headguarters ...Serhat gardaş.. bıcak (hemşom olur)..Cemal abiyle tanışmak bi türlü nasip olmadı...
abi sen nereliydin ya kafama takıldı şimdi bak bi ara sölemiştin galiba ama kafa işte unutuldu
headguarters ...Serhat gardaş.. bıcak (hemşom olur)..Cemal abiyle tanışmak bi türlü nasip olmadı...
abi sen nereliydin ya kafama takıldı şimdi bak bi ara sölemiştin galiba ama kafa işte unutuldu![]()
cerrahı abi seninlede tanışmak bize mutluluk verir yahu.. pazartesi akşamı bakırköyde buluşma var inşallah aksilik olmassa bende katılıcam.. bekleriz..:cherry:
bende aynı duyguları taşıyorum...valla Cerroşu tam hasret giderelim derken bişeyler engel oluyor...Dünya tatlısı bir dostumdur...ama asabidirde...kızdırmayın sakın ola...sinirli halinide gördüm...bende tırsıyom biraz...![]()
bende aynı duyguları taşıyorum...valla Cerroşu tam hasret giderelim derken bişeyler engel oluyor...Dünya tatlısı bir dostumdur...ama asabidirde...kızdırmayın sakın ola...sinirli halinide gördüm...bende tırsıyom biraz...![]()
iyidir ya cerrahi.. :queen: kızdırmayız yaale: kızarsa katlanırız sonucuna:mrgreen:
Yok kardesim sen bakma mete abime takılıyor arada bir öyle bana :wiinkk:
:cherry: :cat: evet takılır abimiz.. pazartesi bi aksilik çıkmassa akşam bakırköyde olacağız sizleride bekleriz..:cat:
En geyik başlık oldu bu da haaa. mete_han ın olduğu yerde geyikten başka bişi olmuyor ki. Erhan başlık açmış, insanlar birbirleri hakkında yorumlar yapıyordu, mete_han geldi işin cılkı çıktı valla... Karşılıklı konuşmalar. Sanki MSN'de chat yapıyorsunuz...
Ya topicler acılırken mete_han giremez diye bir işaret falan koysalarda sokmasak bu adamı :queen::queen::queen:
Erhan topiğine cidden yazık olmuş.Başlığında yazan ile içindekilerin alakası yok.