yoktur AMa Getirttirilir zannedersemMadem Geldik Sormadan GitmieLim 600 F in Artı Ve Eksilerini Kısa Ve Öz Anlatabilicek Bi Arkadaş Varmıdır ? Dreamdark La Görüşücez qerçide
Görüşmeden Önce Bi Soriiim Dedim
![]()
Görüş bakalım Dreamdark' la, sen benden gizli arkamdan iş çevir bakalım:queen:
Şaka bir yana, eksi olarak sayabileceğim pek birşey gelmiyor aklıma. 4 silindirli, 600cc, 109 hp, 14,000 RPM devir çeviren bir motor, performans olarak oldukça yeterli. Kullanımı yumuşak, dengeli ve rahat bir motor; amortisörler de aynı şekilde. Yine gidon pozisyonu ve selesiyle daha az yorucu ve artçı için de rahat sayılır. Grenajları ve aerodinamiği sayesinde yüksek süratlerde de güvenli kullanım imkanı, iyi tutan frenler. Bol yedek parça ve en önemlisi sağlamlığı ve motor kalitesi ile kendini kanıtlamış, seni hiç üzmeyen bir motor. Yağını koy ve git, bakımlarını aksatma yeter. Hiçbir kronik problemi yoktur.:cat:
f lerde bildiğim kadarıyla bi egzantrik gergisi sorunu var kronik olarak, o da garantiden değiştirilip çözülüyor.
f lerde bildiğim kadarıyla bi egzantrik gergisi sorunu var kronik olarak, o da garantiden değiştirilip çözülüyor.
işte o Snn makinei ve lijolunanın makinei qördüğümde yazdıııım msjArkandan işçevirmeq diil yau
Mt ye yaqışmaz
maksat kapasitemizi yükseltmek bilgi edinmeq
![]()
Tabiki, takılıyorum bakma sen:wiinkk:
Ya Bu arada Şöyle Bi durum VarSanırım F Yalan Oldu Bnm için F i aldım Dielim Kenara Hiç bi Canlı Kalmio
Buda En Ufak bi Arızada KAzada belada allah göstermesinde Sıkıntıya Düşmeye Sebep oluyo Alıpda ikigün sonra Sıkıştım die Satmak Koyar bana
Oyüzden 8,000 e Bi Zx 250 r buldum Sanırım onunla işi Halledicez en Azından Kenara Köşeye bi Kaza Bela Parası Ayrılmış olucak buda Kafamı Rahat Sezonu Geçirmemis Sağlicak Gerçi o Ayırdıım canlıyıda Zmoto Çiğ çiğ Yer ama En azından Güvence SAğlio
:wiinkk:
valla dostum 15000 nakit param vardı sonuna kadar verdim rr ı aldım:queen: cefa cekilmeden sefası sürülmezmiş :cat: tabiki senin düşüncen çok güzel ama, benim fırsatlarım imkan vermedi buna...
Ya Bu arada Şöyle Bi durum VarSanırım F Yalan Oldu Bnm için F i aldım Dielim Kenara Hiç bi Canlı Kalmio
Buda En Ufak bi Arızada KAzada belada allah göstermesinde Sıkıntıya Düşmeye Sebep oluyo Alıpda ikigün sonra Sıkıştım die Satmak Koyar bana
Oyüzden 8,000 e Bi Zx 250 r buldum Sanırım onunla işi Halledicez en Azından Kenara Köşeye bi Kaza Bela Parası Ayrılmış olucak buda Kafamı Rahat Sezonu Geçirmemis Sağlicak Gerçi o Ayırdıım canlıyıda Zmoto Çiğ çiğ Yer ama En azından Güvence SAğlio
:wiinkk:
Yamaha R1 ve Honda CBR1000RR'ın 2009 modelleri MCN tarafından karşılaştırılmış.
Aslında karşılaştırmadan ziyade bu video'nun detayları dikkatimi çekti...
Sürekli yazılır ya "diz koyma bir pist tekniğidir" bu video da diz konulan yerler pist mi?
Bir diğer dikkatimi çeken nokta test sürücülerinin kötü oluşu, sollama yasağı olan yerde sollama, hatta viraj alırken karşı şeride geçen diz, motor v.s.
Bu kadar kötü sürücülere 2 modeli test ettirmek ne kadar etik, onuda geçtik MCN gibi bir ticari marka trafikte kuralları resmen ihlal etmesine rağmen bu görüntüleri nasıl test haberi olarak yayınlıyor.
Bizdeki olumsuzluklara avrupa doğru örnek olarak verilir, bunlar nedir avrupa apaçisi mi.:silent:::deliir::::deliir::::deliir::
Sonuç ne çıqmış![]()
[YT]ST4rDqrnVZ4[/YT]
Sürekli yazılır ya "diz koyma bir pist tekniğidir" bu video da diz konulan yerler pist mi?
Bir diğer dikkatimi çeken nokta test sürücülerinin kötü oluşu, sollama yasağı olan yerde sollama, hatta viraj alırken karşı şeride geçen diz, motor v.s.
Bu kadar kötü sürücülere 2 modeli test ettirmek ne kadar etik, onuda geçtik MCN gibi bir ticari marka trafikte kuralları resmen ihlal etmesine rağmen bu görüntüleri nasıl test haberi olarak yayınlıyor.
Bizdeki olumsuzluklara avrupa doğru örnek olarak verilir, bunlar nedir avrupa apaçisi mi.:silent:::deliir::::deliir::::deliir::
[YT]ST4rDqrnVZ4[/YT]
Profesyonel arkadaşların sesi çıkmıyor, nedir bu caddede diz koyma v.s.?
Konu R1 mi 1000RR mı değil, videoyu neden eklediğim altında açık açık yazıyor.
Ben eğitim şart bunlar cadde değil pist tekniği diyen uzmanlardan yorum bekliyorum...
MERHABALAR..
bende geldim sonunda..uzun zamandır sitede gözlemdeyim ama üyelik için hemen olaya girişmedim.bende ehliyetini alıp cebine koymuş, bir iki aya ybr125 almayı kafaya koymuş,akıllı uslu bir bayan kullacı olarak siteye müsadenizle dahil olmuş durumdayım..ilerideki forumlarda yardımlarınızı şiddetle bekliyorum..hele bir forumları gezeyim göreyim..çok sorum var çoookkk
eyvallah..