Hişşş arkadaşım.
![]()
Böyle mi fotoğraf konulur?
![]()
İnsan altına yazar, sağdan-sola şu.
Yukarıdan-aşağıya şu diye.
Bünye merak ediyor. Kim kimdir diye?![]()
harbiden keyifli buluşmaydı herkese teşekkürler![]()
yanlız şöyle bi sıkıntı mevcut :queen: gökhanın çakmaa hacılamaya çalışırken kendi çakmaamdan oldum :queen:
barış abi eyw muhabbetten kalktın eve getirdin beni çok saol.. biraz daha gazlasaydın daha kiyfli olucaktı![]()
şu sıralar tırt takılıyorum anlıyacağın
patriote İlkay abi yeni bir TR ziyaretin önümüzdeki yaza mı?Daha erken var ise bi buluşma da sizin için ayarlayalım İStanbul'da.Bursa'da görüşmemiz çok kısa oldu...
çengelköy dönüşü tesadüf yolunda bomboş E-5 de bile gaz açmadım Neco yu yalnız bıraktım.
şu sıralar tırt takılıyorum anlıyacağın : P
aYe kardeşim resimleri bizimle paylaşmak için verdiğin emek, harcadığın zaman için teşekkürler.
USB ile olmuyor.
Bilgisayar ekranının kasaya bağlandığı kablo ve giriş ünitesine benzer bir kablo ile veri yükleniyor.
(vardır bir yolu muhakkak ta orjinal şekli dediğim gibi)
Bu önemli değil.
Ucuz alacağım derken abuk subuk bir iş yapma.
Zaten cd ile birlikte ve tüm kablo, bağlantı aparatları birlikte satılıyor.
Yani orjinal olarak kutusunda almaya çalış.
Sanıyorum 300-400 dolar arasında bir fiyatı olması lazım.
İnternet sitesinde bulunan dosyalar sanıyorum güncelleme dosyaları.
Yani hep aynı motoru ve hep aynı beyin haritasını kullanacak değilsin.
Yarın motoru değiştirince aleti çöpe mi atacaksın?
Adamlar bunu düşünmüşler işte, ne güzel.
Yahu Aye;
bişey soracağım.
Egsoz aldın mı?
İngilizce yazı yazmadım abi, o Powercommander'in sitesindeki konfigrasyon dosyasının adı, zaten ben ingilizce bilmiyorum.
Ayrıca Arrow'u bedava verseler takmam, ben motosikletimi yarışmak için kullanmıyorum zaten, motorumun arkasına bağlı tomurcuk çay kutusuyla dolaşmam, önce estetik.
Elimde Jardine'e ait herhangi bir veri tablo v.s. yok.
Ama 1000RR forumlarından anladığım kadarıyla Jardine çok fazla motorda var, Powercommander firmasının bu egzost için hazır konfigrasyon dosyası vermesi de bunun ispatı gibi.
Montaj işine gelince servisten iyi yapacağıma emin olabilirsiniz, zaten egzost ve hava filtrelerimi de ben taktım, ki asıl işim mekanik değil elektronik ve yazılım.
BMC'nin K&N'e göre neden daha iyi olduğunu, performans hava filtreleriyle ilgili bir başlıkta yazmıştım, sağlam bir gerekçesi var.