mt racers club

Dedim ya, oyunun ana klasöründeki Replays'in içine koyuyorsunuz.
Sonra oyuna girip sağ alttaki menüden replays bölümüne geçiyorsunuz (Kamera işareti var).
Oradan replay'i buluyorsunuz (dosya isimleriyle aynı isme sahipler) ve izliyorsunuz.

dostlar bugün oyunu edinmiş bulunuyorum...Gelelim oyunu satın alma hikayesine...Bilgisayarımda dvd okuyucu yok...neyse Nişantaşında bugün bir dükkan daha buldum...Bayan sağolsun ilgilendi...Hani sıcak kumlardan serin sulara geçersin ya benimki o hesap oyunlara saldırdım...neyse kadın dediki oyunlar cd si 2.5 ytl...bende bu kadar ucuz olduğunu bilmiyordum deyip yaklaşık 20 tane oyun seçtim...Carbon vs...ıvır zıvır ne varsa beğendim...50 ytl yi gözden çıkardım...tabi oyunlar kopya orjinal değil...

kadına 50 ytl uzattım...kadın bana bön bön baktı...Beyefendi bu ne dedi...e dedim 2.5 ytl demiştiniz 20 oyun 50 ytl...

Ama dedi cdlerin tanesi 2.5 ytl dedi...sonra oyunların içindeki cdleri tek tek saymaya başladı...benim hesap 100 ü geçti...abi bir hayal kırıklığı bir hüzün akıllara zarar tabi...neyse 1 strateji SQUAD ASSAULT SECOND WAVE...bir uçaklı PACİFIC STORM aldım birde sizin f1 den aldım ve nihayet yükleyip oynamaya başladım...ilk izlenimlerim oyunun gerçekten grafiklerinin çok düşük olduğu...most wanted ve carbondan sonra bu tip düşük kaliteli bir oyun oynamak tabi beni üzdü...sizler olayın içeriğindesiniz tamam maksat o F1 ambiansı ama nedense hayalkırıklığı oldu şahsım adına...Call of duty gta san anders most wanteddan sonra ne bileyim biraz oyuna ısınamadım ne yazık ki...Ama yinede bu işe baş koydum...

İlk problemim şu oldu...Ne olur bu arabaların manuel haricide çalıştığını söyleyin...Nolur otomatik vites modu olduğunda söyleyin...ilkinde 1.vitesde 59 da motorum bağırıyor...Vites atamıyorum...hem manuel olarak vites tuşunu bulamadım...bir tuş var ama basıyorum 2.3 diyor ama motoru devire çıkarmıyor...

teknikte bazı şeyleri kurcaladım...bu seferde 99 u geçmiyor 1.viteste...2 ye atamıyorum...

hem ben otomatik vites istiyorum...ilk denemelerim monzada oldu...vites olayını bir çözemedim yardım lütfen...2-3 günde kendimi hazır hissederim beyler...

mete_han oyununun italyanca galiba. Sana zorluk çıkarmasın. Motorun devrini yükseltmek için "L" ye bas. Ayrıca oyunun zorluk seviyesini de en aşağıya çekersen sürüş yardımlarını full yapmış olursun en azından oyuna alışana kadar:cat:

ywaa bırakın bu yarış oyunlarını girin knightonlineye bakalım birdaha çıkabiliyormusunuz oyundan oyana kendinizi kaptırırsınız belki aranızdan birine 70 lv charlarımdan birini satarım:mrgreen:

Mete abi, 59'u geçmemesi devir limitöründen kaynaklı. L tuşuna basınca kapanır. 1'den 2'ye atmaması da viteslerin manuel olması yüzünden, F7'ye basıp automatico'ya getir :). Ben sana hazır bir profil yapayım, buraya yükleyeyim, söylediğim yere yerleştirirsin, oyun tam ayarlı hale gelir.

Düzenleme: Your Download-Link #1: http://rapidshare.com/files/4679376/Save.zip.html

Bu dosyayı indir, unziple, C:\..\F1 Challenge 99-02 içine yapıştır. Save klasöürünü değiştireyim mi diye soracak, evet de. Sonra oyunu açınca sol üstte kullanıcı adın yazar, oradan değiştirip bu profili seçersin, zorluğunu falan sana göre ayarladım. Gir oyuna rahat rahat takıl Ferrari'nle :)

kimican normale döndü...Monzada alıştırma turları yapıyorum...ama nedense yarış esnası yalnızım....nerede diğer elemanlar abi yav...

hızım fena değil dimi düzlükte...bir detay daha var...virajlara yaklaştığımda ve dönüş esnasında kontrolüm dışında hız azalıyor yani bu demek oluyorki sistem beni kontrollü yavaşlatıyor...buda oyuna olan konsantremi bozuyor...yani belki ben kontrolsüz bir şekilde savrulucam ama müsade yok...otomobillerdeki eps gibi hızımı dengeleyip düşürüyor gücten...yani mostwanteddan sonra bu detaylar beni biraz rahatsız etti...bana 2 gün verin sonra kapışalım...

Mete abi, 59'u geçmemesi devir limitöründen kaynaklı. L tuşuna basınca kapanır. 1'den 2'ye atmaması da viteslerin manuel olması yüzünden, F7'ye basıp automatico'ya getir :). Ben sana hazır bir profil yapayım, buraya yükleyeyim, söylediğim yere yerleştirirsin, oyun tam ayarlı hale gelir.

Düzenleme: Your Download-Link #1: http://rapidshare.com/files/4679376/Save.zip.html

Bu dosyayı indir, unziple, C:\..\F1 Challenge 99-02 içine yapıştır. Save klasöürünü değiştireyim mi diye soracak, evet de. Sonra oyunu açınca sol üstte kullanıcı adın yazar, oradan değiştirip bu profili seçersin, zorluğunu falan sana göre ayarladım. Gir oyuna rahat rahat takıl Ferrari'nle :)

sağol kanko ...

dede knıght falan yalan olmuş artık...

Son düzenleme:
ABi seni yavaşlatan otomatik fren yardımı. İstersen yarış içinde onu F3'e basarak kapatabiliyorsun, ama kapatmamanı tavsiye ederim, oyun çok zorlaşır. Veya bir diğer yöntem, virajlara yaklaşırken fren yardımını High yapmak, viraj çıkışında Off'a getirmek. Bu şekilde kullanırsan frenajda hata yapma olasılığın azalır, dikkatini yola daha rahat verirsin, freni kaçırma korkun da olmaz.

İstersen hamachi'ye gel, takılalım 3-5 tur Monza'da :wiinkk:

ABi seni yavaşlatan otomatik fren yardımı. İstersen yarış içinde onu F3'e basarak kapatabiliyorsun, ama kapatmamanı tavsiye ederim, oyun çok zorlaşır. Veya bir diğer yöntem, virajlara yaklaşırken fren yardımını High yapmak, viraj çıkışında Off'a getirmek. Bu şekilde kullanırsan frenajda hata yapma olasılığın azalır, dikkatini yola daha rahat verirsin, freni kaçırma korkun da olmaz.

İstersen hamachi'ye gel, takılalım 3-5 tur Monza'da :wiinkk:

kanko dur tanıyayım şu oyunu yavaş yavaş...seninde sinir sistemini bozmayayım akşam o ne bu ne şeklinde...:p

abi bu seferde arabayı zaptedemiyorum ya...yani şimdide most wanted mantığıyla deli gibi basıyorum oyunun ne kadar teknik ve refleks istediği ortaya çıkıyor...her virajda ya duvara tosluyorum ya da spin atıyorum...şıvey şıvey öğreneceğiz galiba...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
ooo mete kanka başlamışız oyuna...

Hasar alma kısmını off yaparsan arabanın biyerlerini kırmassın...Biz biraz zor kapıcaz ya hadi hayırlısı...Konsantrasyon çok önemli..bi dağıttın mı birdaha toparlayamıyorsun....Akşam görüşürüz....

Hem de ferrari schumaher....Ya ö bişey bilmiyo abartmışlar....Başka araba seç... O sağ tekerlek orda napıyo tele aksesuarmı yaptın?:mrgreen:

Son düzenleme:
Mete, gördüğüm kadarıyla oyunda farklı bir mod yüklü. İlk resimlerdeki araba Super Aguri olduğuna göre 2006 modu kullanıyorsun. Biz ise 2005 modu kullanıyoruz ve sen oyuna girdiğinde çakışma olması muhtemel. Onun için ilk sayfada verdiğim linklerden f1 2005 sezon modunu indirirsen sorunsuz oynarız.

Bir de, ilk başta dediğin devir yükselmeme sorunu vitesten değil pit devir sabitleyicisinin açık olmasından kaynaklanıyor. O nasıl 99 oldu dersen, 55 yazan mil/st iken 99 olan km/st.

Yenilerin ilk başta Most Wanted gibi süreceğini biliyordum ama uyarmadım. Kendiniz tecrübe edince daha iyi anlaşılıyor çünkü :queen:.

alp, niye bilmiyorum ama hala adın mt_racers olarak gözüküyor. Sen istersen programı bir uninstall edip tekrar kur.

Bizde 2006 modu kuralım. Bir de Khutuck' ün Mclaren'i 2006 galiba. Kendi mi yapmış yoksa güncelleme var da haberim mi yok...

ooo mete kanka başlamışız oyuna...

Hasar alma kısmını off yaparsan arabanın biyerlerini kırmassın...Biz biraz zor kapıcaz ya hadi hayırlısı...Konsantrasyon çok önemli..bi dağıttın mı birdaha toparlayamıyorsun....Akşam görüşürüz....

Hem de ferrari schumaher....Ya ö bişey bilmiyo abartmışlar....Başka araba seç... O sağ tekerlek orda napıyo tele aksesuarmı yaptın?:mrgreen:

konki takılıyoz işte yav...çok sürate gelmiyo bunlar abicim...biz most wantedda paşa paşa takılalım valla...:p

Mete, gördüğüm kadarıyla oyunda farklı bir mod yüklü. İlk resimlerdeki araba Super Aguri olduğuna göre 2006 modu kullanıyorsun. Biz ise 2005 modu kullanıyoruz ve sen oyuna girdiğinde çakışma olması muhtemel. Onun için ilk sayfada verdiğim linklerden f1 2005 sezon modunu indirirsen sorunsuz oynarız.

Bir de, ilk başta dediğin devir yükselmeme sorunu vitesten değil pit devir sabitleyicisinin açık olmasından kaynaklanıyor. O nasıl 99 oldu dersen, 55 yazan mil/st iken 99 olan km/st.

Yenilerin ilk başta Most Wanted gibi süreceğini biliyordum ama uyarmadım. Kendiniz tecrübe edince daha iyi anlaşılıyor çünkü :queen:.

alp, niye bilmiyorum ama hala adın mt_racers olarak gözüküyor. Sen istersen programı bir uninstall edip tekrar kur.

sağol watercan...oyun pek sarmadı ama ya...ne bilim eski sistem geldi bana oyun...ama paylaşım tadında takılalım...:pale:

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Water intstall ettim geri yükledim ama ekran otomatikman aynı şekilde çıktı...

Hani nerdesiniz? Mete hadi oyuna gel...Most hadi sende okuyosun gördüm...

Most hadi f1 de turlayalım......

Son düzenleme:
abi ben şu an most wanteda adadım kendimi...e karbonuda alınca f1 biraz geri planda kaldı...biraz antrenman yapayım abicim...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
3 acemi turlasaydık iyi olurdu yaaa...Hadi most gel f1 e....

F12006 modu var bende. DVD sürücümü düzelttiğimde rapid'e atarım, o zaman kadar isterseniz 2006 aracının skin'ini yükleyeyim.

Kimleri görüyoruz pistlerde bu akşam? Yenilere haksızlık olmasın diye bira içerek yarışmayı planlıyorum :mrgreen: :queen: :cherry:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bİz alkollülerle yarışmıyoruz...Cesaret veriyor ya...Bakarsın kaza falan yaparız...
Mazallah 600 milyarlık araba dimi....:queen: :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar