mt racers club

Sorun olabiliyo bazen, tekrar tekrar dene, restart at, son çare olarak programı yeniden kur...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Most mete hadi kalabalık yarışalım....Amma naz yaptınız valla...hadi....

Gelcem şimdi :)

Oyun açtım, herkesi beklerim.

Son düzenleme:
Most mete hadi kalabalık yarışalım....Amma naz yaptınız valla...hadi....

ya abiler iyi hoşda bak benim ve kütüksonunki 2006 moduymuş...kütük halledebilir ama ben bu düzeltmeleri veya yönlendirmeleri uygulayamam...kaldıkmı ortada...bizmi 2005 e dönelim yoksa onlarmı 2006 ya gelsin bilemedim...birde şimdi mesela kimi'de oyunda yama varsa...makinası kendi tekniğinden fazlaca psikopatsa bu belli olurmu...yani hile falan olabilirmi istenirse...yapmayacağınızı biliyorumda kimiyle kapışmadan önce biraz suyu bulandırmakta fayda var...ben tur bindirilecek bir oyuncu asla olamam...:queen:

Alp Tunay'dan korkun. Şimdilik ters yöne gidiyor ve tur yiyor olabilir, ama yakında hepimizi geçecek gibi :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yok daha neler...Siz tersten geliyodunuz bana diyonuz......:queen:

Bende bir ara otomobil ayarları için bir rehber vardı, camber-toe in-bump-rebound ayarlarını falan da anlatıyordu, bulursam kimi ve water için özellikle olmak üzere herkesle paylaşaağım :)

abiler benim paylaşım yalan oldu...çünkü demin kütük farklı moddan olduğunu söyledi...yani 2006 nın farklı versiyonu...

lastikbf0.jpg

lastik2yx9.jpg

Yarış bitti lastik yakıyoruz :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bak bak ne eğlenceliymiş....La mete uç gel bak sen de çok eğlenirsin....Most sen nerelere kayboldun....

Ne lastik yakarmışız haaa.....

ulan benim f1 2006 nın bile farklı versiyonuymuş...ne yapcam bilemiyom...:salut:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
git cafeden yüklet yaaa...Ne idüğü belirsiz adamlardan cd falan alma bence...

Arkadaşlar, 2005 modunda kalmayı öneriyorum. Zira 2005 modunu F1C'nin en iyi mod yapmcılarından RH grubu yaptı ve araç performansları ve fiziği belli. Kullandığınız 2006 modları muhtemelen toplama, bir araba oradan bir araba buradan alınma şeklinde. Ve sürüş fiziği iyi olmayabilir. Mete gösterdi ki 2006 modları arasında bile farklılık var.
Onun için herkeste standart araç performansı ve sürüş fiziği olması için aynı modu kullanmalıyız. RH 2005 modu için gerekli linki de birkaç sayfa önce verdim, ayrıca ilk sayfaya da ekledim. Mete güncellemeleri yapamam demişsin ama sen hele linktekileri indir. Dosyaları aç. Exe dosyalarına çift tıkla. Yine olmazsa o zaman de ben yapamıyorum diye. Adamlar işi çift tıklamana indirgemişler, bakmadan yapamıyorum demek ayıp oluyor biraz. Nerede araştırmacı gençlik?
Ben şahsen RH sezonları dışında yarışmak istemiyorum. Bu 2003 olur, 2004 olur veya 2005 olur, ama RH olur.
Arabalar üzerineki grafiksel oynamalar da sadece o grafiklerin yüklü olduğu pc'lerde görülür. Örneğin ben Kimi'yle oynarken her ikimizi de MP4-21 olarak görürken o her ikimizi de MP4-20 olarak görür. Onun dışında performans ve srüş fiziği aynı olduğu için oynanış farketmez.

alp_tunay, ismin hala mt_racers olarak gözüküyor. Şu hamachi'yi kaldırıp tekrar kurar mısın. Ve kurarken mt_racers'dan farklı bir rumuz seçer misin?

Medya15 kim, tanıyan var mı? Bilelim kimdir, kim değildir.

Kimi, benim araba da McLaren MP4-21.

pic1tb8.jpg

pic2tm0.jpg

pic3uw8.jpg

pic4zi8.jpg

pic5nk3.jpg

Ve bu da Suzuka turu:
http://rapidshare.com/files/4836850/JAPAN_watercolours.Vcr.html

Konunun sadece başlığına baktım... watercolours'un mesajını okuyunca bir an gerçek sandım ne "mod"u falan :mrgreen: Benim araba McLaren deyince aklım başıma geldi :mrgreen:

buralardaki cafelerde böyle oyunlar yok kanki...yani laf sokmak için yazmadım...harbiden...çevremde 5 kafe var...f1 falan tarih oldu diyolar bana...

2005 indiremiyorum...hem limit ful...hemde deep freeze kontrolüm dışında...iki ucu kok kömürü yani...

neyse size iyi oyunlar ben kendim bizzat şahsen takılayım artık...:mrgreen:

ha fırat derseki abi al sana cd si tak fişi biti işi derse bilemem...oda bendeki 2006 yı kopyalar bi şekilde...:mrgreen:

babasından izin alıp bana gelebilirse tabi...:mrgreen:

Mete, internet cafeler sadece Türkiye eğilimini bilirler. Onlar hala CS oynatır, dünyada ise neredeyse bitmiştir CS devri.
Uluslararsı alana gelirsek, gerek F1C, gerek GP4, 2005'e kadar hüküm sürmüşler ancak 2005'te rFactor'ün çıkışı ve bütün mod gruplarının bu oyuna yönelmesiyle rFactor üstün duruma geçmiştir.
Bir de internet cafeler akımları takip eder, simülasyonlarda ise akım yoktur. Sırf sim zevki daha iyi geliyor diye yeni oyunlara rağmen eski oyunları oynayanları biliyorum.

Bu akşam toplanalım da millet yarış görsün... Ağı varsa 1024, yoksa 512 bağlantılı biri açsın.

O zaman ağı tekrar kurayım belki lag'ın sebebi budur.

DVD'yi okutabildiğimde basıcam sana abi.

(cd basıcam yanlış anlama :p)

rFactor'ü de kısa zamanda indirmeye başlarım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar