bende bu pazar tekirdağ gitmeyi planlıyorum, uzun yol yapmak ısteyen arkadaşlarla konusalım bıseyler duzenleyelım
günübirlik mi gideceksin ???
bende bu pazar tekirdağ gitmeyi planlıyorum, uzun yol yapmak ısteyen arkadaşlarla konusalım bıseyler duzenleyelım
Evet kışın kimse motorlarını çıkartmıyor... Yazın az da olsa çıkıyorlar piyasaya.
Bazıları belgeli bazıları belgesiz... Belgeli motor bulabilmek için araştırmak gerekiyor. Yine de ukraynada motosiklet kültürü oldukça düşük.
walla tekirdağa gideceksen mecbur bizim ordan geçicen. Ben bahçeşehirdeyim bi alo de beraber dewam edelim tekirdağa doğru :queen:
Artcı arayan varmı SS ciler :mrgreen:
günübirlik mi gideceksin ???
cooper061
Aradaki uçurum çok fazla. Zengin ile fakir uçurumu... Kimi konsept otomobille dolaşırken kimi tünellerde yatıyor... Batman Begins filmindeki şehirdeki gibi... Zaten tehlikeli olan da bu. Uçurum ne kadar büyükse o kadar kötü... neyse,
Kültür bakımından , sanat kültürlerinin bizden yüksek olduğunu düşünmekteyim... Resim olsun , tiyatro olsun , heykeltraşlık olsun vb... Hala bir kızı sinemaya götürmek istediğinde tiyatroya gitmek istiyor... Bu güzel birşey...
bu akşam da orda mısınız ? Bulabilirsem ugramaya çalışırım
peki ole olsun gelmiyorum ben :queen:![]()
Geçmiş olsun, bu senede kısmet böyleymiş demek gerekecek. sana bir şey olmamıştır inşallah.(öyle düşünmek istiyorum)
Tekrar geçmiş olsun kendini bulman zor istediğin motorun dışında
günibirlik,
1 saat gidiş
1 saat köfte
1 saat dönüş
3 saattte istanbuldayız![]()
coq geçmiş olsun hocam:rendeer: