Kocaeli İl Temsilcisi
irfan abi arada bize lafı iteledin ya helal olsun sana :salut: ama o yapıştırmaları motoruma kıyamadığım için değil sadelikten hoşlandığım için yapıştırmadım haberin ola:cat:
şşşşşşşşşşşşş
irfan abi arada bize lafı iteledin ya helal olsun sana :salut: ama o yapıştırmaları motoruma kıyamadığım için değil sadelikten hoşlandığım için yapıştırmadım haberin ola:cat:
vay anasını be bi kendimi tutamıyorum en kötü huyum buşşşşşşşşşşşşşsus olüm sus :cherry: hemende atlamışın israil sazanı gibin :cherry:
hahahahahaHepimiz piyanist_irf oluruz v for vandeta gibi:thumleft:

şerrefsizim aklıma gelmişti
bendeki t-shirtler eski versiyon ama anlaşılmak adına son baskıyı kullandım...
benim sırtımda nickim , eşimin sırtında ise benim nickim ve +1 yazdırdım
ön göğüs tarafına ise henüz istediğim bayrağı bulamadığım için dikmedim ancak aşağı yukarı sonuç resimdeki gibi olacak...
motor marka modelini yazdırmak ters geldiği için yazdırmadım....
bende düşünüyordum cırt bantlı İsim patchleri yaptırmayı geçen Muhammet abinin iftar yemeginde Muhammet abi işletmiş tşört'üne çokta güzel olmuş,ama tek tek yaptırmaya kalkınca nakış olayı baya fiyatlı olur anca sıcak baskı uygun fiyata olur,fakat sıcak baskı'da zamanla çıkıyorale:
uygun bir nakış atölyesi bulsak yaptırabiliriz topluca,bir fiyat almak iyi olur
Bence uygundur ama t şhirtlerin kalitelisi olması lazım derim....
şerrefsizim aklıma gelmişti
bendeki t-shirtler eski versiyon ama anlaşılmak adına son baskıyı kullandım...
benim sırtımda nickim , eşimin sırtında ise benim nickim ve +1 yazdırdım
ön göğüs tarafına ise henüz istediğim bayrağı bulamadığım için dikmedim ancak aşağı yukarı sonuç resimdeki gibi olacak...
motor marka modelini yazdırmak ters geldiği için yazdırmadım....
Aynen abicim katılıyorum,iki ayda renkler solmamalı,baskı dökülmemeli,çekme yapmamalı,sonuç kaliteli tşört'te diktirmeli O zaman![]()
Yakışıklı bana 3 adet lazım 5 yaşımdaki kızıma hanıma ve bana benimki xxl beden olsun .....masrafları öderiz kardeşimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm