Valla son gelişmeler şu şekilde... 3 Kasım 2006 Cuma iş çıkışı hastaneye uğradım. Doktor telleri çıkartacaz demişti ama röntgen çekip duruma baktığında kemiğin istediği ölçüde kaynamamış olduğunu söyledi. 2 hafta daha kalacak teller. Ancak parmağı desteklemek için koyduğu alüminyum parçayı artık kullanmaya gerek kalmadığını söyledi. Evde sargıyı açabilirsin dedi, görüntüsü açısından ve teller oraya buraya takılmasın diye dışarıda parmağımı sarmamı önerdi. Parmağı iyice temizleyip resmini çektim, cep telefonu ile çok net çıkmamıştı fotoğraflar. Buraya linkleri koyuyorum, küçük resim şeklinde koymadım. Tam ogrish.com luk fotoğraflar. Bazılarının midesi kaldırmayabilir, bu durumdakiler resimlere bakmasın...
Resim 1
Resim 2
@alp_tunay
Bu arada senin botu ben almışım ya...Alışveriş bilem yapmışız haberim yok....Valla güzelmiş haa.....mevsimide geldi.....
Evet botu alana kadar canımı çıkartmıştın, en son ayağına kadar yolladık

Bende yalan olmaz, o fiyata iyi bir bot dedim, dediğim de çıktı. Ben bir numara büyüğünü getirttim. Ondan sonra da seneye yarışlarda kullanmak için Sidi marka bot da aldım. Sidi dünyada bir numara, MotoGP'de kullanılıyor, çok korumalı ve rahat bir bot.
@GorkeM
Bu arada şu aralar Cbr 125'ler kaza yapmaya başladı üzülüyorum ama
Valla ne zaman eğitime gittim ve CBR125R kullanmaya başladım, o zaman başıma bunlar geldi. Eşimin motorunu da hep ben kullandım, o binemedi doğru düzgün. Yok yok ben 1000cc yi daha iyi kullanıyorum. Ama birkaç ay önce işten dönerken danger0 ve LesPaul'a rastladım. Mert Fazer ile yetişemedi bana, 125cc makinayı da 1000cc gibi kullanıyorum :mrgreen: