benim hakkımda olumsuz ne düşünüyorsanız Allah 4 katını versin...amin...![]()
Hmm iyi iyi... Geyik almış başını gidiyor valla, sıkılıyodum ben de tam :cherry:![]()
sen sıkılmazsın prometheus canın sıkıldı mı bı baslık kıtlersın....:mrgreen:benım baslıgıda hıc yuzunden kıtledın zaten dargınım sana fıstık gıbı espri yapmıstım...ale:
Mete miii? Çoook zengin adamdır.![]()
olumsuz için 4 katı paşam...olumlu için nötr...
Pınarr noldu apla motoruna...son durum ne bi desene...hani kırılmıştı vites kolu bilmem nesi...:silent:
olumsuz için 4 katı paşam...olumlu için nötr...
Pınarr noldu apla motoruna...son durum ne bi desene...hani kırılmıştı vites kolu bilmem nesi...:silent:
Olumsuz oy veriyom sana......
Sana ne olm milletin vitesinden kolundan?.....Kesin bişeyler çıkarın şimdi sen bundan....
alp 3000 liraya cfb150 alıyorum koy paranı cebine gel kanka bağlantılarım var keş para 3000 ahanda alacam almazsam gırtlamı keserim bak sağa sola haber verme kredimi sıfırlatma yok yok 2500 e alacam sen yabancı değilsin![]()
2000 e de alsan ben almam ...... Bu saatten sonra cbr600 ve titandan başka honda tanımam.... Soğuttular beni üç beş kişi...r:
r:
r:
mete_han abı hayabusa kullanıyor...( hayabusanın ceyregı de bı cbr 125r eder ben onada razıyım)
kardeşim ben Hayabusalık bi adam değilim ...biliyosun ki bu toplumda adamlık parayla makinayla ölçülür...
ben GKN diyorum
msn listeme ekledim benimle konuışmaz havalardan bakar sandım tabii yanıldım ne sorduysam ( en saçma sorularda bile) hiç tereddüt etmeden yardım etti. şimdilerde bişiler ögrendiysem sayesindedir. hazır fırsattan istifade kendisinede kucak dolusu teşekkür ederim.
cerrahi abimizide tanıdık gerçekten çok mütevazi bi insan.. bi okadarda cbr siyle önündeki motosikletin lasiğine dayıyan.. durup durup en arkadan bi anda en öne fırlayan bi abimiz.. Allah kaza bela vermesin.. cemal yortanlı abimizle sohbetinizdeydim hatırlarsanız.. çok güzel olmuştu o akşam
çüüüüüüüüşşşşşCerrahiden bahsediyon farkındamısın
![]()