mt25 alsam mı çok kararsızım

Ama bunun sebebi Duke'ün şasisi freni amortisörü her şeyi ile daha iyi bir paket olması. MT-25 alırsam da yağ dişlisi vs ile ilgili bir kaygım olmaz.
kesinlikle doğru, paket farkı var arada.
ama bütçe de sıkıntı yoksa ve zevk alınmak isteniyorsa Duke390 1 2 gömlek üstüdür MT25'in
üstad aslında ikisi de aynı fiyat. İkinci el bakıldığı zaman ikisi de 2024 model ve 15k km aşağısı aynı paralara geliyor.

kesinlikle doğru, paket farkı var arada.

üstad aslında ikisi de aynı fiyat. İkinci el bakıldığı zaman ikisi de 2024 model ve 15k km aşağısı aynı paralara geliyor.
Yamaha'nın çift silindir bi motoruna sahibim arkadaşımda da Duke125 var ve ikimiz de serviste periyodik yağ değişimine aynı parayı ödüyoruz benimki filtreyle beraber 2.6 gibi bir şey Duke125'in 1.2 gibi bir şey yağ olarak 10W40 5100 benimki 10W40 7100 kısaca KTM servisi geçiriyor almak sıkıntı olan değil bakmak sıkıntı olan.

Motosikleti
Yamaha MT-25
MT25'in yatak sarma problemi maganda arkadaşlar için geçerli daha geçen gün gördüm MT125 kullanan bi çocuğun bloktan 200ML yağ çıktı ve çocuk böyle 4 5 aydır gezip teker yapıyormuş yanlıyormuş Japon olmasa 4. 5. kez kelle yaptırıyodu motosikletine ama bütçe de sıkıntı yoksa ve zevk alınmak isteniyorsa Duke390 1 2 gömlek üstüdür MT25'in
İkisi de berbat kullanıcıdan almadığın sürece kendini kanıtlamış dayanıklı motorlar . Duke bence a2 de aprilia arkasında en komple motosiklet , mtden çok daha eğlenirsin . Ama yol yapacağım diyorsan tek silindirin testis masajına hazırlanmalısın.

Yamaha'nın çift silindir bi motoruna sahibim arkadaşımda da Duke125 var ve ikimiz de serviste periyodik yağ değişimine aynı parayı ödüyoruz benimki filtreyle beraber 2.6 gibi bir şey Duke125'in 1.2 gibi bir şey yağ olarak 10W40 5100 benimki 10W40 7100 kısaca KTM servisi geçiriyor almak sıkıntı olan değil bakmak sıkıntı olan.
oda bi gerçek tabi, Duke'nin yürütme masrafı çok maliyetli. Bakımları felan pahalı. Ama bildiğim kadarıyla Örnek veriyorum; MT 5binde bir Bakım, Duke 10binde bir bakım. Eğer gerçekten böyleyse bakımı aynı fiyata geliyo aslında.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İkisi de berbat kullanıcıdan almadığın sürece kendini kanıtlamış dayanıklı motorlar . Duke bence a2 de aprilia arkasında en komple motosiklet , mtden çok daha eğlenirsin . Ama yol yapacağım diyorsan tek silindirin testis masajına hazırlanmalısın.
NS200 kullandım. Titreşimleri hemen hemen aynı diye tahmin ediyorum. Düşük devir Yüksek Vites Uzun yol biraz tolere edebilir diye düşünüyorum.

Motosikleti
Honda CB600F Hornet, Yamaha MT 07, Yamaha XJ6N, Honda CBR600RR, Yamaha MT25
250cc grubunda mt25 harici bakma çünkü diğerlerinin 2. El piyasası yok mt25 bugün satmak istesen en fazla 1 ay da satarsın yedek parça konusunda üzmez ve kategorisinin en kaliteli motoru titreşim az parça kalitesi güzel duke 390 felan laşka bi motor plastik trim sesleri duyunca moralin bozulur o derece seçim senin yinede ama en mantıklısı mt25

oda bi gerçek tabi, Duke'nin yürütme masrafı çok maliyetli. Bakımları felan pahalı. Ama bildiğim kadarıyla Örnek veriyorum; MT 5binde bir Bakım, Duke 10binde bir bakım. Eğer gerçekten böyleyse bakımı aynı fiyata geliyo aslında.
Motordan motora farklı bakım aralığı kullanmak benim için saçma olur çünkü performans odaklı bi sürüş yapılıyorsa ikisi de aynı yağ kullanıcak ve aynı zamanda yağ özelliğini kaybedicek aradaki fark sadece motorun iç aksamı egz zinciri vs. gibi parçalarda olur ama parça sağlamlığı olarak Japonların eski kasalarının üstüne sağlamlık tanımam

390'da titreşimde çok var trim sesi de çok var o yüzden alan kişi kendi nasıl kullanıcaksa öyle karar vermeli ben olsam ikisine de gider bakar oturur yetkili satıcılardan deneme sürüşü isterdim

Motosikleti
Yamaha MT-25
NS200 kullandım. Titreşimleri hemen hemen aynı diye tahmin ediyorum. Düşük devir Yüksek Vites Uzun yol biraz tolere edebilir diye düşünüyorum.
bende de pulsar vardı , yarım saat kadar 390 kullandım . Ardından kendi motoruma bindiğimde aynı elektrikli motor gibi geliyordu haberin olsun .

Motordan motora farklı bakım aralığı kullanmak benim için saçma olur çünkü performans odaklı bi sürüş yapılıyorsa ikisi de aynı yağ kullanıcak ve aynı zamanda yağ özelliğini kaybedicek aradaki fark sadece motorun iç aksamı egz zinciri vs. gibi parçalarda olur ama parça sağlamlığı olarak Japonların eski kasalarının üstüne sağlamlık tanımam
oda bi gerçek tabi. Alan insan elbet ara bakım yapar diye düşünüyorum. Ki zaten dönüp de uzun bakım aralığı yapıyolarsa daha dayanıklı olduğu için yapmıyorlarmıdır?

bende de pulsar vardı , yarım saat kadar 390 kullandım . Ardından kendi motoruma bindiğimde aynı elektrikli motor gibi geliyordu haberin olsun .
konu keyifse Duke390 bakacak adamın Titreşime çok takılacağını düşünmüyorum. Ama elbette ki daha fazla

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar