mt07 vs mt07 pure farki?

"mt07 pure" nedir, liste fiyati mt07 den neden ucuzdur, bilen varmi acaba?

Bayi arayip sormadim. Nette biraz arastirdim ama bilgi bulamadim. Bilen varsa bizi aydinlatirsa sevinirim. saygilar.

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Pure eski tip ekran ve makyajsız kasa. Motor olarak bir fark yok sanıyorum.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ST - TFT Display
Pure - LCD Display

Motor , şasi, suspansiyon, olmayan elektronik destek vs aynı :)

ucuzunu al 30 40 bin lira allahın ekranına verilmez.telefona bağlanıyor gerçi tüketim vs gösteriyor ama göstermesin yani:)

ikisinden birinde kocaman kare ekran vardı baya teknolojik. motorda teknoloji namına bir s... yok neyi koydularsa artık ekrana.

Tesekkurler cevaplar icin Elde kalan ekranlar bitene kadar Pure olarak ta satacaklar anlasilan.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Tesekkurler cevaplar icin Elde kalan ekranlar bitene kadar Pure olarak ta satacaklar anlasilan.

Doğru tehşis. :)

Yalnız sitesindeki fotoğraflarda Pure olanın gidon biraz daha aşağıda gibi duruyor. Diğerinin ekranı iri olduğu için önden bakıldığında ekranın bitim yeri elciklerle bir hizada kalsın diye gidonu az yükseltmişler gibi duruyor.

Son düzenleme:
Doğru tehşis. :)

Yalnız sitesindeki fotoğraflarda Pure olanın gidon biraz daha aşağıda gibi duruyor. Diğerinin ekranı iri olduğu için önden bakıldığında ekranın bitim yeri elciklerle bir hizada kalsın diye gidonu az yükseltmişler gibi duruyor.

Yamaha koklu degisiklikler yapmis anlasilan:)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Hepimiz pistlerde yaldır yuldur diz değdirebilen yetenekli ve eğitimli sürücüler değiliz. Mt07 o kadar da itin bir tarafına sokulacak bir motor değil. Bence hafiften heyecan arayan ortalama bir sürücü çok keyif alır. Ben geçmişte İğneada virajlarında Mt07 kullanan bir arkadaşı gözlemlemiştim, gerçekten motorunu tanıyan iyi bir sürücünün altında süper performans sergiliyor. Gelelim ekran tipi farklılığına, çok mu önemli şekli şemali? Ekran rengi? Bas gaza geç, para neye yetiyorsa o modeli al.

Gerçi 2023 kasa ve renklerine bakıyorum da tirrek gibi adeta zevksizlik abidesi. Allah belasını versin Yamaha tasarımcılarının. 2018 falan daha güzeldi.

Motosikleti
Hepimiz pistlerde yaldır yuldur diz değdirebilen yetenekli ve eğitimli sürücüler değiliz. Mt07 o kadar da itin bir tarafına sokulacak bir motor değil. Bence hafiften heyecan arayan ortalama bir sürücü çok keyif alır. Ben geçmişte İğneada virajlarında Mt07 kullanan bir arkadaşı gözlemlemiştim, gerçekten motorunu tanıyan iyi bir sürücünün altında süper performans sergiliyor. Gelelim ekran tipi farklılığına, çok mu önemli şekli şemali? Ekran rengi? Bas gaza geç, para neye yetiyorsa o modeli al.

Gerçi 2023 kasa ve renklerine bakıyorum da tirrek gibi adeta zevksizlik abidesi. Allah belasını versin Yamaha tasarımcılarının. 2018 falan daha güzeldi.

Ben de alsam pure olanı alırım. Birkaç yükseltme ile şahane motor olur. (Amortisörler + gidon değişmeli bence...) İlk çıkan modellerin tasarımları daha güzeldi, zaman geçtikçe hilkat garibesine benzettiler. Yine de sadeliği ile pure'un gayet gideri var.

Allah belasını versin Yamaha tasarımcılarının.

Abi deme öyle işte, sen beddua okursan ben beddua okursam kim çıkaracak karanlıkları aydınlığa. Belki Japon kardeşlerimiz sevgilisiyle veya eşiyle derin sıkıntılar yaşayıp içindeki karanlıkları tasarımlara dökmüşlerdir. İlk önce sevelim baktık olmuyor sonra söveriz :).

Motosikleti
Tracer 7
2014 de aldım 8 sene kullandım mt07'yi...
Çok eğlenceli bir motordur,kullanması çok zevklidir ama uzun yolda dayak yemekten yorulduğum için touring motora geçtim.
Şehir içinde hala mt07'nin kıvraklığını ararım...bencede yeni tasarım bok gibi,hayatta almam.benim kullandigim far tasarımı sadeydi çok güzeldi...

Motosikleti
Vallahi MT 07'ye çirkin diyeni Allah çarpar :) Siz demek Honda Hornet'i görmemişsiniz :)

Şaka bir yana benim yeni TFT ekranlı MT07'de aklıma yatmayan bir durum var. Kontak anahtarının yeri...ekran arkasında kalan bir kontak pratikte rahatsız bir pozisyon değil mi?

Motosikleti
Vallahi MT 07'ye çirkin diyeni Allah çarpar :) Siz demek Honda Hornet'i görmemişsiniz :)
...

Bilakis eski bir CB500F kullanıcısı olarak Hornet'i güzel buldum ben. Aynısının daha güçlü ve elektroniklisini yapmışlar. Honda işte; verimlilik en üst seviyede: Crossrunner'a CB500F ile aynı aynaları, tüm modellerine aynı sinyal lambalarını falan takan firma...

Motosikleti
Bilakis eski bir CB500F kullanıcısı olarak Hornet'i güzel buldum ben. Aynısının daha güçlü ve elektroniklisini yapmışlar. Honda işte; verimlilik en üst seviyede: Crossrunner'a CB500F ile aynı aynaları, tüm modellerine aynı sinyal lambalarını falan takan firma...

Valla Hornet alıcam zaten hocam. Bu tür mesajlara ihtiyacım var :)

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250

Hornet'i ben de beğendim bu arada. nesi çirkinmiş ki?
Yamaha'nın xsr serileri dışındaki bütün modellerini çirkin buluyorum, bir de maxi scooter serileri güzel, diğer bütün modeller çirkin ama sağlam ve iş görüyor olduğu için çirkin olması sorun değil.

Ama hornet güzel yaa. sadece naked olması sorun, yani naked motorla uzun yolda deli rüzgar alınır can sıkar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar