Arkadaslar merhaba,
2 yildir uyeyim ama yazmaktan cok yazilanlari okumakla gecti zamanim. Su anda topicte yazilanlari bastan tekrar okuyorum. 135. sayfada falanim. Uygunsa ben de katilmak isterim araniza. Ilk basta cruiser bit motor alirim diyordum kendime. Daha sonra once hondanin GVS egitimine katildim ve almak istedigim motorun (Intruder M800) fazla agir olacagini dusunerekten GT250 R'da karar kildim ve kasim 2009da kirmiz siyah ikinci el 2000kmde olan motorumu aldim. 3000de motoru virajda yan yatirip ilk makyaji yapmis oldum
aradan gecen zamanda GSV2'ye de katildim. Hatta motor almadan DD'nin yazilarini ve bilimum yorumlari da netten okudum. Aradan neredeyse 2 yil gecti ve her yolun hatta o yolun gunun her saatinde degisen yogunlugun insana farkli seyler ogrettigini gordum. Su yaz sicaginda bot, mont, eldiven, mont ve kaskin ne kadar buyuk bbir iskence oldugu dusunsemde vizoru dahi acmadan kullaniyorum (malum sinekler habire vizorde patliyor). Uygun ise araniza katilmak isterim.
Bu arada ben de daha buyuk bir motora gecmek istoyorum ama 2013 basina kadar eknomik acidan farkli hedeflerim oldugundan simdilik dusunmuyorum. Cruiser olayina ise birdaha girmem sanirim. bu motor bile TEM'de (is-ev arasi) yerince yavas kaliyor. Cruiser ile herhalde hem yavas hem deli ruzgar yiyecegimdan kafayi siyiririm.
Her neyse fazla uzun oldu. Herkese tekrar merhaba. Arada mesajlarim olmustu ama yenilerini yazariz artik. Bu arada Bostanci tarafindayim.
Her turlu bulusmaya acigin. Fazlaca sorum olacak sizlere.
Iyi Geceler