Mt25 Hem Deliyor Hem Tek Teker gençler hızlı galiba

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dakika 14:20
https://youtu.be/YX-_X-kYX_4

Motosikleti
Dominar D250
Sağlıklı uzun ömürler için bolca şans diliyorum.

Bence çok süper kullanıyor, doğru yolda aynen devam...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bahsi azraile basin 1.05 veriyor

Rocco yu bilen arkadaşlar bilir ,bu arkadaşta böyle sürmeye devam ederse ,yakında rocco ya yan oturur

Ananıza babanıza yazık cocugum.. Gözü yaşlı kalırlar, yapmayın !

Motosikleti
Vespa GTS300 SS, Honda CRF250 Rally
kıyma olduğu videoyu da görürüz yakında

bu tarz videolar tipki esra erol ve benzeri programlari izlemek gibi hipnotize ediyor insani icten ice de zevkli geliyor ama bu tur programlarin yayindan kaldirilmasinin mantigi seyir zevki olmamasi degil icerigi bence bu videoda oyle cikamiyorsun ama biseylerin yanlis oldugunu da hissediyorsun..insaallah baskalari ozenmez kolunu bacagini kirmaz canini acitmaz..

Bu arkadaşların anası babası olmak istemezdim. Zira böyle giderse evlat acısını tadacaklar gibi.

Su testisi, su yolunda kırılır.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bu çocuk yeni bir Oğuzhan Muslu olmaya çalışıyor. Baktı ki Oğuzhan popüler oldu, iyi para kazandı, saçma sapan bir hayran kitlesi elde etti bu Rocco kardeşimiz de "Eyy Oğuzhan seninki kavalsa benimki düdük mü len?" diyerek daldı ortamlara.

Bence bu Oğuzhan, Rocco, Sikko gibi kardeşlerimizi yeni yetme "sen nasıl bir illegalsin?" türevi anlamsız cümleler kuran daha genç, tirrek kardeşlerimizin motivasyon dolu övgülerinden korumak gerek.

"Arkadaşlar, ekipman önemli" videosunu izleyebiliriz yakında. Veya yayınlayamadan ayrılır camiadan. Bilemedim.

geçen başka bir videosu vardı o daha efsaneydi.takip edioyorum bebeyi bakalım ne zaman mefta olucak yada daha pis bir tecrübe 'sakat kalma'yı tecrübe edicek,şu şekilde çok motor süremeyeceği belli

Motosikleti
STRS 765
Bundan iki yıl kadar önce aynı yaşlarda gencecik bir çocuğun,sabaha karşı yarışırlarken önce bir direğe patladığı orada kolunu bıraktıktan sonra duvara girdiğinde etrafa saçılan, yapışan beyin ve kafatası kemiklerini görmüştüm.. onunda görmesi kendi adına bişeyleri değiştirir mi acaba??

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Biz gençken ülke daha iyi durumdaydı, en azından bir şeylerin düzeleceğine dair umudumuz vardı, enerjimizi ve heyecanımızı kendi çapımızda yanlış gördüğümüz şeylere karşı mücadele ederek geçirdik zamanımızı, böyle heyecanlara gerek kalmamıştı çünkü motorla saçma sapan hareketler yaparak kafamızı patlatmak yerine acaba bugün hangi polis jopu kafamızı kıracak şeklinde heyecanlarımız vardı. Şimdiki gençlere doğru düzgün heyecan kalmayınca böyle kendilerine boş yere zarar verecek hareketlere yöneliyorlar. Yazık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar