MT Yalova Çınarcık Kamp Etkinliği 31 Temmuz-2 Ağustos

Super Moderator
Katılım Listesi Güncel
1-Alper_tim
2-Erhan Erdil
3-Olcay Avşar
4-CBR-125
5-leopessia
6-svgblg
7-ebruuu
8-sinansari_fb
9-
10-
11-
12-
13-
14-
15-

cumadan gidecek yok sanırım, bu durumda benim gitme ihtimalim düşük. son kararı ebru ile yarın vereceğiz

Super Moderator
benim için sayı çok fark etmiyor aslında az olsun öz olsun
diğer türlü kalabalıklarda herkesle tanışamıyoruz da

cumadan gidecek yok sanırım, bu durumda benim gitme ihtimalim düşük. son kararı ebru ile yarın vereceğiz

7 kişimi geliyor sadece?

@svgblg @ebruuu

Ben cuma günü akşam saatlerinde Beylikdüzü'nden çıkıp Eskihisar feribot iskelesine kadar gideceğim, gelecek olan varsa Cuma günü toplaya toplaya giderim feribota kadar gidip orada 15-20 dk bekleyip feribota binip Topçular'a geçeriz :)

Son düzenleme:
Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Ben su an karım ve cocuklarimla tatildeyim, tarihlerin çakişacağını hesap edemedim.

dönüşte yetisirsem ve cok yorgun olmazsam cumartesi katilabilirim buyuk oglumla ve bir yigenimle.

fakat bu sefer cadir problemim var, bir yerden bulabilir ya da alabilirsem son dakika gelmeyi cok istiyorum.

Merhaba arkadaşlar, cadır ve tulumu hazırladım, eğer iş yerinden izin alabilirsem Cuma akşamı Yalova ekibine dahil olurum. Olmadı Cumartesi günü dahil olacağım. Bu arada hesabı arkadaşdan devraldım ben Abdullah en son Yalova iftarda biraradaydık. Z300

@svgblg @ebruuu

Ben cuma günü akşam saatlerinde Beylikdüzü'nden çıkıp Eskihisar feribot iskelesine kadar gideceğim, gelecek olan varsa Cuma günü toplaya toplaya giderim feribota kadar gidip orada 15-20 dk bekleyip feribota binip Topçular'a geçeriz :)

Teşekkürler ama sanırım gelmiycez

Çadır arayanlar için Yalova Özdilekte çadır var. 69.90 TL'den 39.90'a düşmüştü fakat adet olarak çok fazla yok,aklınızda bulunsun belki işinize yarar..

Super Moderator
Katılım Listesi
1-Alper_tim
2-Erhan Erdil
3-Olcay Avşar
4-CBR-125
5-leopessia
6-svgblg
7-ebruuu
8-sinansari_fb
9-Ahmtmngrsy +1
10-
11-
12-
13-
14-
15-

Ben su an karım ve cocuklarimla tatildeyim, tarihlerin çakişacağını hesap edemedim.

dönüşte yetisirsem ve cok yorgun olmazsam cumartesi katilabilirim buyuk oglumla ve bir yigenimle.

fakat bu sefer cadir problemim var, bir yerden bulabilir ya da alabilirsem son dakika gelmeyi cok istiyorum.

hem süper moderatör hem pinti :p

ben veriyim çadır
şaka makayı geçelimde ben gelemeyeceğim 3 kişilik mi 4 kişilik mi ne çadır var bende senelerdir balkondaki dolapta yatıyor ne durumda bilmiyorum
kullanmak isteyene ödünç verebilirim

@lucas şimdi beleş diyo ama konaklama için bunun yemeğiydi duşuydu para istemeye kalkar felan neme lazım
köye gitmiyom sırf tatlı istiyo diye benden :p

Moderatör
hem süper moderatör hem pinti :p

ben veriyim çadır
şaka makayı geçelimde ben gelemeyeceğim 3 kişilik mi 4 kişilik mi ne çadır var bende senelerdir balkondaki dolapta yatıyor ne durumda bilmiyorum
kullanmak isteyene ödünç verebilirim

@lucas şimdi beleş diyo ama konaklama için bunun yemeğiydi duşuydu para istemeye kalkar felan neme lazım
köye gitmiyom sırf tatlı istiyo diye benden :p

Ulen bi kere tatli getirdin 40 yıl söylenirsin :)
Bekliyoruz dört gözle tekrar, seni değil tatlıları :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar