Arkadaşlar, 2005 modunda kalmayı öneriyorum. Zira 2005 modunu F1C'nin en iyi mod yapmcılarından RH grubu yaptı ve araç performansları ve fiziği belli. Kullandığınız 2006 modları muhtemelen toplama, bir araba oradan bir araba buradan alınma şeklinde. Ve sürüş fiziği iyi olmayabilir. Mete gösterdi ki 2006 modları arasında bile farklılık var.
Onun için herkeste standart araç performansı ve sürüş fiziği olması için aynı modu kullanmalıyız. RH 2005 modu için gerekli linki de birkaç sayfa önce verdim, ayrıca ilk sayfaya da ekledim. Mete güncellemeleri yapamam demişsin ama sen hele linktekileri indir. Dosyaları aç. Exe dosyalarına çift tıkla. Yine olmazsa o zaman de ben yapamıyorum diye. Adamlar işi çift tıklamana indirgemişler, bakmadan yapamıyorum demek ayıp oluyor biraz. Nerede araştırmacı gençlik?
Ben şahsen RH sezonları dışında yarışmak istemiyorum. Bu 2003 olur, 2004 olur veya 2005 olur, ama RH olur.
Arabalar üzerineki grafiksel oynamalar da sadece o grafiklerin yüklü olduğu pc'lerde görülür. Örneğin ben Kimi'yle oynarken her ikimizi de MP4-21 olarak görürken o her ikimizi de MP4-20 olarak görür. Onun dışında performans ve srüş fiziği aynı olduğu için oynanış farketmez.
alp_tunay, ismin hala mt_racers olarak gözüküyor. Şu hamachi'yi kaldırıp tekrar kurar mısın. Ve kurarken mt_racers'dan farklı bir rumuz seçer misin?
Medya15 kim, tanıyan var mı? Bilelim kimdir, kim değildir.
Kimi, benim araba da McLaren MP4-21.
Ve bu da Suzuka turu:
http://rapidshare.com/files/4836850/JAPAN_watercolours.Vcr.html