[MT] ` nin yeni oyunu.. -Travian- (:

Son düzenleme:
Emomen aç haritayı, büyük harflerle "GALYALILAR KÖYÜ" yazanın koordinatlarını gir :cat: Sen ufak harfliyi girmişidn, iki köy vardır aynı adda dibinde.

:salut:eek:nuda fark ettim saten koordinatları aynı degil her iki köyün kordinatlarınıda girdim belki tıtar diye ama malesef olmadı :salut:

tegu abi cok bahtsızım valla hiç sorma aglamak istiyorum...:salut:

bu oyunun hileside felan yok gecemiyom başka göreve takıldım valla.bari biri benim köyü yıksın ne varsa alsın..:salut::salut: satıyom köyü sahibinden.com da satışa cıkarcıcam hiç savaşmamış mühendisten temiz bir köy.:queen:

eneste bu sorunu yaşamıştı..Yaşla alakalı sanırım :p

Emomen aç haritayı, büyük harflerle "GALYALILAR KÖYÜ" yazanın koordinatlarını gir :cat: Sen ufak harfliyi girmişidn, iki köy vardır aynı adda dibinde.

:salut:eek:nuda fark ettim saten koordinatları aynı degil her iki köyün kordinatlarınıda girdim belki tıtar diye ama malesef olmadı :salut:

bu oyunun hileside felan yok gecemiyom başka göreve takıldım valla.bari biri benim köyü yıksın ne varsa alsın..:salut::salut: satıyom köyü sahibinden.com da satışa cıkarcıcam hiç savaşmamış mühendisten temiz bir köy.:queen:

bende yeni olduğumdan kütükten yardım bekliyoruz senin bu sorununa ..

Son düzenleme:

-49 -178 dene bir de :wiinkk:

benim köy çok gelişti hammadde deposu bile kuruyom artık gerisini siz düşünün :queen: yalnız mtden hiçkimseyi göremedim

aşagıdaki arkadaş cöküyor gidgide:salut:durumuna üzülüyorum.:queen:

lan bebe sen ekmeğe pepe derken ben koxp kullanıyordum :p Neyin noolduunu bilirim.Bana 74 warrior vereceksen ver vermiceksen dükkanın önünü kapama :p

lenn 74 warrior'u kim kaybetmişte sen bulcan :p ayrıca lenn eziq seni koxpumda 8li ok die atarım :mrgreen: , hem senin bilmediğin MSN KOXP'u bulan biziz :bounce::bounce:

lenn 74 warrior'u kim kaybetmişte sen bulcan :p ayrıca lenn eziq seni koxpumda 8li ok die atarım :mrgreen: , hem senin bilmediğin MSN KOXP'u bulan biziz :bounce::bounce:

msn koxpa tenezzül etmem bebe işi .. :p
lan kaç tane char banlattım lan 1 sene sonra açılacaklarla oynasam kralım serverda :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar