MT Süper Sport Kullanıcıları - Tanışma ve Bilgi Paylaşım Başlığı

Akin bu islerin detaylarini biliyordur.
Buralara ugrarsa bir sor ögren kendisinden.:wiinkk:

Öncelikle 2011 lisans başvuru formunu doldurup hangi klup ile yarışacaksan ona teslim edeceksin.Onlarda kaşeleyip TMF'ye gönderecekler ve lisans işini halletmiş olacaksın.Ardından hyosung ile ne yazık ki yarışa giremiyorsun.TR'de 125cc-600cc-1000cc olarak pist yarışları yapılmakta.

Ayrıca şartnameler standart aşağı yukarı.Komple tulum ve yarış grenajı.Yarış grenajındaki maksat da alt sakalın komple kapalı olup 5lt sıvı taşıyabilecek kapasitede olması gerekiyor.

Ayrıca BOY MEhmet abi haftasonu yarıştaydı kendisini izledim 600cc C'de çok güzel bir yarış çıkardı.Uzun bir aradan sonra istanbul park kısmetini elinden kaçırmak istememiş =))

Ayrıca ilkay abi duygusal sebeplerden ötürü giremedim bu yarışa ne yazık ki.Ay sonu 4.yarış var bakalım toparlayabilirsek katılacağım...

Öncelikle 2011 lisans başvuru formunu doldurup hangi klup ile yarışacaksan ona teslim edeceksin.Onlarda kaşeleyip TMF'ye gönderecekler ve lisans işini halletmiş olacaksın.Ardından hyosung ile ne yazık ki yarışa giremiyorsun.TR'de 125cc-600cc-1000cc olarak pist yarışları yapılmakta.

Ayrıca şartnameler standart aşağı yukarı.Komple tulum ve yarış grenajı.Yarış grenajındaki maksat da alt sakalın komple kapalı olup 5lt sıvı taşıyabilecek kapasitede olması gerekiyor.

Ayrıca BOY MEhmet abi haftasonu yarıştaydı kendisini izledim 600cc C'de çok güzel bir yarış çıkardı.Uzun bir aradan sonra istanbul park kısmetini elinden kaçırmak istememiş =))

Ayrıca ilkay abi duygusal sebeplerden ötürü giremedim bu yarışa ne yazık ki.Ay sonu 4.yarış var bakalım toparlayabilirsek katılacağım...
Bilgi için teşekkürler motorumla yarışa girememem çok kötü oldu :(

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
4zamanlı 250cc leri çok hafife almayın bence :)ivmelenmede tamam ama top speed de geçer , yokki caddede aprilia deneyeyim :)
ama şöyle bi durumda var o son sürata ulaşabilcek kadar mesafe pistte olmayabilir onun için 250cc nin bir avantajı kalmaz.Ayrıca burda anladığım kadarıyla 4zamanlı 125cc ile 4zamanlı 250cc aynı kategori altında yani cbr125 ile kawasaki 250r ?

Hönk kimi geçti ?

hiç 2zamanlı motor sürmedim ama sanırım fena gidiyomuş
rs125 vs ninja
[YT]5UPFSI30vSw&feature=related[/YT]

İstanbul parka girmenin başka yolu yokmudur? ücretli girişler çok pahalı bildiğim kadarıyla

yok ya.. ninja'yı sürende iş yok.. 3'te 120, 4'te 140, 5'te 160 sonrasında 6'ya atıp devam etmeli.. 130'da 6'ya tıyor adam..

ninja bu yönden çok hantal. doğru devir / vites aralığında kullanmayınca motor yığılıp kalıyor.

aprillayı küçümsediğimden değil.. adam 125'lik 2 zamanlı motorla tokatlamış ninja'yı helal :queen:

Ulem pustluk yapmaya mi geldin?:p
Dogallik iyidir.:bounce:

abi seni çok takdir ettim. motosiklet sitelerine ne zaman goz gezdirsem seni online goruyorum. ben o kadar vakti motosiklet sitelerinde geçirseydim beynim sulanırdı kesinlikle :p
sen ise kendini kaybetmeden bana aklı selim cevaplar verebiliyorsun :)

bana yasadigin yeri haritada gostersene belki bir gün kapini calarim (istersen ozelden goster).

la hakkı burdaki horozun gencligimi yoksa :):):))
abi biliyon 2007'li yıllarda yamaha bayilerinde R1 ile foto çektiriyordu bu "le coq sportif" :)
yeni kasa R1 çıkınca fotograf cagindan video cagina atlamis ama video editlemesini pek becerememiş. her şey oldugu gibi ortada.... gayet dogal :mrgreen:
gencligi degil ta kendisi yanii :mrgreen::mrgreen:

Son düzenleme:
hiç 2zamanlı motor sürmedim ama sanırım fena gidiyomuş
rs125 vs ninja
[YT]5UPFSI30vSw&feature=related[/YT]

İstanbul parka girmenin başka yolu yokmudur? ücretli girişler çok pahalı bildiğim kadarıyla

CSS'in düzenlediği 24temmuzdaki pist gününe katılabilirsin...300€+KDV =))

Güzelim editleyemedigimden degil.
Orasini yillar önce sünnetçi editlediydi diye gerek duymadim.
Meger az daha edit istiyormus.:cherry:
abi biraz daha edit olursa ismin ya fatih ürek ya da zeki müren olurdu :mrgreen: ne de olsa bur-sa-lı-sın :p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yaşamamıştır lafın gelişi söylemiştir sanırsam :):):)

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Bursali muhabbetini uzatmayalim.
Nemrut aramizdaki samimiyete dayanarak,bir espiri yapti sadece.
Yeni gelen arkadaslar da hos gelmisler....:wiinkk:

Bursali muhabbetini uzatmayalim.
Nemrut aramizdaki samimiyete dayanarak,bir espiri yapti sadece.
Yeni gelen arkadaslar da hos gelmisler....:wiinkk:

Abi bi video paylaşıcam ama tatile girmek istemiyorum =)) 1hafta banı garanti var Bursalılarla ilgili olarak ne diyorsun =))

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Burada ssciler varmış duyduğuuma .

Bursa da daha çok ssciler var arkadaşlar merak etmeyin buyurun gelin ss e nasıl binilir gösterelim ama çıkabilmisiniz buradan bilmem! Delikanlı olan adama lafımız yok ama bu muhabbeti uzatanlar buyursun gelsin Bursa ya burda konuşalım!

@coq
Abi peki neden 1198 ? çift silindir bakımları ucuz oluyo diyemi yoksa :p :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar