MT Süper Sport Kullanıcıları - Tanışma ve Bilgi Paylaşım Başlığı

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Her binlikte yok oyle sey
muhtemelen senin dedigin gibidir.
Kokpitte yer yoksa, veri alisverisi için, kil yun bagliyor da olabilirler.:)

Evde kalmis kizlar motorcu babadan dilek dilemek için çaput bagliyor da olabilir.:p

makinaya yazık olmuş..
kasadan sökülürken yere düşürülüp karenajları kırılan bi hayabusaya şahit olmuştum :)

motor-kask-tulum-eldiven sıfır adam gördüm mü tecrübe de sıfır olmasından korkacaksın dostum.

galerinin otoparkından caddeye çıkaramadı canım gixxer' ı
odunla dövmek lazım (esnaf dayağı da olur).

öncelikle merhaba ss kullanıcıları...

Sizlere bir sorum olacak.(genel olarak ss kullanıcıları belli bir tecrübe edinmiş ve soracağım konu hakkında daha doğru bilgiye sahip olabileceklerini düşündüğüm için size soruyorum.)

neden bilmiyorum ama motosikletle hız yapmaktan çok düzgün asfaltlı ve virajlı yollar daha çok hoşuma gidiyor... bu nedenlede kullanıcısı olduğum scooterımla güzel bir viraj gördümmü dayanamıyorum ve birçok kişinin tehlikeli olduğunu söylemesine rağmen biraz hızlanıp motoru normalden fazla yatırarak dönüyorum.(lastik kalınlıkları ön/arka 130). Yine böyle bir günde virajın çıkışında tamda düzelmek üzereyken motorun arkası bariz bir şekilde silkeledi:silent: (başka nasıl anlatırım bilmiyorum).

Açıkçası biraz tırstım:p ama tam olarak nedenini bilmiyorum?? yardımcı olursanız sevinirim.

_JeM_;
scooter'ın tekerlek çapı 12-14 inç arasında oldugunu düşünürsek fazla yatırmaya zorlama.
senin problemin (her gün aynı yolda aynı hareketi yaparak gittigini düşünüyorum) arka teker ile zemin yüzeyi arasındaki kinetik sürtünmenin kaybolmasıdır. bunun da nedenleri ya lastigin eskimişitir ya da zemin yüzeyini kayganlaştıracak veya pürüzsüzleştirecek bir etki olmuştur. tabi bu cevabı senin motosiklet kullanma tekniklerini bildigini ve uygulayabildigini düşünerek yazdım.

Shark rsx kask - 300 dolar
Suzuki race replica tulum - 1000 dolar
Yepyeni gsx-r 1000'i ilk 10 metrede haşat etmek - paha biçilmez:)

hahahaha hakkaten süper ya

amcam yeni lastiklerle drift yapılmaması gerektiğini öğrendi sanırım
bizim şerife benzedi buda drift drift drift gümmm :queen:

Video'yu daha önce de izlemiştim.

Sanırım bu düşüşün tek nedeni lastikler. Lastikler 0 olduğu için üzerindeki yağ durumun nedeni olabilir.

Acemilik olduğunu düşünmüyorum , çünkü "ani gaz açma" göremedim. Ne devir sesinde bir değişiklik var ne de ivmede. Çok yumuşak bir şekilde hoop, yer.

_JeM_;
scooter'ın tekerlek çapı 12-14 inç arasında oldugunu düşünürsek fazla yatırmaya zorlama.
senin problemin (her gün aynı yolda aynı hareketi yaparak gittigini düşünüyorum) arka teker ile zemin yüzeyi arasındaki kinetik sürtünmenin kaybolmasıdır. bunun da nedenleri ya lastigin eskimişitir ya da zemin yüzeyini kayganlaştıracak veya pürüzsüzleştirecek bir etki olmuştur. tabi bu cevabı senin motosiklet kullanma tekniklerini bildigini ve uygulayabildigini düşünerek yazdım.

teşekkürler cevabın için...

bu başlıga yazdıgıma gore RR'ı anlarsınız diye tahmin etmiştim. neyse yazayım yine 1000RR'ı satıyorum.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Ne oldu burda?
Nemrut çizilmis.!!!!:silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar