-46 | - 176 olmaması ilginç :silent:
la bi yardım edin nolur birsürü sever var hangisine girem ::sm_smile
la bi yardım edin nolur birsürü sever var hangisine girem ::sm_smile
Server 8, güneydoğu bölgesi.
Başka bölge seçersen başın sıkışınca yardım bi haftada anca gelir![]()
Emomen aç haritayı, büyük harflerle "GALYALILAR KÖYÜ" yazanın koordinatlarını gir :cat: Sen ufak harfliyi girmişidn, iki köy vardır aynı adda dibinde.
:salutnuda fark ettim saten koordinatları aynı degil her iki köyün kordinatlarınıda girdim belki tıtar diye ama malesef olmadı :salut:
tegu abi cok bahtsızım valla hiç sorma aglamak istiyorum...:salut:
bu oyunun hileside felan yok gecemiyom başka göreve takıldım valla.bari biri benim köyü yıksın ne varsa alsın..:salut::salut: satıyom köyü sahibinden.com da satışa cıkarcıcam hiç savaşmamış mühendisten temiz bir köy.:queen:
Emomen aç haritayı, büyük harflerle "GALYALILAR KÖYÜ" yazanın koordinatlarını gir :cat: Sen ufak harfliyi girmişidn, iki köy vardır aynı adda dibinde.
:salutnuda fark ettim saten koordinatları aynı degil her iki köyün kordinatlarınıda girdim belki tıtar diye ama malesef olmadı :salut:
bu oyunun hileside felan yok gecemiyom başka göreve takıldım valla.bari biri benim köyü yıksın ne varsa alsın..:salut::salut: satıyom köyü sahibinden.com da satışa cıkarcıcam hiç savaşmamış mühendisten temiz bir köy.:queen:
bende yeni olduğumdan kütükten yardım bekliyoruz senin bu sorununa ..
-49 -178 dene bir de :wiinkk:
-49 -178 dene bir de :wiinkk:
bunlarda olmadı ya başka ne yaparım acaba :silent:
sanki bizde dimdik anasını satayım![]()
lan bebe sen ekmeğe pepe derken ben koxp kullanıyordumNeyin noolduunu bilirim.Bana 74 warrior vereceksen ver vermiceksen dükkanın önünü kapama
![]()
lenn 74 warrior'u kim kaybetmişte sen bulcanayrıca lenn eziq seni koxpumda 8li ok die atarım :mrgreen: , hem senin bilmediğin MSN KOXP'u bulan biziz :bounce::bounce: