Tesekkurler cevaplar icin Elde kalan ekranlar bitene kadar Pure olarak ta satacaklar anlasilan.
Doğru tehşis.
Yalnız sitesindeki fotoğraflarda Pure olanın gidon biraz daha aşağıda gibi duruyor. Diğerinin ekranı iri olduğu için önden bakıldığında ekranın bitim yeri elciklerle bir hizada kalsın diye gidonu az yükseltmişler gibi duruyor.
Hepimiz pistlerde yaldır yuldur diz değdirebilen yetenekli ve eğitimli sürücüler değiliz. Mt07 o kadar da itin bir tarafına sokulacak bir motor değil. Bence hafiften heyecan arayan ortalama bir sürücü çok keyif alır. Ben geçmişte İğneada virajlarında Mt07 kullanan bir arkadaşı gözlemlemiştim, gerçekten motorunu tanıyan iyi bir sürücünün altında süper performans sergiliyor. Gelelim ekran tipi farklılığına, çok mu önemli şekli şemali? Ekran rengi? Bas gaza geç, para neye yetiyorsa o modeli al.
Gerçi 2023 kasa ve renklerine bakıyorum da tirrek gibi adeta zevksizlik abidesi. Allah belasını versin Yamaha tasarımcılarının. 2018 falan daha güzeldi.
Ben de alsam pure olanı alırım. Birkaç yükseltme ile şahane motor olur. (Amortisörler + gidon değişmeli bence...)
Allah belasını versin Yamaha tasarımcılarının.
Vallahi MT 07'ye çirkin diyeni Allah çarparSiz demek Honda Hornet'i görmemişsiniz
![]()
...
Bilakis eski bir CB500F kullanıcısı olarak Hornet'i güzel buldum ben. Aynısının daha güçlü ve elektroniklisini yapmışlar. Honda işte; verimlilik en üst seviyede: Crossrunner'a CB500F ile aynı aynaları, tüm modellerine aynı sinyal lambalarını falan takan firma...
Valla Hornet alıcam zaten hocam. Bu tür mesajlara ihtiyacım var![]()
Şimdiden hayırlı olsun.
Bilakis eski bir CB500F kullanıcısı olarak Hornet'i güzel buldum ben. Aynısının daha güçlü ve elektroniklisini yapmışlar. Honda işte; verimlilik en üst seviyede: Crossrunner'a CB500F ile aynı aynaları, tüm modellerine aynı sinyal lambalarını falan takan firma...