[MT Scooter Gazcı Team] Karda Yan Versem Toplarmısın Buluşması

GKN

gel gel benden, burda kar yağışı tam gaz devam, minibüs yolu kapandı komple kaldırım seçilmiyo..
e bu gidişle yarında iş güç olmaz, akşama kadar drift::winkwink

sizi gidi manyaklar sizi:) güzel şovdu.yapanlardan biri gökanda diğer arkadaşı ve motoru çıkaramadım:silent:

öner mavi motor marV(selim)
yani selim motor, üstüne binende mhrrmkpnr:queen:

Son düzenleme:
gel gel benden, burda kar yağışı tam gaz devam, minibüs yolu kapandı komple kaldırım seçilmiyo..
e bu gidişle yarında iş güç olmaz, akşama kadar drift

kanka hahaah ha ahdaha yeni geldim bende ((:) nası ozenmişim nası canım çekmiş .. ama arapaylan olmuyo yarun benü almadan gidilmeye ona göre :cherry::cherry:

beyler varmı gelen ben yarın karşıya geççem diriftte
gelen varsa gelsinn fenaaa makara bide kartopu savaşı offfff

GKN

Etiketler: canavar, kar, scooter, yesil

etiketa bahhh, yeni gördüm:cherry:
beyler varmı gelen ben yarın karşıya geççem diriftte
gelen varsa gelsinn fenaaa makara bide kartopu savaşı offfff

gel gel, gelen kadar bi yere patlamada, soora zati patlamadan tadı olmuo:queen:

kanka hahaah ha ahdaha yeni geldim bende ((:) nası ozenmişim nası canım çekmiş .. ama arapaylan olmuyo yarun benü almadan gidilmeye ona göre :cherry::cherry:

taam taam, sen korumalarını al gel..
he koruman yoksa akşam nöbetçi eczaneden alırız yada bi marketin kasa reyonundan:queen:

Son düzenleme:
:queen::queen::queen:
Neler donmus bu topıcte :queen::queen::queen:
GKn abımın 600rr manyak ya :)

jesss hadi yarın gidiozmuu morukkk vapurla felan bişeyleee geçerizzz saat 2 3 gibi buluşalımmm olummm bi makara yaparızzz hadi lennn top sakkalı kardeşim beni kırma

jesss hadi yarın gidiozmuu morukkk vapurla felan bişeyleee geçerizzz saat 2 3 gibi buluşalımmm olummm bi makara yaparızzz hadi lennn top sakkalı kardeşim beni kırma

kanka ben zaten bostancıdayım halennnn (((((:) yarın gel mutlaka ...:queen::queen: nerden istersen alırım seni

yav helal olsun size ne güzel kaymışsınız, ama bi dahaki sefere korumalarınızı alın lütfen güvenli olsun:mrgreen: canım çekti şimdi, bende geleyim diyicemde geri nasıl dönerim bilemem :)

yav işyerinde izleyemiyom...evde tek tek bakıcam...işin içine gkh..mhrmkpnr varsa zaten bi haylazlık afacanlık vardır mutlak...

yav işyerinde izleyemiyom...evde tek tek bakıcam...işin içine gkh..mhrmkpnr varsa zaten bi haylazlık afacanlık vardır mutlak...

abi ben bsy yapmadım hep gkn dustu:queen::queen:
abi istersen msnden videoları atıyım izle ole olursa gknnın paket oldugu videoyu kacırma derim:p:p:queen::queen:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Koptum ya, gökhan abi harbi drift king zuahhaa :mrgreen:
Abim varmı bişeyin kötü düşmüşsün :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar