MT thisörtlerin değişimi

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hocam bu thisörlerden bir adet M satın aldım standart M bana tam oluyordu fakat bu giyemeyeceğim kadar büyük napacaz okonuda bir yardımcı olsanız

Kürşat yok olm sana tshort mshort.M bedenmiş de K bedenmiş de cart bedenmiş curt bedenmiş.Kess.Olmazsa sen ver onu bana geriye.Ben onu bi daha başkasına satayım :queen: :queen: :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
crazy_devil' Alıntı:
Kürşat yok olm sana tshort mshort.M bedenmiş de K bedenmiş de cart bedenmiş curt bedenmiş.Kess.Olmazsa sen ver onu bana geriye.Ben onu bi daha başkasına satayım :queen: :queen: :queen:

kaça satacaksın :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
yıkadım çekti biraz şimdi daha iyi
:p

Moderatör (forrap)
Çekince daha iyi olduysa sorun yok demektir:cat: Banada m beden rahat rahat oluyor ama ben xxl bulursam xxl alıcam:)

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Satılan mal geri alınmaz kardeşim :p

millet o kadar bas bas bağırıyor, kapıdan satış yapanlara karşı tedbirli olun diye. gördün mü şimdi. standart dışı tişört üretip satmışlar. sözleşme de yok. :queen:

Motosiklet.net ten geldiler abi tişöt satıyoz dediler bende aldım ama benimki iyi geliyo. Kürşat seni kazıklamışlar ben sana demedimmi 3 kuruş fazla olsun ama yetkili satıcıdan al diye Serdar diye birisi sattı deme sanada:mrgreen:

Noluyo lem.Şimdi de kalpazan mı olduk yawww.:queen: Ben suçsuzummmm :salut:Yaww ben niye hilminin adıyla yazdım ki :silent: heee opera web browserde onun şifresiyle girilmiş de ondan :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
len serdi olm şüphelendim senden zaten al al diye başımın etini yiyordun::tartis:: neyse kardeşim sorun değil ben senin hatrın için pişmiş tavuk bilem yerim :wiinkk:

Ne tavuğu len,eşek bile yiceksin benim hatrım için.Hatta sincap,kedi,köpek ve bilumum hayvanlarıo yiyebilirsin benim hatrım için ama bu topic biraz geyik oldu beee :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar