mt racers club

Mete, internet cafeler sadece Türkiye eğilimini bilirler. Onlar hala CS oynatır, dünyada ise neredeyse bitmiştir CS devri.
Uluslararsı alana gelirsek, gerek F1C, gerek GP4, 2005'e kadar hüküm sürmüşler ancak 2005'te rFactor'ün çıkışı ve bütün mod gruplarının bu oyuna yönelmesiyle rFactor üstün duruma geçmiştir.
Bir de internet cafeler akımları takip eder, simülasyonlarda ise akım yoktur. Sırf sim zevki daha iyi geliyor diye yeni oyunlara rağmen eski oyunları oynayanları biliyorum.

Bu akşam toplanalım da millet yarış görsün... Ağı varsa 1024, yoksa 512 bağlantılı biri açsın.

kalbim sizinle...most wanted oynamak isteyen olursa beklerim...

Most Wanted da olur. Gümüş McLaren SLR'ımla yolların tozlarını alalım biraz.

inceden bi tarif edersen ...geçenki gibi...madde madde adım adım...bişey yapıştırmadan...hadi takılalım...amachiyi yükleyeyimmi ...müsaitmisin şimdi...yolacağın saçlarından sorumlu depilim...benim arabam porche carrera...yada 911 di galiba...:wiinkk:

abi neden most wantedda üçlü dörtlü takılmıyruz...zevk meselesi ama daha zevkli olacağını umuyorum...görsel şov bazında...

Son düzenleme:
water iki saattir üye kontrol panelindesin...ne işler çeviriyon hacım...most wanted oynuyormuyuz...:)

Son Aktivitesi: Bugün 14:01 PM
Üye Kontrol Paneline Bakıyor @ 14:01 PM

Ya Most Wanted'ı silmişim kimse oynamayınca. Hele bir kurayım, tabii ki oynarız.

ben alpide kandırıyom...yanlış yoldasın diye..bazen f1 bazen most wanted yapalım...bazende ne bilim call of duty yapalım mesela...cod2...

yani hep muz yesek olmaz...hep çilek yine olmaz...arada bir kivi hiç olmaz...ya elma...:p

seçilen oyunlarda kalite ve sağlam grafikler arayalım ...:bounce:

Seçtiğimiz oyunların arasında NFS MW var zaten. Grafik herşey değildir mete. GP4 ve F1C 2002 yapımı oyunlar ama 4 sene boyunca ellerine su dökebilecek oyun gelmedi piyasaya.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
bende tek f1 çalışıyor...most da bir süre yokum...varmı f1 şeeden?

Seçtiğimiz oyunların arasında NFS MW var zaten. Grafik herşey değildir mete. GP4 ve F1C 2002 yapımı oyunlar ama 4 sene boyunca ellerine su dökebilecek oyun gelmedi piyasaya.

abi yapma gözünü seveyim ya...en azından f1 oyunu ortada işte...traş işte...grafik nasıl herşey olmaz...f1e tapıyorsun diye bunları görmezden gelemezsin...oyun kötü...sony play station stratejilerini veya oyunu neden pcye uygun hale getirmediğini detayları bilemem...ama tahminen ps2 de bu oyunun babası var...mcirosoftla aralarındaki rekabet bizi vurdu bence...oyun konsolu satmak için böyle yapıyorlar tahminen...ps3 satışları hakkında yaşanan dumurları takip ediyosundur herhalde...

PS2'deki F1 oyununu görsen yerlerde sürünürsün gülmekten. Ben simülasyondan bahsediyorum mete, sen NFS'den. Simülasyoncular müthiş grafik aramaz, gerçekçi yarış arar. Viraja 200km/st ile girerken hangi açıyla bariyere çarptığında burnunu düzelteceğini değil, lastiklerinin kaç tur daha dayanabileceğinin hesabını yapar.
Sony'nin F1'leri arcade tarzı birşey, fizik motoru iğrenç. altındaki aracın F1 aracı olduğunu hisetmedikten sonra grafiği n'apalım?
Sony niye PC'ye yapmıyor? Çünkü PS2'yi sattırmaya çalışıyor.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hani hepiniz dışardasınız??

Mete amachi ne demek?? Hamachi olmasın....:queen: :queen: Hadi açtım...

Ben simülasyonun nasıl farklar yaşattığını anlayamıyorum...Yani oyunu oynadım...mw de çevreye bakınıp ah ne güzel bir oyun demiyorum...eferin elemanlara demiyorum...yani bu ses ve hassasiyet beni f1 de hissetirmeye çalışıyorsa bu yönde başarılı olamadıklarını söyleyebilirim...

Mete amachi ne demek?? Hamachi olmasın....:queen: :queen: Hadi açtım...

o bizim PRO nun şarabı YY formatında bişey...

Son düzenleme:
medya15 kim abi ya.. mt racers düzelmemiş hala, yeni ağ kurucaz galiba...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ben simülasyonun nasıl farklar yaşattığını anlayamıyorum...Yani oyunu oynadım...mw de çevreye bakınıp ah ne güzel bir oyun demiyorum...eferin elemanlara demiyorum...yani bu ses ve hassasiyet beni f1 de hissetirmeye çalışıyorsa bu yönde başarılı olamadıklarını söyleyebilirim...

o bizim PRO nun şarabı YY formatında bişey...

Yapma şimdi...Güzel oyun..Şimdi pek başarılı olamadın galiba ondandır...Akşam kutuk la 3 saate yakın oynamışız....Kaptım da sayılır...

Ya water bişey soracağım sana...Oyundan fotoğrafları nasıl koyuyosunuz buraya?... Nasıl çekiyosunuz kareleri?....

medya15 kim abi ya.. mt racers düzelmemiş hala, yeni ağ kurucaz galiba...

Medya güzelimiz mete_han......:queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

Son düzenleme:
Etrafa bakarsan hissedemezsin ama 200km/st ile viraja girip duvara toslayınca, 20 tur yarıştıktan sonra lastiklerinin aşındığını farkedince, piiten çıkarken rakibine geçildiğinde F1'de olduğunu anlıyorsun.
F1'e uygun süremezsen F1'de olduğunu anlamazsın, sıkar. Ve sen NFS gençliğisin Mete :).
F1C'ye gelince sana zamanında rFactor diye bir oyundan bahsetmiştim. Günümüz simülasyonunun kalbi o oyunda atıyor artık.
Oyundan görüntü almak için klasik yöntemi kullanıyoruz. PrintScreen tuşu :p.

alp nickin yine mt racers gözüküyo düzelmiyo mu yoksa..

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Etrafa bakarsan hissedemezsin ama 200km/st ile viraja girip duvara toslayınca, 20 tur yarıştıktan sonra lastiklerinin aşındığını farkedince, piiten çıkarken rakibine geçildiğinde F1'de olduğunu anlıyorsun.
F1'e uygun süremezsen F1'de olduğunu anlamazsın, sıkar. Ve sen NFS gençliğisin Mete :).
F1C'ye gelince sana zamanında rFactor diye bir oyundan bahsetmiştim. Günümüz simülasyonunun kalbi o oyunda atıyor artık.
Oyundan görüntü almak için klasik yöntemi kullanıyoruz. PrintScreen tuşu :p.

İyide o tuş nerde? Oyunun içindemi.....:silent:

mt racers diil bende...Ama yeniden intstall ettim hamachiyi gene aynı oldu...

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar