mt operasyonu ve piyanist_irfan :)

Valla bravo abicim, zaten kalender bir arkadaş
olduğun yüzünden belli, bir de dostlarınla buluşunca
değme keyfine. Kazasız sürüşler dilerim..

Kocaeli İl Temsilcisi
Hain mete abi. İrfan abi mete abilerin kapıdan çıkıyorsun caddeye doğru dümdüz bakıyorsun orda da ben oturuyorum haber bile vermemiş :pl: Gerçi pazar evde yoktum ama :p İnşallah bidahaki gelişin de bol bol görüşme zamanımız olur :rendeer:

allah sağlık versin selçuk inşallah daha çok gelir gideriz nasip kardeşim sevgiler :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:03 ----------

Sen baskasin bunu biliyorsun:)

seni üzgün görmek istemiyorum yüzün her daim gülsün abim, ellerinden öperim :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:05 ----------

Sevgili İrfan kardeşim.Gerçekten benim için çok tatlı bir sürpriz oldu.
Sizler gibi dostları yanımızda görmek bizim için gururdur.
Güzel ziyaretin için teşekkür ederim.Beni sevindirdin.
En kısa zamanda tekrar görüşmek dileklerimle,hoşça kal.

ben öyle süprizleri severim arada ibrahim abi , bunlara alışman gerek :) bu arada söylediğim gibi motoru müsait zamanda getir ne yapabiliriz bir bakalım:) elektirik sorununu kafana takma , senin motora keskin bir dua okumak lazım ,

nefesim kuvvetlidir , okuyup üflemek lazım :) ellerinden öperim :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:08 ----------

Gecenin bir yarısı uyurken yorganın altından irfan çıkarsa şaşırmam bukadar şeyi gördükten sonra :queen:
Ulen şeker çuvalı:)ne ara gittin metoya,ordan zıpladın serdar abimizle mezitin yanına hadi tam burda bitti derken sapanca sahillerinde çıkıyorsun ortaya kara batak gibi :)

Maşşallah diyorum,Allah nazardan sakınsın sendeki bu insan sevgisini yaşama sevincini...

sağolasın kankam:) seni göremedim fuar alanında işi bırakamadınmı yoksa :) koray bile gelin hanımla ordaydı , gözüm aramadı desem yalan olur valla :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:10 ----------

İrfan Ortaköy'e takılmışsın,Metehandro seni orada alemlere akıtmadıda polisevinde çorba mı ısmarladı yuh ona:farao:
Şaka bir yana izninin yarısında ancak fırsat bulsan da dolu dolu geçirmişsin.
Ben de motoru büyüteyim mi başıma iş mi alırım diye danışacak adam arıyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:32 ----------

:cat::queen::queen::queen:

olsun be serdar abi niyet önemli abi kalpler gönüller bir olsun :cherry: aynı havayı solumak ,hoş sohbet şahane yemek işin bahane :cherry: güzel gündü başımın ağrıması dışında :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:12 ----------

bir gün yolunuz düşerde muğla / marmaris bölgesine de gelecek olur iseniz elimizden gelen misafirperverliği gösteririz irfan hocam. ilk fırsatta bu tarafada bekleriz.

eyvallah ekrem dostum :) çok sevindim diyoruz ya bu iş gönül işi parayla pulla bazı şeyleri yaşayamazsınız , işte böyle iyi niyet ve kaliteli dostları burada görmek buraya olan tutkumu 2 kat daha arttırıyor , sağol allah razı olsun inşallah bir gün güneye yolum düşerse görüşmek nasib olur ,

eksik olma :):rendeer:

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:16 ----------

Yine bir irfan klasiği keyifli anlatım,belgeler fotolar eşliğinde renkli bir konu :D
Mtnin En renkli adamısın METEHANLA birlikte:D Her zaman yüzün gülsün ...
Kahvaltıda selam bile veremedım yanarım yanarımda ona yanarım :pr::pr:

duygu düşüncelerin için teşekkür ederim furkancım önemli değil gözüm ,gönüller bir olsun sıkıntı yok sen iyi olda gerisi teferruat :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:18 ----------

İrfanım shadowda yakışmış hani. :) darısı başına kardeşim.

sağolasın görkemcim inşallah ulen shadowda hakkaten içime sindi lakin bu ara fazla tork bozar beni , aslında tamda yeni motor düşünme arefesinde sanada iyi dider şekerim istersen bir kez daha düşün , gerçiiii senin tarzını biliyoruz emme hani olurya şeytan girer kanına :p :cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:21 ----------

irfanım iyi güzel gezmişin yine görüşürüz de demişin de
ben izmite felan yanına gelsem ya tanımazsan diye korkuyorum artık :silent:

yani helal olsun be şekerim yaaa :cherry: taam taaam anladım her defasında başıma kak sen :cherry: bidaha olmaz için rahat olsun cem ide tanıdık geriye sana benzetecek kimse kalmadı :cherry:

valla alper iyi tosladım , en iyisi sesimizi çıkarmayalım kalabalıkta mezu karışsın gitsin :cherry: :p

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:24 ----------

sen dua et te kar yağmış yoksa senin motor a yağ yetişremezdin o 1000 km gezide:queen:

abi ayağına sağlık gene bekleriz demek isterdim ama benim yanıma uğramadın bu fıstığı görmeye gelecektin hani:jocolor:
BEYLER LÜTFEN RESMİ GÖREN MAŞALLAH DESİN:rendeer:

[url]http://d1203.hizliresim.com/v/9/3c2jn.jpg[/url]

valla şekerim haklısın aslında kafamı kırsan haklısında sapanca gölünün tam sana ters kısmındaydım , yiğitle işlerimiz vardı biraz yoksa yiğeni sevmeye gelecek , yeminle böle diyeceğini tahmin ettim :)

bu arada yiğenin şu resmini değiştir artık ulen çocuk yaşına girecek aynı pozları paylaşıyon eşkiya :) agucuk agucuk gelcem olm gelcem yiğeni sevmeyede yengen havaları bekliyor maşallah ısır len benim yerime bircik şunu :cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:27 ----------

vay vay,irfan kardeşimizin objektifinden bizde dostları,abileri ve kardeşlerimizi görme fırsatı bulduk.buradan hepinize selamlar,sağolasın irfan kardeş.:rendeer:

sağolasın bora abim gönüller bir olsun , adanaya sevgi ve selamlarımı yolluyorum abim , görüşürüz inşallah :)

Allah(cc) ne güzellikler yaratıyor,41 kere maaşallah !
Fatih şu resimleri yayınlama be kardeşim,Bu yaştan sonra adamın çocuk yapası geliyor:thumleft:

İrfan , fuar girişinde farklı yerlere yönelince özellikle ayrılmak istediğinizi düşündük , yoksa tüm gün beraber gezmeyi planlamıştık ,
öğrendiğim kadarıyla Özer abi de Havaalanına çıktı ve ardından başka problemlerde geldi , erken ayrıldık tam anlamıyla görüşemedik ,

Bu yaz sık sık geziler düzenlesek hatta şu kamp işini bir planlasakta muhabbetin dibine vursak ...

26 . fotodaki Sarbi mi? :D çok benziyor valla. :) Bu arada bei araba ile alıp fuara getiren Oguz(takendy)a ve eşine tekrar teşekkür ederim.

Son düzenleme:
maşallah Allah sizlere bağışlasın hayırlı bi evlat olsun vatana millete, hatırşinas bi kadir kıymet bilen bi birey olur inşallah :)
irfan abi sen konu kaynasın gitsin diyosun ama ben bu konu üzerine 10 sene malzeme çıkartırım :queen:
şaka bi yana gerçekten çok farklı bi insansın adamsın, adamın dibisin hatta mağma tabakasısın seni sevmeyen ölsün irfan abi :wiinkk:

İrfan aga güzel zaman geçirmişsin..
O kahvaltıda bende olmak isterdim ama malesef yengen faktörü trafiği tıkadı..
Buradan tüm mt dostlarına selam olsun :king:

Kocaeli İl Temsilcisi
Valla bravo abicim, zaten kalender bir arkadaş
olduğun yüzünden belli, bir de dostlarınla buluşunca
değme keyfine. Kazasız sürüşler dilerim..

sağolasın üstadım sizlerin güzelliğ ne diyelim mt fart yaratır :) narlıcaya selam ederim :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:27 ----------

İrfan aga güzel zaman geçirmişsin..
O kahvaltıda bende olmak isterdim ama malesef yengen faktörü trafiği tıkadı..
Buradan tüm mt dostlarına selam olsun :king:

oooooo hadikapım gelmiş ekürüm nerdesin sen bilader :cherry: nasııı iş adamı olunca giremez oldun demi buraya ? :) işler nasıl koray nası geçiyo olm hayat ? :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:29 ----------

İrfan , fuar girişinde farklı yerlere yönelince özellikle ayrılmak istediğinizi düşündük , yoksa tüm gün beraber gezmeyi planlamıştık ,
öğrendiğim kadarıyla Özer abi de Havaalanına çıktı ve ardından başka problemlerde geldi , erken ayrıldık tam anlamıyla görüşemedik ,

Bu yaz sık sık geziler düzenlesek hatta şu kamp işini bir planlasakta muhabbetin dibine vursak ...

aynen oğuzcum valla yazı sabırsızlıkla beklemekteyiz hele şu yaz bi gelsin kanka sen çadırları hazırla ufaktan bu yaz bomba olacak yengeye selam söyle hürmetler :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:31 ----------

Allah(cc) ne güzellikler yaratıyor,41 kere maaşallah !
Fatih şu resimleri yayınlama be kardeşim,Bu yaştan sonra adamın çocuk yapası geliyor:thumleft:

[url]http://img213.imageshack.us/img213/434/3c2jn.jpg[/URL]

aynen serdar abi lafı ağzımdan almışsın , ulen bu f54 adamını asmak lazım:cherry: nasılda teşfik ediyoır adamı töğbe töğbee :cherry:

oooooo hadikapım gelmiş ekürüm nerdesin sen bilader :cherry: nasııı iş adamı olunca giremez oldun demi buraya ? :) işler nasıl koray nası geçiyo olm hayat ? :)

Şekerim başladık işte 8-4 çalışıyorum bu hafta .. İşler güzel ama bayağı yorucu .. Alışıyorum nasipse yeriz ekmeğimizi.. hayatımdan memnunum.. Makinalar bana ateş ediyo sanki :p
yarın müsaitsen geleblirim :bounce:

Kocaeli İl Temsilcisi
Şekerim başladık işte 8-4 çalışıyorum bu hafta .. İşler güzel ama bayağı yorucu .. Alışıyorum nasipse yeriz ekmeğimizi.. hayatımdan memnunum.. Makinalar bana ateş ediyo sanki :p
yarın müsaitsen geleblirim :bounce:

gece çalışıyorum , sen müasaitsen benim için sıkıntı yok :) bu gün izmitten ismail kardeşim geldi , cbr 250 sine sinyalli ayna almış çokta yakışıklı oldu , aynaların montajını yaptık bağlantıları vs. bolca sohbet ettik , geleceksen tel aç haberim olsun :)

gene bekleriz şekerim...:mrgreen:

serdar abiyede ayrıca tekraradan teşekkürler...:)hoş sohbet için...

gece çalışıyorum , sen müasaitsen benim için sıkıntı yok :) bu gün izmitten ismail kardeşim geldi , cbr 250 sine sinyalli ayna almış çokta yakışıklı oldu , aynaların montajını yaptık bağlantıları vs. bolca sohbet ettik , geleceksen tel aç haberim olsun :)

tamam şekerim ayarlarsam gelirim .. öyle kısa dururum zaten yanında özledim seni daa :rendeer:

Kocaeli İl Temsilcisi

sağol kanka yalnız bir ara termal yolunda bir araç kornayla karışık gece sellektör yapıp duruyordu , garibim farlarımın ayarsız olduğunu düşündü sanırım , zaten kısalar yanıyordu :)

nerden bilsin arkamda mezit var, kısa hüzmeli farlar yolun kenarındaki dev çınar ağaçlarının tepesini aydınlatıyordu :cherry: karşıdan gelen sürücüler hal hatır sormamış olsalar bariii:cherry: :p

nereye bakıyor bu adamlar...:queen:

ulen Kıng Gobra İrfan sağolasın bu nazik ziyaretin için...yalnız İstanbulu Karamürsel sandın galiba bi uctan uca 5 dakkada dolanacağın...biraz metrobüslerde sürtmen iyi oldu Karamürselin kıymetini bilirsin artık...:p

Fatih yegenime maşallah diyim ama sana pek benzemiyor gangam yav...:queen:

Son düzenleme:
Kocaeli İl Temsilcisi
tamam şekerim ayarlarsam gelirim .. öyle kısa dururum zaten yanında özledim seni daa :rendeer:

len ateş almaya mı gelecen eşkiya , taam taam gel len görüşelim en son fuarda görüştün nerdeyse 1 hafta olacak bende kurtlanmaya başlamıştım saten , ama ses etmedim çalışmaya başladığını bilfiğim için , kop gel şekerim sıkıntı yok :)

irfan abi baya gezmişin maşallah nazar değmesin artık bu yaz kocaeli mt olarak yol yaparız:mrgreen:

Kocaeli İl Temsilcisi
nereye bakıyor bu adamlar...:queen:

ulen Kıng Gobra İrfan sağolasın bu nazik ziyaretin için...yalnız İstanbulu Karamürsel sandın galiba bi uctan uca 5 dakkada dolanacağın...biraz metrobüslerde sürtmen iyi oldu Karamürselin kıymetini bilirsin artık...:p

[url]http://e1203.hizliresim.com/v/9/3cj0g.jpg[/url]

[url]http://e1203.hizliresim.com/v/9/3chvt.jpg[/url]

yavvv kanka allah aşkına bana metro dime beynime kan fışkırıyor tansiyonum şey oluyor :)

karamürseli aramak ne kelime kurban olayım kurban :) o nası bir bus tur len hamsi gibin geldim aha burası son durak dediler ohhhh dedim , herkes akraba birbiriyle :) allah istanbulda yaşayıp metrobüs ve toplu taşıma araçlarıyla işine güçüne gidenlere yardım etsin zor zanaat aga bidaha , büyük konuşmayayımda tövbe :cherry:

motosiklet gibisi yok valla helede istanbulda,

eğer motorun varsa en torpilli kıyak adam sensin :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:00 ----------

irfan abi baya gezmişin maşallah nazar değmesin artık bu yaz kocaeli mt olarak yol yaparız:mrgreen:

aynen katılıyorum nihatçım tabiki bu yaz ne olacağı hiç belli değil bana öyle geliyorku , kocaeli istanbul, sakarya ,bursa birbirine karışır bu yaz hakkaten bomba olacak hele şu yazı bir getirelim hep beraber sağlıcakla :)

yavvv kanka allah aşkına bana metro dime beynime kan fışkırıyor tansiyonum şey oluyor :)

karamürseli aramak ne kelime kurban olayım kurban :) o nası bir bus tur len hamsi gibin geldim aha burası son durak dediler ohhhh dedim , herkes akraba birbiriyle :) allah istanbulda yaşayıp metrobüs ve toplu taşıma araçlarıyla işine güçüne gidenlere yardım etsin zor zanaat aga bidaha , büyük konuşmayayımda tövbe :cherry:

motosiklet gibisi yok valla helede istanbulda,

eğer motorun varsa en torpilli kıyak adam sensin :)

Evet ganga anla bu millet ne çile çekiyor bu uyduruk İstanbulda...oralar cennet diyorum her zaman...

Kocaeli İl Temsilcisi
Evet ganga anla bu millet ne çile çekiyor bu uyduruk İstanbulda...oralar cennet diyorum her zaman...

aynen şükürler olsun ulen ne metro bar ne metrobüs bi otobüsümüz var onuda yılda bir kez kar yağarsa istanbula gelmek için kullanıyoruz çok şükür :)

bu arada bayağı zamandır yani uzun yıllardır toplu taşıma araçlarına binmemiştim , burada münübüsü bile kullanmam lakin ürkek kedilere döndüm her an her şeyi bekle :)

cüzdanı montumun iç cebine koydum ne olmaz ne olmaz cızmasınlar kestaneyi :cherry:

Ohooo ortalık sabah şekerleriyle dolmuş...töbe töbee.....:pl:

buraya oğlunun fotoğrafını koyupta babasını esgeçenlerin,balları şekerlensin işte ..:queen:daha ne diyeyim...

sağol kanka yalnız bir ara termal yolunda bir araç kornayla karışık gece sellektör yapıp duruyordu , garibim farlarımın ayarsız olduğunu düşündü sanırım , zaten kısalar yanıyordu :)

nerden bilsin arkamda mezit var, kısa hüzmeli farlar yolun kenarındaki dev çınar ağaçlarının tepesini aydınlatıyordu :cherry: karşıdan gelen sürücüler hal hatır sormamış olsalar bariii:cherry: :p

ülem sen hiç akıllanmayacakmısın..seni ve forumu defalarca uyarmadıkmı??? okuman da mı yok kardeşim..
ben ettim siz etmeyin demedikmi....:queen::flower:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar