MT Öss Kurbanları Paylaşım Başlığı

Sınava motorla gitmeyi çok istedim ama girişte tüm metallerin alınacağını bildiğim için ve anahtarı koyacak yeri kafamda tasarlayamadığım için motorla gitmedim ve gitmediğimede pişman oldum. Herhangi bir dedektörle aramadılar anahtarı cebimde taşısam kimse farketmeyecekti :) :)

Vay be :) Siz yaştaki tatlı heyecanlarla dolu yıllarımı hatırladım birden.
Umarım her şey gönlünüzce olur arkadaşlar.

Biz sonuçları böyle canlı takip edememiştik tabii. Gazetelerin verdiği ekleri kapışmıştık :)

Sınava motorla gitmeyi çok istedim ama girişte tüm metallerin alınacağını bildiğim için ve anahtarı koyacak yeri kafamda tasarlayamadığım için motorla gitmedim ve gitmediğimede pişman oldum. Herhangi bir dedektörle aramadılar anahtarı cebimde taşısam kimse farketmeyecekti :) :)

Yalan dolan ya yok oran aranacak yok burana ellenecek kemer bile yasak falan filan.
Binaya girdim bütün herkes aranıyor karşıda 3-4 kişi boncuk gibi dizilmiş girenlere bakıyor.
Geçtim gittim jandarmanın yanından.
Sonra vicdanım el vermedi gittim arattırdım.

Levent abi iyi dileklerin için çok teşekkürler. :rendeer:

Biyolojide 5 soru yapmıştım 2 si doğru çıktı. :pale:

Hadi geçmiş olsun.
İstediği bölümü kazanamayan veya puanı tutturamayan arkadaşlara eğer imkanı varsa yurt dışında okumayı araştırmasını öneririm.
Yurt dışında yaşamak , yeni çevrelerde bulunmak , tek başına sorumluluk almak ve ayrıca yabancı dil öğrenmek insana çok şey katar...

Hadi geçmiş olsun.
İstediği bölümü kazanamayan veya puanı tutturamayan arkadaşlara eğer imkanı varsa yurt dışında okumayı araştırmasını öneririm.
Yurt dışında yaşamak , yeni çevrelerde bulunmak , tek başına sorumluluk almak ve ayrıca yabancı dil öğrenmek insana çok şey katar...

Ygs den iyi sonuç tutturamazsam muhtemelen avrupa yollarına düşerim bende. :queen:

Ooooff off sınava girdik geldik..
Kalem mevzuusu ve kitapcık olayı güzeldi..
Sorular aslında zor değildi amaa türkçe çok uzundu aşırı zaman kaybıı yaşattı vee sürem yetmedi :(
Sonra tv'den baktım.. Süremin yetmediği için bakmadığım soruların çoğunluğunu doğru biliyomuşum..
Yinede fena değildi en azından barajı geçer 2. sınava gideriz : )

19 sene önce peşpeşe 2 kez girmiş ve ikisindede kazanmıştım..(Ankara-Eskişehir)dersaneye filanda gitmeden hemde..
o yüzden şimdi ne stresim var nede sıkıntım....:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar