Mt üyelerinden Boy'un üstüne Kapi Açtilar

çok geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşmen dileğiyle geçmiş olsun

boy

@dishy
Hadi Mehmet cim senin kaza topiğin mi benim ki mi daha çok ilgi görecek.Benim ki 3 ay kaldı.3 ayın sonun da kendim kilitle dedim modlara
Benim öyle bir iddiam yok. Sen hatunsun sana daha çok mesaj atarlar :p

@dishy

Benim öyle bir iddiam yok. Sen hatunsun sana daha çok mesaj atarlar :p

Yok şekerim öyle düşündüğün gibi olmuo, hem topiği açan senin erkek arkadaşınsa
ve bunu bütün forum biliosa, pek yaklaşamıolar...:cherry: :cherry: :cherry:

Mehmet geçmiş olsun abi ya..
Allah beterinden korusun, ne diyim. Acil şifalar diliyorum.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Kardeş parmak ne alemde??

Umarım iyileşmektedir...Bu arada senin botu ben almışım ya...Alışveriş bilem yapmışız haberim yok....Valla güzelmiş haa.....mevsimide geldi.....

Tekrar tekrar geçmiş olsun.....:rendeer: :rendeer:

Geçmiş olsun Cbr kardeşim yaa... Duyunca çok üzüldüm , benim 2 tanıdığımın başına da aynı tür kaza geldi , kapı açılması... Biri omzunu kırdı , diğar arkadaş da kapıyı kırdı :cherry: Her zaman sol şeridi tercih etmek gerek , sağdan gidiliyorsa da çok dikkatli olmak gerek çünkü sağ şerit= taksi,dolmuş,otobüs vb ticari araçların yolcu kapısı...

Bu arada şu aralar Cbr 125'ler kaza yapmaya başladı üzülüyorum ama :salut:
Tabiki diğer kaza geçirden arkadaşlara da büyük geçmiş olsunlar... Ama Boy'un yeri ayrı bnm için :bounce:

Çok çok geçmiş olsun. En kısa zamanda iyileşmesini temenni ediyorum... (Çok mu resmi oldu?) :silent:

boy

Valla son gelişmeler şu şekilde... 3 Kasım 2006 Cuma iş çıkışı hastaneye uğradım. Doktor telleri çıkartacaz demişti ama röntgen çekip duruma baktığında kemiğin istediği ölçüde kaynamamış olduğunu söyledi. 2 hafta daha kalacak teller. Ancak parmağı desteklemek için koyduğu alüminyum parçayı artık kullanmaya gerek kalmadığını söyledi. Evde sargıyı açabilirsin dedi, görüntüsü açısından ve teller oraya buraya takılmasın diye dışarıda parmağımı sarmamı önerdi. Parmağı iyice temizleyip resmini çektim, cep telefonu ile çok net çıkmamıştı fotoğraflar. Buraya linkleri koyuyorum, küçük resim şeklinde koymadım. Tam ogrish.com luk fotoğraflar. Bazılarının midesi kaldırmayabilir, bu durumdakiler resimlere bakmasın...

Resim 1

Resim 2

@alp_tunay
Bu arada senin botu ben almışım ya...Alışveriş bilem yapmışız haberim yok....Valla güzelmiş haa.....mevsimide geldi.....
Evet botu alana kadar canımı çıkartmıştın, en son ayağına kadar yolladık :) Bende yalan olmaz, o fiyata iyi bir bot dedim, dediğim de çıktı. Ben bir numara büyüğünü getirttim. Ondan sonra da seneye yarışlarda kullanmak için Sidi marka bot da aldım. Sidi dünyada bir numara, MotoGP'de kullanılıyor, çok korumalı ve rahat bir bot.

@GorkeM
Bu arada şu aralar Cbr 125'ler kaza yapmaya başladı üzülüyorum ama
Valla ne zaman eğitime gittim ve CBR125R kullanmaya başladım, o zaman başıma bunlar geldi. Eşimin motorunu da hep ben kullandım, o binemedi doğru düzgün. Yok yok ben 1000cc yi daha iyi kullanıyorum. Ama birkaç ay önce işten dönerken danger0 ve LesPaul'a rastladım. Mert Fazer ile yetişemedi bana, 125cc makinayı da 1000cc gibi kullanıyorum :mrgreen:

boy

@ELINT
elinde okadar tel varken nasıl motor kullanıyorsun? üstelik işaret parmagı
Valla konu motor oldu mu her durumda kullanırım. Motor tutkusu böyle bir manyaklık işte. Az önce arkadaşların Koşuyolu'nda karting yarışını izlemeye gittim motorla. Hava cidden buz gibi. Tellerden dolayı eldiven takamadığım için parmak uçlarım dondu. Debriyajı esas sıkan işaret parmağı olmadığından pek zorluk çekmiyorum, çoğu zaman devrini buldum mu vites geçirirken debriyaj kullanmam zaten :)

Resimler güzelmiş :) O teller oraya buraya takılır rahatsız eder ya :) Neyse tekrar geçmiş olsun :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar