MT UYELERI HAKKINDA DUSUNCELERINIZ (Kişiligini, Karakterini, düşüncelerini.vs.vs...)

noluyo len...dedikodummu yapılıyor bakem...benim hakkımda olumsuz ne düşünüyorsanız Allah 4 katını versin...amin...:p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
olumsuz için 4 katı paşam...olumlu için nötr...:p

Pınarr noldu apla motoruna...son durum ne bi desene...hani kırılmıştı vites kolu bilmem nesi...:silent:

Olumsuz oy veriyom sana......

Sana ne olm milletin vitesinden kolundan?.....Kesin bişeyler çıkarın şimdi sen bundan....

Olumsuz oy veriyom sana......

Sana ne olm milletin vitesinden kolundan?.....Kesin bişeyler çıkarın şimdi sen bundan....

alp 3000 liraya cfb150 alıyorum koy paranı cebine gel kanka bağlantılarım var keş para 3000 ahanda alacam almazsam gırtlamı keserim bak sağa sola haber verme kredimi sıfırlatma yok yok 2500 e alacam sen yabancı değilsin :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
alp 3000 liraya cfb150 alıyorum koy paranı cebine gel kanka bağlantılarım var keş para 3000 ahanda alacam almazsam gırtlamı keserim bak sağa sola haber verme kredimi sıfırlatma yok yok 2500 e alacam sen yabancı değilsin :p

2000 e de alsan ben almam ...... Bu saatten sonra cbr600 ve titandan başka honda tanımam.... Soğuttular beni üç beş kişi...:pr::pr::pr:

mete_han abı hayabusa kullanıyor...( hayabusanın ceyregı de bı cbr 125r eder ben onada razıyım :p )

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
kardeşim ben Hayabusalık bi adam değilim ...biliyosun ki bu toplumda adamlık parayla makinayla ölçülür...

Zenci toplumunda mı abi. :cherry:

Makineden kastın nedir? Sana niye saygı duymuyorlarmış.:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Benim vites kolundada sorun var sanki mete_han :cherry:

ben GKN diyorum

henüz sityede yeniyim ama tek msnden görüştügüm kendisi. bi sarı altın rengi motor topladıgında vay be deyip dumur olmuştum. hani elin japonu yapmış derler ya bende gökhan için söylemiştim. msn listeme ekledim benimle konuışmaz havalardan bakar sandım tabii yanıldım ne sorduysam ( en saçma sorularda bile) hiç tereddüt etmeden yardım etti. şimdilerde bişiler ögrendiysem sayesindedir. hazır fırsattan istifade kendisinede kucak dolusu teşekkür ederim.

kırmızı ve vınvın

tek geçerim diycem ama...hık mık...neyse onlar tek kişi olarak sayılabilirler ne de olsa :p

ben GKN diyorum

msn listeme ekledim benimle konuışmaz havalardan bakar sandım tabii yanıldım ne sorduysam ( en saçma sorularda bile) hiç tereddüt etmeden yardım etti. şimdilerde bişiler ögrendiysem sayesindedir. hazır fırsattan istifade kendisinede kucak dolusu teşekkür ederim.

kanka haklısın bende görüşüyorum :cat::cat::cat:

bu arada gokhana sevgiler ve saygılar

cerrahi abimizide tanıdık gerçekten çok mütevazi bi insan.. bi okadarda cbr siyle önündeki motosikletin lasiğine dayıyan.. durup durup en arkadan bi anda en öne fırlayan bi abimiz.. Allah kaza bela vermesin.. cemal yortanlı abimizle sohbetinizdeydim hatırlarsanız.. çok güzel olmuştu o akşam

cerrahi abimizide tanıdık gerçekten çok mütevazi bi insan.. bi okadarda cbr siyle önündeki motosikletin lasiğine dayıyan.. durup durup en arkadan bi anda en öne fırlayan bi abimiz.. Allah kaza bela vermesin.. cemal yortanlı abimizle sohbetinizdeydim hatırlarsanız.. çok güzel olmuştu o akşam

çüüüüüüüüşşşşş :p Cerrahiden bahsediyon farkındamısın :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar