nasıl izleyeceğiz bunu?

Mete abi, 59'u geçmemesi devir limitöründen kaynaklı. L tuşuna basınca kapanır. 1'den 2'ye atmaması da viteslerin manuel olması yüzünden, F7'ye basıp automatico'ya getir. Ben sana hazır bir profil yapayım, buraya yükleyeyim, söylediğim yere yerleştirirsin, oyun tam ayarlı hale gelir.
Düzenleme: Your Download-Link #1: http://rapidshare.com/files/4679376/Save.zip.html
Bu dosyayı indir, unziple, C:\..\F1 Challenge 99-02 içine yapıştır. Save klasöürünü değiştireyim mi diye soracak, evet de. Sonra oyunu açınca sol üstte kullanıcı adın yazar, oradan değiştirip bu profili seçersin, zorluğunu falan sana göre ayarladım. Gir oyuna rahat rahat takıl Ferrari'nle![]()
ABi seni yavaşlatan otomatik fren yardımı. İstersen yarış içinde onu F3'e basarak kapatabiliyorsun, ama kapatmamanı tavsiye ederim, oyun çok zorlaşır. Veya bir diğer yöntem, virajlara yaklaşırken fren yardımını High yapmak, viraj çıkışında Off'a getirmek. Bu şekilde kullanırsan frenajda hata yapma olasılığın azalır, dikkatini yola daha rahat verirsin, freni kaçırma korkun da olmaz.
İstersen hamachi'ye gel, takılalım 3-5 tur Monza'da :wiinkk:

ooo mete kanka başlamışız oyuna...
Hasar alma kısmını off yaparsan arabanın biyerlerini kırmassın...Biz biraz zor kapıcaz ya hadi hayırlısı...Konsantrasyon çok önemli..bi dağıttın mı birdaha toparlayamıyorsun....Akşam görüşürüz....
Hem de ferrari schumaher....Ya ö bişey bilmiyo abartmışlar....Başka araba seç... O sağ tekerlek orda napıyo tele aksesuarmı yaptın?:mrgreen:
Mete, gördüğüm kadarıyla oyunda farklı bir mod yüklü. İlk resimlerdeki araba Super Aguri olduğuna göre 2006 modu kullanıyorsun. Biz ise 2005 modu kullanıyoruz ve sen oyuna girdiğinde çakışma olması muhtemel. Onun için ilk sayfada verdiğim linklerden f1 2005 sezon modunu indirirsen sorunsuz oynarız.
Bir de, ilk başta dediğin devir yükselmeme sorunu vitesten değil pit devir sabitleyicisinin açık olmasından kaynaklanıyor. O nasıl 99 oldu dersen, 55 yazan mil/st iken 99 olan km/st.
Yenilerin ilk başta Most Wanted gibi süreceğini biliyordum ama uyarmadım. Kendiniz tecrübe edince daha iyi anlaşılıyor çünkü :queen:.
alp, niye bilmiyorum ama hala adın mt_racers olarak gözüküyor. Sen istersen programı bir uninstall edip tekrar kur.
3 acemi turlasaydık iyi olurdu yaaa...Hadi most gel f1 e....