MT Yalova Çınarcık Kamp Etkinliği 31 Temmuz-2 Ağustos

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Canlı yayın yapmayı unutmayalım lütfen :)

Birkaç saat sonra çıkış yapıyorum ben Beyildüzü'nden, bugün gelecek olan varmı ? Eğer varsa feribot iskelesinde bekleyeceğim :)

şu an kimler kamp alanında?
bende yarın akşam uğramayı düşünüyorum, yolun durumu nasıldır, ss motorla sıkıntı yaşar mıyım acaba, bilgi verebilir misiniz?

Super Moderator
şu an kimler kamp alanında?
bende yarın akşam uğramayı düşünüyorum, yolun durumu nasıldır, ss motorla sıkıntı yaşar mıyım acaba, bilgi verebilir misiniz?

Suanda kamp alanında son aldığımız verilere göre 2 kişi var,, onlarında çadırı başlarını yıkılmış durumda :))))))

Şaka bir yana biz de yarın aksam semalarında orada olmayı planlıyoruz.. Katılırsanız tanışma şerefine nail oluruz ins. :)

Suanda kamp alanında son aldığımız verilere göre 2 kişi var,, onlarında çadırı başlarını yıkılmış durumda :))))))

Şaka bir yana biz de yarın aksam semalarında orada olmayı planlıyoruz.. Katılırsanız tanışma şerefine nail oluruz ins. :)

senin şu r6 yı bi test etsek diyorum :)

Super Moderator
neler kaçırdığınızı görmeniz açısından ilk resimler gelmeye başladı :wiinkk:

Moderatör
Alper geldiniz mi ?
Benim niye haberim yok :)
Bu akşam uğrarım bende inşallah. İyi eğlenceler size.

Super Moderator
Alper geldiniz mi ?
Benim niye haberim yok :)
Bu akşam uğrarım bende inşallah. İyi eğlenceler size.

ben bu akşam geliyorum inş. iş çıkışı :cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:28 ----------

Yalova tarafında gece 3 gibi yağış başlayacağından dolayı gezi etkinliği iptal edilmiştir :pale:

:salut: İşden (anadolu yaksaı) çıkıp aceleyle eve (avrupa yakası) geldim eşyaları hazırladım, son kontroller de tamamlandı, cep bozuk olduğundan rotayı bile renkli kağıda basmıştım, çıkmadan bi hava durumuna baktım görmez olaydım. İptal yazısı da tuz biber oldu, resmen içime bir hüzün çöktü, kısmet değilmiş :pale: e o zaman bi görevimiz tehlikeye yapayım. :D

cumartesi gece yağış var ama pazar sabahı ve sonrasında hiç yağmur gözükmüyor. pazar günü gündüz bi etkinlik yok mu?

Super Moderator
eyüp ve ramazan arkadaşlarımız orda olucak isterseniz ilk mesajda eyübün numarası var ulaşabilirsiniz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar