tamam tesekkurler
agusta güzel, hoş ama biraz pahalı. ben bide bu ara kafama ducati 1098 taktım. güzel motor yapmışlar. ben yinede japon motorları üstüne motor tanımam. bu arada ,toplanırsak banada uyar. ocaktan sonra olur herhalde bu toplantı olayı. bende isterim sizlerle tanışmayı , okadar yazışıyoruz. senıde artıcı diye alırız ayıpsın . mv agustam yok ama R6 ile idare edersen alırız senıde
Arkadaşım Saatte 300 Km Hızı ÖZel İmkanlar olmadan yapılması biraz Zor. video nun link ini verseydin birde biz göz atsaydık. o zaman düşüncelerimizi söylerdik
yeni bir konu benden. çelik fren hortumu hakkında bildiklerimizi paylaşalım. çelik hortumun diğerlerinden ne farkı vardır. faydası nedir?
fakat 300 basan adamın kamerasının görüntülerini izliyorsun sonuçta Çok farklı bu.
senin gözünün algılama hızı ile kameranınki bambaşka....
Arkadaşlar selam.Gecenlerde bu racing kullanicıları yaptigi hız denemelerini kameraya çekip kaydetmişler internetten izledim.Hayret içinde kaldim.Abartısız bu araçlar 20-30 saniyede 250-300 km'lere cıkıyor goruntuler de.Şüphelenmemin sebebi ben arabayla 130-140 km ye çıkınca yoldaki kesik çizgiler nerdeyse kayboluyor ama 300 km ye çıkan goruntulerde bole bişey olmuyor gayet çizgiler sayılabiliyor.Bunlar gercek midir yoksa km saatlerinde oynama mi yapiyorlar?Bu nasıl bi güç bu nasil bi hiz?
yeni bir konu benden. çelik fren hortumu hakkında bildiklerimizi paylaşalım. çelik hortumun diğerlerinden ne farkı vardır. faydası nedir?
Valla bana uyar, bu aralar çok yoğunum ama yılbaşından sonra bir buluşma düzenleyelim derim. Şöyle yağmurlu olmayan bir gün olursa iyi olur.Bu arada @boy abi ve @edy ... görüşme düzenlesek diyorum tüm ss kullananlarla aramızda
@edy
Fren yapıldığında fren telinin içerisindeki yağ basıncı artar ve bu basınç arttıkça da fren telinde esnemeler olur. Bu esneme de frene daha sıkı basmanızı gerektirir, yani frenleme etkisi azalmış olur. Bunu önlemek amacıyla fren tellerini çelik fren hortumu setiyle değiştirebilirsiniz. %30 civarında etkisi olduğu söyleniyor.