hava kuru olursa olur
mekanı ve zamanı da kesinleştirelim.
mekan: kahve dünyası olsun
zamanı da baz arkadaşlar hafta sonu talebinde bulunmuşlar. zamanı çok geç kalmadan kararlaştırın ki insanlar kendilerini ona göre ayarlasınlar.
Buluşma işinde size kolay gelsin diyeceğim.
Ama önümüzdeki Türkiye ziyaretimde, birlikte birkaç saat geçirme fikri beni oldukça heyecanlandırır doğrusu.
Her izinde bir kaç günümü mutlaka İstanbul'a ayırırım.
Belki temmuz sonu ağustos başı bir iki muhabbet yaparız.:wiinkk:
O tarihlerde kesinlikle Tuzla'dayım haberiniz olsun.![]()
Abi ben seni Türkiye'de sanıyordum yahu :cyclopsan Sen gelemiyosan biz sana geliriz be abicim...ha burda kahve içmişiz, ha senin orda...ver abi sen koordinatları, ben SonyMAP'dan bi de rota çıkartayım itina ile, hepimiz için güzel de bi touring olur yaw :bounce: olma mı yani?? :queen:
arkadaşlar herkese merhaba siteyi henüz tanımıyorum. buradailan verebilme imkanımız varmı? yradımcı olursanız sevinirim
arkadaşlar herkese merhaba siteyi henüz tanımıyorum. buradailan verebilme imkanımız varmı? yradımcı olursanız sevinirim
[/not]Sağolasın abicim, eğer benim küçüklüğüme benzerlerse ayvayı yedik, üç kişi baş edemiyordu biz iki kişi ikisiyle nasıl baş ederiz bilmiyorum. Şimdilik işler yolunda, bir sorun yok. Kazakları annem ördü, kadın saykoya bağladı, devamlı birşeyler örüp kargo ile yolluyorBoy Allah analı babalı büyütsün.
Haberim olmadı ikizlerden.
Maşşallah diyeyim.
Gözlere takılıp kaldım.
Çok işin var abicim senin.
Maşallah ferfecir bakıyorlar.
Bu arada kazaklar yengenin elinden çıkmamı.
acilen 5 tane SS makineye kasko yapması lazımmış,
Coq, teşekkür ederim.::utangac:
Bugün hava maşallah arkadaşlar, boşverin haftasonunu hadi akşam buluşalım
Hadimesenizde ben motorla sağa sola gazlıyor olacağım, yoksa çatlamak üzereyim, motoruyla çıkan olursa arasın beni buluşuruz.:cat:
:
bensiz gazlayın çakma gazcılar sizi, sorucam hepinize teker teker :okey::
![]()
Güzel buluşmaydı, çapiçinolu sahlepe de hasta oldum, cumartesi de içelim.::blushani
Yok yok dostum nal felan toplamadın, bariz sende apaçisin.::deliir::
Sorucam hepinize tek teker mi.
Bugün bu apaçi mert benden gizli rivaya gitti, ordanda dönüşte işyerime geldi.
Kapıdan girer girmez ilk lafı, kanka çok çalıştım bugün, artık ayakta alabiliyorum.:queen::queen::queen:
Hani sizin Halis abiyle bana yaptığınız muhabbette ağzınıza aldığınız isim vardı ya, "Evren" işte o Sultanbeyli'de dükkanı olan çocukBoy, abicim şu benim arka kuyruktaki haç şeklindeki plakalığı tarumar etmek istiyorum, hacı babam çok kızıyo. Sultanbeylide bir arkadaşın vardı, bu kuyruk altı kapakları imal eden çocuk, bir zahmet bana onun telefonu lazım.