mt racers club

Geçen cuma soruşturdum ama bulamadım. Daha kapsamlı araştırıcam bu oyunu. Artık rfactor'e geçmenin vakti geldi. ilk sayfaya da oyunla ilgili edindiğim bilgileri ekliyeyim...

Sağol gördüm....Mete bi gel hele bi yarışalım ondan soona karar ver...Senin reflexlerin kuvvetliydi hani...

Sana altın yaldızlı davetiye yollayacam.....:wiinkk:

alp akşam sen kütükle kapışıp lastik yakarken bende girmeye çalıştım ama 2006 f1 in farklı moduymuş...dedi kütük...yani yalan olduk...

Geçen cuma soruşturdum ama bulamadım. Daha kapsamlı araştırıcam bu oyunu. Artık rfactor'e geçmenin vakti geldi. ilk sayfaya da oyunla ilgili edindiğim bilgileri ekliyeyim...

evet abiler ya...rfactore geçelimde bu dertlerden kurtulak...ben 2002 oyunu istemiyom ya...

Son düzenleme:
Ağız sulandıralım biraz o zaman.
www.rfactorcentral.com
Mod görün, pist görün. Alın F1 arabalarını ister pistte ister toz toprakta yarışın. Alabildiğine zengin bir dünya ve güzel grafikler. Bir de bulabilsek.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
alp akşam sen kütükle kapışıp lastik yakarken bende girmeye çalıştım ama 2006 f1 in farklı moduymuş...dedi kütük...yani yalan olduk...

evet abiler ya...rfactore geçelimde bu dertlerden kurtulak...ben 2002 oyunu istemiyom ya...

Şşttt nereye geçiyonuz? hımmm daha yeni yükledik durun yaw...:silent: :silent: :pr: :pr:

Alp, milleti oyuna çağırıyorsun. Sonra sen gelene kadar millet 2 tur yarışıyor :queen:.

Burada geyik cafeye dönecek anlaşılan... Ama önce f1. Kimler var akşamın benim için son yarışında?

ii madem ben de kendi kendime yarışırım. Ne demişler insan her zaman kendiyle yarışmalı...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ben eskisi gibi aktif olamıyorum...Evde baldız var, hanım mod, 2 bilgisayar ful çalışıyor yetmiyor...Çarşambaya kadar yoğunum...Arada kaçamak yaparsam belki.....

Motosikleti
Forza250-cygnusL
geldim 3 tur falan atalım....

Kimse yok...Yarışlar bitmiş tükkan kapanmış....

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar