MT UYELERI HAKKINDA DUSUNCELERINIZ (Kişiligini, Karakterini, düşüncelerini.vs.vs...)

cerrahı abi seninlede tanışmak bize mutluluk verir yahu.. pazartesi akşamı bakırköyde buluşma var inşallah aksilik olmassa bende katılıcam.. bekleriz..:cherry:

cerrahı abi seninlede tanışmak bize mutluluk verir yahu.. pazartesi akşamı bakırköyde buluşma var inşallah aksilik olmassa bende katılıcam.. bekleriz..:cherry:

bende aynı duyguları taşıyorum...valla Cerroşu tam hasret giderelim derken bişeyler engel oluyor...Dünya tatlısı bir dostumdur...ama asabidirde...kızdırmayın sakın ola...sinirli halinide gördüm...bende tırsıyom biraz...:p

bende aynı duyguları taşıyorum...valla Cerroşu tam hasret giderelim derken bişeyler engel oluyor...Dünya tatlısı bir dostumdur...ama asabidirde...kızdırmayın sakın ola...sinirli halinide gördüm...bende tırsıyom biraz...:p

iyidir ya cerrahi.. :queen: kızdırmayız ya :pale: kızarsa katlanırız sonucuna:mrgreen:

Abi sorma her seferinde satıyorsun benden söylemesi bir gun bir yerde yakalarsam seni direk bir yere baglayacagım kacma diye :)
İki muhabbet edemedik be yav :silent:

kanka haklısın...dibine kadar haklısın...sabahtan akşama kadar haklısın...:salut:

son bir diyeceğim yoktur...verilecek her türlü cezaya razıyım...

Hmm iyi iyi... Geyik almış başını gidiyor valla, sıkılıyodum ben de tam :cherry: :p

sen sıkılmazsın prometheus canın sıkıldı mı bı baslık kıtlersın....:mrgreen:benım baslıgıda hıc yuzunden kıtledın zaten dargınım sana fıstık gıbı espri yapmıstım...:pale:

boy

En geyik başlık oldu bu da haaa. mete_han ın olduğu yerde geyikten başka bişi olmuyor ki. Erhan başlık açmış, insanlar birbirleri hakkında yorumlar yapıyordu, mete_han geldi işin cılkı çıktı valla... Karşılıklı konuşmalar. Sanki MSN'de chat yapıyorsunuz...

En geyik başlık oldu bu da haaa. mete_han ın olduğu yerde geyikten başka bişi olmuyor ki. Erhan başlık açmış, insanlar birbirleri hakkında yorumlar yapıyordu, mete_han geldi işin cılkı çıktı valla... Karşılıklı konuşmalar. Sanki MSN'de chat yapıyorsunuz...

Ya topicler acılırken mete_han giremez diye bir işaret falan koysalarda sokmasak bu adamı :queen::queen::queen:

Erhan topiğine cidden yazık olmuş.Başlığında yazan ile içindekilerin alakası yok.

yaw ne istersiniz şu adamdan. okadar bulaşıyonuz ondan sonra cevap yazınca.mete suclu??? baktılar topic ölüyo.hemen bi mete ye camur at izi kalsın ondan sonra cwp gelince. mete geyik yaptı :))))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar