MT25 mi, CB250R mi?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Esselamun aleykum,
Yakın zamanda motorumu satıp başlıkta gördüğünüz bu iki motosikletten birini almak istiyorum. Tercihim ne olmalı ?

Şahsen Çift silindir olduğu için MT tercih ediyorum. Asla teker, yanlama vs gibi 'kendimce' saçma sapan hareketler yapmam. Sadece yeri geldiğinde hız yapmak, dar slolom atmak. Basit basit hareketler yapmak. Siz benden tecrübelisiniz, size sorayım.
BEN HANGİ MOTORU SEVİYORUM? 🤪😊

Son hız olarak MT 180 falan galiba Honda da 150-160 yapıyordur diye tahmin ediyorum. İkinci el alınacaksa CB250R derim ben, tipi çok daha güzel bence özellikle mavi rengi. Benim de baktığım bi motor zaten kullanıcıları daha insancıl sürmüşe benziyorlar. Çeviklik olarak çok bi farkları yoktur zaten iyi bi lastikle istediğin şeyleri yaparsın ikisiyle de rahatça.

hangisi hoşuna gidiyorsa onu al. cbr ın alt devirleri daha seridir, mt ise hızlandıktan sonra daha rahat uzar.

Fakat sesi de ister istemez kulağa hoş gelsin istiyor insan. Bu yüzden MT'de kafam çok takılı kaldı.
Ama illaki CB250R diyosunuz yani ?

Motosikleti
Regal Raptor Daytona 250v
Valla Mt kullanipta teker yapmamis olan veya Redline da bagirtmamis yani zorlamamis olan çok sanmıyorum. Mt in açılımı kafadan master of torque zaten zorlanma motoru gibi geliyo bana temizini ancak kullanırken korkmuş veya tecrübesiz birinden bulunabilir zannımca.

görünüşe göre mt kullananlar insancıl kullanmamış.
mt almak korkutucu görünüyo. Piyasa fiyatı da cbrnin baya üstünde zaten.

Esselamun aleykum,
Yakın zamanda motorumu satıp başlıkta gördüğünüz bu iki motosikletten birini almak istiyorum. Tercihim ne olmalı ?

Şahsen Çift silindir olduğu için MT tercih ediyorum. Asla teker, yanlama vs gibi 'kendimce' saçma sapan hareketler yapmam. Sadece yeri geldiğinde hız yapmak, dar slolom atmak. Basit basit hareketler yapmak. Siz benden tecrübelisiniz, size sorayım.
BEN HANGİ MOTORU SEVİYORUM? 🤪😊
Motorumu alırken benim de kendime sorduğum bir konuydu bu. Önce Yamaha sonra Honda servislerini ziyaret ettim, cb250r almaya karar verdim ve nakit ödeme kampanyası ile iyi bir fiyata sıfır olarak bayiden aldım. 59 lt topcase, 49 cm ön cam ve cam uzatma ile kullanıyorum. Koruma demirleri ve aksesuarların ağırlığını da katınca benim motorun toplam yükü 120 kg civarında oluyor ve bu halde 167 km Max sürat gördüm(kesiciye girmedi). Sonuçta şehir içi kıvrak kullanım düşünüyorsan CB üzmez, bence MT'den çok yakışıklı.

Basayım hız yapayım 160 beni kesmez, 200+ göreyim istiyorsan MT zaten tatmin etmez. Tercih senin

Motorumu alırken benim de kendime sorduğum bir konuydu bu. Önce Yamaha sonra Honda servislerini ziyaret ettim, cb250r almaya karar verdim ve nakit ödeme kampanyası ile iyi bir fiyata sıfır olarak bayiden aldım. 59 lt topcase, 49 cm ön cam ve cam uzatma ile kullanıyorum. Koruma demirleri ve aksesuarların ağırlığını da katınca benim motorun toplam yükü 120 kg civarında oluyor ve bu halde 167 km Max sürat gördüm(kesiciye girmedi). Sonuçta şehir içi kıvrak kullanım düşünüyorsan CB üzmez, bence MT'den çok yakışıklı.

Basayım hız yapayım 160 beni kesmez, 200+ göreyim istiyorsan MT zaten tatmin etmez. Tercih senin
Çok ısrar ettin, CB ye tercih verdim gitti 😄
o zaman ben şu motorumu tamir edip satayım. Sarı sitede uyguna ful ekipmanlı bulursam alayım. Fakat bir soum olucak.
Neden internet sitesinde ismi yok ? Artık üretimi olmayacak mı bu motorun ?
ve yakıt tüketimi nedir? (çok taktığım bi konu değil fakat klasiktir soru :D )

Çok ısrar ettin, CB ye tercih verdim gitti 😄
o zaman ben şu motorumu tamir edip satayım. Sarı sitede uyguna ful ekipmanlı bulursam alayım. Fakat bir soum olucak.
Neden internet sitesinde ismi yok ? Artık üretimi olmayacak mı bu motorun ?
ve yakıt tüketimi nedir? (çok taktığım bi konu değil fakat klasiktir soru :D )
2025'te getirmiyorlar Türkiye'ye, 2026'da CB300R olarak gelecek diye bir söylenti var ama resmi bir açıklama görmedim.

Benim ortalama 3.2 lt/100km, fabrika verisi ile örtüşüyor. Daha az veya çok yaktırmak senin elinde.

2025'te getirmiyorlar Türkiye'ye, 2026'da CB300R olarak gelecek diye bir söylenti var ama resmi bir açıklama görmedim.

Benim ortalama 3.2 lt/100km, fabrika verisi ile örtüşüyor. Daha az veya çok yaktırmak senin elinde.
yani 0 motor alamicam, mecbur düşük km yönelicem öyle mi?
ben daha çok yakarım :D :D :D

yani 0 motor alamicam, mecbur düşük km yönelicem öyle mi?
ben daha çok yakarım :D :D :D
0 almak istiyorsan bayilere sorman gerek, belki elinde 2024 model olan vardır. İlandaki düşük km'li motorlara da ekspertiz yaptırmakta fayda var. 500 km'de kaza yapıp soğuyarak elden çıkarmak isteyenler olabiliyor.

0 almak istiyorsan bayilere sorman gerek, belki elinde 2024 model olan vardır. İlandaki düşük km'li motorlara da ekspertiz yaptırmakta fayda var. 500 km'de kaza yapıp soğuyarak elden çıkarmak isteyenler olabiliyor.
Şimdi Esengül İstanbul Hondayı aradım, elimizde yok fakat Nisan Mayıs gibi gelebilir diye düşünüyoruz diyip eklettiler nota. Gelirse aricaklar artık.
Valla isterse 100km olsun. Eksper yapmadan ALMAM.

Motosikleti
Kymco Downtown 250i
Cb250r 2024 7000 km bu sabah analiz moto eksperde ekspertizini yaptirdık bizde birazdan satın alıcaz. 2. Elde cb250r daha temiz bulunabiliyor bence kullanıcı kitlesi baya farklı mt ile. Bu sabahki olaylardan sonrada elinizi çabuk tutmanızı tavsiye ederim herşeye yine bir zam dalgası gelmesi olası duruyor

Cb250r 2024 7000 km bu sabah analiz moto eksperde ekspertizini yaptirdık bizde birazdan satın alıcaz. 2. Elde cb250r daha temiz bulunabiliyor bence kullanıcı kitlesi baya farklı mt ile. Bu sabahki olaylardan sonrada elinizi çabuk tutmanızı tavsiye ederim herşeye yine bir zam dalgası gelmesi olası duruyor
kesinlikle kitle ve kullanıcı olarak cb daha iyi. Bende alınca elbette Umut Ustaya gelicem.
Kuş uçsa ülkede enflasyon artıyor :)

İnstagramda hikaye olarak atmışlar gördüm,gayet temiz duruyordu motor.Her iki tarafada hayırlı olsun.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Herkes mt temiz bulunmadıkça alınmaz diyor mantıkta çok sacma bunları yapabilesin diye üretilmiş bir motor degil mi veya türkiyede bu şekilde kullanılmıyor mu ben bu motorun temizini nasıl bulacağım bayiler bile ayıplı mal satar iken ?
Mt ci tayfa bmw ci tayfa gibi yani

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar