MT Süper Sport Kullanıcıları - Tanışma ve Bilgi Paylaşım Başlığı

Herkes için de uygunsa bu pazar olabilir bence toplanma işi...Göztepe Işıklar'ın ordaki Kahve Dünyası mesela... 11.Ocak.Pazar - Saat 14:00 nasıl??

...Meretinde dibi delindi sanki kaç gündür yağmur yağıyo fenalık geldi.

Abi perşembe günü hava sıcaklığı 9/4 ve güneşli :cherry:, cumartesi günü bulutlu ve 5/-4 ve güneşli diyor...buluşmayı cumartesi yapıp motorlarla mı gelsek ne etsek? :cherry: :cherry:

Son düzenleme:
Cumartesi-Pazar bana uyar... Hoş pazar günü bir planım vardı sanki ama neydi unuttum :p

boy

Valla arkadaşlar haftasonları neredeyse günün tam zamanı aşağıdaki canavarlar ile uğraştığımdan genelde hiç vaktim yok. Ancak belki bir saatliğine kaçıp hem azıcık gazlarım, hem de tanışmadığım kişilerle tanışırım. Havanın yağışlı olmadığı bir günü ve saati seçerseniz sevinirim.

img4950smallzx1.jpg

Meteorolojiye göre bu cumartesi hava güzel görünüyor...cumartesi buluşalım abiler, (varsa) ablalar :)

meteoul7.gif

Son düzenleme:
yine mi kahve dünyası ? 2006'dan beri bıktım artık ya:)
şaka bir yana kahve dünyası falan farketmez. yerler ve hava kuru olsun yeter.

kahve dünyası şart değil benim ağzımdan çıktıda baktım her buluşmada oraya gidilmiş o yüzden gelenektir bozmiim dedim:). Her yer olur farketmez. Ama hafta içi olmasın 22:15'te döndüm işten eve daha yeni yemek yedim gece 2-3 kadar daha çalışıcam sabah kalkıp işe gidicemm offff....!::rantinp:

Bu arada honda'ya mail attım ama sallamadılar ( evin duvarına atsam cevap gelirdi en azından eko yapardı:p ) Şu Cbr limited edition tr'ye gelecek mi? Bilgisi olan var mı? :silent:

@boy
allahım ne güzel bebekler onnar öyle yirim ben onları. Allah bağışlasın abi analı babalı büyütmek nasip etsin. çok şekerler...:mrgreen:

Son düzenleme:
Konu hakkında hiçbir bilgim olmamasına rağmen kesin olarak söyleyebiliyorum ki limited ediyşın mimited ediyşın gelmez. :p Her sektörde olduğu gibi motosiklet sektörünün durumu da pek iç açıcı değil. Honda'nın Abs'yi getireceği bile mechul iken , limited'ler hiç gelmez.

kahve dünyası şart değil benim ağzımdan çıktıda baktım her buluşmada oraya gidilmiş o yüzden gelenektir bozmiim dedim:). Her yer olur farketmez. Ama hafta içi olmasın 22:15'te döndüm işten eve daha yeni yemek yedim gece 2-3 kadar daha çalışıcam sabah kalkıp işe gidicemm offff....!::rantinp:

Bu arada honda'ya mail attım ama sallamadılar ( evin duvarına atsam cevap gelirdi en azından eko yapardı:p ) Şu Cbr limited edition tr'ye gelecek mi? Bilgisi olan var mı? :silent:

Hocam buluşmak kuvvetle muhtemel cumartesi olacak endişeye mahal yok...

Ayrıca Honda'da tanıdık var, ben yarın arar sorarım...kastettiğin DN-01 değil ama değil mi??

Hocam buluşmak kuvvetle muhtemel cumartesi olacak endişeye mahal yok...

Ayrıca Honda'da tanıdık var, ben yarın arar sorarım...kastettiğin DN-01 değil ama değil mi??

yok levent abi değil bildiğin cbr 600rr abs ama biri limited edition olarak geçiyor diğeri phoenix ( bkz. Şekil1-A/B ) ikiside birbirinden güzel::150::

Phoenix Avrupa'da satılmayan bir renk seçeneği. Amerikada piyasaya sürülüyor. Bu yüzden gelmeyecek.

Hoşgeldiniz Ozcan_Berlin. :)

ben de gelmek isterdim ama akü ve lsatik sıkıntısı içindeyim.. ve subat ayındaki fuardan temin etmeyi planlıyorum. bu yüzden zor görünüyor benim için.. :(

Honda sinyalleri ne zaman aynalara alacak merakla bekliyorum. Bu arada renk kombinasyonunu güzel buldum. Tabi renkler ve zevkler tartışılmaz.

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Honda sinyalleri ne zaman aynalara alacak merakla bekliyorum. Bu arada renk kombinasyonunu güzel buldum. Tabi renkler ve zevkler tartışılmaz.

1000RR da denediler, sinyalleri aynalara alınca yağ yakıyor makineler, 600RR'da yapmazlar.:p

Ducati'nin aynaları çok güzel. Gerçi çirkin yeri yok ki :)

Son düzenleme:
Bilmediğim bir şeylermi var , yağ yakmakla ne alakası var. amma kafiyeli oldu beeee

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar