söyledim, amirin odasına aldılar imzalanacakları önüme getirdiler. Tanıdık yoksa ehliyet de yok resmen. İşin garibi randevular dolu görünüyor alınamıyor, ama saatlerce emniyette durdum gelen giden yok. Sanırım iş yapmamak için kendileri dolduruyor randevuları.

Buyur burdan yak.
bence muameleciler dolduruyor randevulari kendilerine iş çıksın diye

git sabah gebze emniyete parmak izinden sıra al. internet falan soran yok.

Bu soktumun sistemi sözde saat 9da açılıyor ve 15 dk içinde doluyormus. Hiç görmedim boş olduğunu taa yarim saat onceden alayi dolu gözüküyor.
1 haftadır alamadık kardeşime ehliyeti.
Ulan zor olan kısmı atlattı en basitinde sictik

Mecbur muameleci yolu gözüktü bizedr bu muameleciler nerededir?
Nereden bulunur? Kac paraya ne kadar sürede halederler?

3 Ay önce aldım ehliyetimi. Beykoz'dan alayım dedim, hep dolu 09:00-09:15 araları.. Küfür edip duruyordum. Bir iki gün sonra, neden gün içinde bakmıyorum ki dedim ve saat 11 gibi baktım, Şile, Esenler ve Aksaray Vatan caddesinde bir sürü boş yer açılmış. Vatan dan aldım randevuyu, gittim, bomboşdu.. İki gün sonra da teslim ettiler.

Bence gün içinde bakın, gitmek istediğiniz olmasa bile mutlaka yakın olan bir tane çıkıyor ..

Ben alacagim zaman da bir turlu randevu alamiyordum. Sonra gittim trafik buroya. Acil dedim lutfen dedim iplemediler. Sonra trafik buro sube mudurunun yanina gittim rica ettim. Sagolsun kirmadi. Gidip aldim ehliyetimi ☺

eylul ayında aldıgım dosyayı randevuyu geçen perşembeye anca alabildim siz düşünün

Randevuya gerek yok alsan bile sormuyorlar, sabah uygun bir saatte gidin trafiğe dosyayı bırakın yarın gelin derler :)

hsk

Gebze ye gidene kadar silivri ye maltepe ye yada çatalca ya gidebilir randevu 8.45 de açılıyor istanbul da o 3ilçe için diğerleri 9.15 de ilk gün aldım ben randevu mu listede size en yakın neresi ise boş varsa ondan da alabilirsiniz illa aynı ilçe şartı yok artık

ben de uzun süre kağıthaneden koşturdum, imkanı yok. şişliden almıştım. bu emniyet şubeleri randevusuz almıyordu.

takipçilerin eskiden dükkanları vardı, şimdi arkadaşların da dedikleri gibi emniyet önlerinde bağırıyorlar ya da "aranırken" yanına geliyorlar :)

Son düzenleme:
ben bunu bimere yazdım. bence sıkıntı çeken herkes yazsın. emniyet yalandan sıra veriyor. internetten sıra alsan da almasan da fark etmiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar